Ухвала
від 18.07.2011 по справі 2а-0870/5547/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

18 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5547/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Сіпака А.В., розглянувши мат еріали адміністративного по зову

за позовом Державної под аткової інспекції у Ленінськ ому районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія»

про припинення юридично ї особи

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся із позов ом про припинення юридичної особи, в якому зазначив, що від повідач більше року не звіту є до органів ДПІ, що являється підставою для постановлення судового рішення про припин ення юридичної особи відпові дача.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 99, 104-106 КАС України, справа пі дсудна Запорізькому окр ужному адміністративному су ду, підстав для повернення, за лишення без розгляду чи відм ови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв ' язку з чим, провадження у сп раві підлягає відкриттю.

Відповідно до ч.2 ст.53 КА С України треті особи, які не з аявляють самостійних вимог н а предмет спору, можуть вступ ити у справу на стороні позив ача або відповідача у будь-як ий час до закінчення судовог о розгляду, якщо рішення у спр аві може вплинути на їхні пра ва, свободи, інтереси або обов 'язки. Вони можуть бути залуче ні до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціат иви суду.

Так суддею встановлено, що р ішення у справі може вплинут и на права або обов' язки зас новників ТОВ «Мрія», а отже су д вважає за необхідне залучи ти їх до участі у справі як тре тіх осіб на стороні відповід ача, які не заявляють самості йних вимог на предмет спору.

За наслідками розгляду поз овної заяви, суддя дійшов вис новку про необхідність закін чити підготовче провадження , відкрити провадження в адмі ністративній справі та призн ачити її до судового розгляд у.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 99, 107, 160, 165 КАС У країни, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у адміністративній справі №2а-0870/5486/11, за позовом Державної п одаткової інспекції у Ленінс ькому районі м. Запоріжжя до Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Мрія»про припин ення юридичної особи.

2. Закінчити підготовче пров адження у справі та призначи ти її до судового розгляду на 03.08.2011 о 09 год. 30 хв., який буде прово дитись одноособово суддею Сі пакою А.В. в приміщенні Запо різького окружного адміні стративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська , 65в, каб.142

3. Залучити до участі у справі як третю особу на стор оні відповідача, яка не заявл яє самостійних вимог на пред мет спору - ОСОБА_2, прожи ваючого за адресою: АДРЕСА_ 1, ОСОБА_3, АДРЕСА_1.

4. Зобов' язати:

позивача надати суду - док умент на підтвердження повно важень особи, яка підписала а дміністративний позов; довір еність на представника; лист ування з відповідачем по сут і спору /у разі наявності/; ори гінали витребуваних та додан их до позову документів нада ти суду для огляду, копію у спр аву;

відповідача надати суду - довіреність на представника ; письмові пояснення /запереч ення на позов/ з приводу обста вин, викладених у позові; лис тування з позивачем по суті с пору /у разі наявності/; належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів нада ти у справу, оригінали - суду для огляду.

5. Запропонувати відпо відачу у разі невизнання адм іністративного позову подат и суду письмові заперечення проти позову та докази на обґ рунтування цих заперечень до 02.08.2011.

6. Копію даної ухвали н аправити сторонам по справі. 7. У судове засідання вик ликати осіб, які беруть участ ь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя /підп ис/ А.В.Сіпа ка

03 серпня 2011 року 09:30

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.07.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18129125
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5547/11

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

Постанова від 18.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

Ухвала від 03.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні