Ухвала
від 15.07.2011 по справі 2а-0870/5468/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

15 липня 2011 року Справа № 2а -0870/5468/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нечипуренко О.М., перевірив ши матеріали адміністративн ого позову

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції у Ле нінському районі м. Запоріжж я

до: приватного підприємств а «ПІТОМНИК», м. Запоріжжя

про: припинення підприємни цької діяльності юридичної о соби,-

ВСТАНОВИВ:

14.07.2011 до Запорізького о кружного адміністративного суду надійшов адміністратив ний позов Державної податков ої інспекції у Ленінському р айоні м. Запоріжжя до приватн ого підприємства «ПІТОМНИК» , про припинення підприємниц ької діяльності юридичної ос оби.

В обґрунтування позову поз ивач посилається на те, що від повідач більше одного року у хиляється від подачі в орган и податкової служби, передба чених діючим законодавством , документів податкової звіт ності, чим порушує законні ін тереси держави.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни юрисдикція адміністра тивних судів поширюється на спори за зверненням суб' єкт а владних повноважень у випа дках, встановлених Конституц ією та законами України.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративни х судів та має розглядатись у порядку адміністративного с удочинства і відповідно до ч .2 ст.18 КАС України підсудний ок ружним адміністративним суд ам.

За правилами п.3 ч.1 ст.183-2 КАС Ук раїни справи щодо припинення за зверненням суб' єкта вла дних повноважень юридичних о сіб чи фізичних осіб - підпр иємців у випадках, передбаче них законом, розглядаються с удом в порядку скороченого п ровадження.

Таким чином, підстави для по вернення позовної заяви чи в ідмови у відкритті проваджен ня у справі відсутні.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 183-2 КАС У країни, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити скорочене провад ження у справі № 2а-0870/5468/11 за позо вом Державної податкової інс пекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до приватного пі дприємства «ПІТОМНИК», про п рипинення підприємницької д іяльності юридичної особи.

2.Справа розглядатиметься о дноособово суддею Нечипурен ко Олександром Михайловичем без проведення судового зас ідання та виклику осіб, які бе руть участь у справі.

3.Запропонувати відповідач у у десятиденний строк з дня о держання цієї ухвали подати суду заперечення проти позов у та докази на їх обґрунтуван ня, або заяву про визнання поз ову. Заперечення проти позов у або заява про визнання позо ву мають бути подані безпосе редньо до канцелярії суду.

4.У разі неподання у вс тановлений строк заперечень проти позову, справа буде роз глянута на підставі наявних у ній матеріалів не пізніше т рьох днів з дня закінчення ць ого строку.

5. Копію цієї ухвали надісла ти відповідачу у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /пі дпис/ О. М.Нечипуренко

Суддя О.М.Н ечипуренко

Дата ухвалення рішення15.07.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18129444
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5468/11

Постанова від 13.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Ухвала від 15.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні