Ухвала
від 14.07.2011 по справі 2а-0870/5326/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

14 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5326/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Бойченко Ю.П., перевіривши п озовну заяву та додані до неї матеріали

за позовом Державної податкової інспекції у Ленін ському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеж еною відповідальністю «Півд енкомвторсировина»

про припинення юриди чної особи,

ВСТАНОВИВ:

12 липня 2011 року Державна пода ткова інспекція у Ленінськом у районі м. Запоріжжя (далі - позивач) звернулася до Запор ізького окружного адміністр ативного суду з позовною зая вою до Товариства з обмежено ю відповідальністю «Південк омвторсировина» (далі - від повідач) в якій просить припи нити юридичну особу відповід ача.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до юр исдикції адміністративних с удів і має розглядатись у пор ядку адміністративного судо чинства та відповідно до ч. 2 с т.18 КАС України підсудний окру жним адміністративним судам .

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст. 99 КАС Украї ни.

Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі №2а-0870/5326/11 за позовом Д ержавної податкової інспекц ії у Ленінському районі м. Зап оріжжя до Товариства з обмеж еною відповідальністю «Півд енкомвторсировина» про прип инення юридичної особи.

2. Залучити до участі у справ і в якості третьої особи на ст ороні відповідача засновник а Товариства з обмеженою від повідальністю «Південкомвт орсировина» - ОСОБА_1, який проживає за адресою: АДРЕС А_2; ОСОБА_2, який проживає за адресою: 69093, АДРЕСА_1.

3. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до судового розгляду у судов ому засіданні на 27 липня 2011 рок у, яке відбудеться за адресою : м. Запоріжжя, вул. Кремл івська, 65-в об 10 год. 45 хв. Справа р озглядатиметься одноособов о суддею Бойченко Юлією Петр івною.

4. Зобов' язати позивача над ати суду: власне письмове під твердження того, що у провадж енні адміністративних судів або іншого органу, який в межа х своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору мі ж тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та н емає рішення цих органів з та кого спору; належним чином оф ормлену довіреність на предс тавника; докази направлення копії позовної заяви та дода них до неї документів третім особам; інші документи, які ма ють значення для вирішення с прави по суті; належним чином засвідчені копії усіх витре буваних документів - у спра ву, оригінали - для огляду.

5. Запропонувати відповідач у та третім особам у разі неви знання адміністративного по зову подати до 26.07.2011 запереченн я проти позову та докази на об ґрунтування цих заперечень; належним чином оформлену дов іреність на представника (за наявності); інші документи, як і мають значення для вирішен ня справи по суті; належним чи ном засвідчені копії усіх ви требуваних документів - у с праву, оригінали - для огляд у.

6. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з витягом про їхні пр ава та обов' язки.

7. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі.

8. Роз' яснити особам, які бе руть участь у справі, що вони м ають право заявити клопотанн я про розгляд справи за їх від сутності. Якщо таке клопотан ня заявлять всі особи, які бер уть участь у справі, судовий р озгляд справи буде здійснюва тися в порядку письмового пр овадження за наявними у спра ві матеріалами.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Ю.П . Бойченко

27 липня 2011 року 10:45

Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено20.09.2011

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5326/11

Постанова від 12.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 27.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 14.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні