Ухвала
від 13.09.2011 по справі 2а-0870/7464/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

13 вересня 2011 року Справа № 2а-0870/7464/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького ок ружного адміністративного с уду Нестеренко Л.О., розглянув ши матеріали адміністративн ого позову

позову Запорізького об ласного відділення Фонду соц іального страхування з тимча сової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції

до Приватного підприємств а «Запорізький центр гід роізоляції»

про стягнення 508 грн. 55 коп. заб оргованості зі сплати страхо вих внесків

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Запорізького обласн ого відділення Фонду соціаль ного страхування з тимчасово ї працездатності в особі Вик онавчої дирекції до Приватно го підприємства «Запорізь кий центр гідроізоляції» п ро стягнення 508 грн. 55 коп. забор гованості зі сплати страхови х внесків.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення, зал ишення без розгляду чи відмо ви у відкритті провадження п о справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у спра ві підлягає відкриттю.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у З апорізькому окружному адм іністративному суді за позов ом Запорізького обласно го відділення Фонду соціальн ого страхування з тимчасової працездатності в особі Вико навчої дирекції до Приватног о підприємства «Запорізьк ий центр гідроізоляції»пр о стягнення 508 грн. 55 коп. заборг ованості зі сплати страхових внесків.

2. Призначити судове засідан ня на 26 вересня 2011 року о 10:00 , яке буде проводитися суддею Нестеренко Л.О. одноос обово в приміщенні Запоріз ького окружного адміністр ативного суду за адресою: м. За поріжжя, вул. Кремлівська, 65в, к аб.144.

3. Зобов' язати:

позивача - докази несплат и заборгованості на час розг ляду справи; інші документи в підтвердження позову; належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів нада ти у справу, оригінали - суду для огляду;

відповідача - надати норм ативно та документально обґр унтовані письмові пояснення з приводу обставин, викладе них у позовній заяві; листува ння з позивачем по суті спору (при наявності); докази частко вого або повного погашення з аборгованості; належним чино м засвідчені копії витребува них документів надати у спра ву, оригінали - суду для огля ду.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень до 22.09.2011р.

5. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі, копію позовної заяви і доданих до н еї документів направити відп овідачу.

6. На судове засідання в икликати осіб, які беруть уча сть у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя Л.О.Нестеренко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.09.2011
Оприлюднено27.09.2011
Номер документу18249629
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7464/11

Постанова від 26.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

Постанова від 26.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

Ухвала від 13.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні