Ухвала
від 16.08.2011 по справі 32/38-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

16.08.11 р. № 32/38-63

Господарський суд Донець кої області у складі судді Ск овородіної О.М.

розглянувши матеріали за п озовною заявою: В.о. прокурора Олександрійського району До нецької області в інтересах держави в особі Олександрівс ької районної державної адмі ністрації, смт. Олександрівк а, Донецької області

до відповідача: Приватно го підприємця ОСОБА_2, АДРЕСА_1

про стягнення недоотриман их коштів

При поданні до господа рського суду Донецької облас ті позовної заяви в.о. прокур ора Олександрійського район у Донецької області в інтере сах держави в особі Олександ рівської районної державної адміністрації, смт. Олександ рівка, Донецької області до в ідповідача Приватного п ідприємця ОСОБА_2, АДРЕС А_1 про стягнення недоотрим аних коштів, прокурором допу щено порушення вимог, визнач ених розділом VIII ГПК України.

Так, звертаючись до господа рського суду з позовом, на поз ивача (особу, яка звертається до суду) покладений обов' яз ок направлення копії позовно ї заяви та доданих до неї доку ментів відповідно до кількос ті відповідачів та третіх ос іб листом з описом вкладення і представлення доказів вчи нення зазначених дій.

Позивачем до позовної заяв и надано опис документів поз овної заяви, але цей документ не можна вважати листом з опи сом вкладення документів як і були направлені відповідач у, що в розумінні Господарськ о процесуального кодексу Укр аїни не свідчить про направ лення копії позовної заяви т а доданих до неї документів н а адресу відповідача.

Також, на позивача (особу, як а звертається до суду) поклад ений обов' язок вказати повн е найменування сторін та їх п оштові адреси.

Як вбачається із наявного в позовних матеріалах договор у оренди землі від 23.12.2005р., оренд арем є приватний підприємець ОСОБА_2.

Отже, прокурором не вказано повне найменування сторони у позовній заяві, в якості ві дповідача - приватного підп риємця ОСОБА_2, що є поруше нням вимог Господарського пр оцесуального кодексу Україн и.

За таких обставин поз овна заява підлягає повернен ню відповідно до п.п. 2, 6 ст. 63 ГПК України.

Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному з верненню з нею до господарсь кого суду в загальному поряд ку після усунення допущених порушень.

Виходячи з вищевикладеног о, керуючись ст. 56, п.п. 2, 6 ст. 63, ст. 8 6, 87 ГПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву в.о. прокурор а Олександрійського району Д онецької області в інтересах держави в особі Олександрів ської районної державної адм іністрації, смт. Олександрів ка, Донецької області до відп овідача Приватного підп риємця ОСОБА_2, АДРЕСА_1 про стягнення недоотримани х коштів - повернути без розг ляду.

Додаток: позовна заява з до датками на 17 аркушах, конверт.

Суддя Сковороді на О.М.

< Список > < Дов ідник >

< Список > < Довід ник >

< Текст >

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення16.08.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18172026
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —32/38-63

Ухвала від 16.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сковородіна О.М.

Ухвала від 12.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сковородіна О.М.

Ухвала від 26.08.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сковородіна О.М.

Ухвала від 23.08.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сковородіна О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні