Ухвала
від 15.09.2011 по справі 2а-0870/7515/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

15 вересня 2011 року Справа № 2а-0870/7515/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прудивус О.В., перевіривши м атеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Ме літопольської об' єднаної д ержавної податкової інспекц ії Запорізької області

до: товариства з обмеж еною відповідальністю «СНЕЕ К», державного реєстратора в иконавчого комітету Мелітоп ольської міської ради Запорі зької області

про: припинення юриди чної особи,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

15.09.2011 до Запорізького ок ружного адміністративного с уду надійшов адміністративн ий позов Мелітопольської об' єднаної державної податково ї інспекції Запорізької обла сті (далі - позивач) до товари ства з обмеженою відповідаль ністю «СНЕЕК», в якому позива ч просить припинити юридичну особу ТОВ «СНЕЕК» (ідентифік аційний код 31976013), зобов' язати державного реєстратора вико навчого комітету Мелітополь ської міської ради Запорізьк ої області внести до Єдиного державного реєстру запис що до судового рішення про прип инення юридичної особи ТОВ « СНЕЕК» та розглянути справу в порядку скороченого провад ження.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС У країни юрисдикція адміністр ативних судів поширюється на спори за зверненням суб' єк та владних повноважень у вип адках, встановлених Конститу цією та законами України.

Підпунктом 20.1.12 пункту 20.1 стат ті 20 Податкового кодексу Укра їни передбачено право органі в державної податкової служб и у випадках, встановлених за коном звертатися до суду щод о припинення юридичної особи .

Спір виник із публічн о-правових відносин, у яких по зивач є суб' єктом владних п овноважень. Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства і відпові дно до ч. 2 ст. 18 КАС України підс удний окружним адміністрати вним судам.

Суддею встановлено, щ о позивачем було дотримано п ередбачений ст. 99 КАС України строк звернення до адміністр ативного суду.

Таким чином, підстави для за лишення позовної заяви без р озгляду, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсут ні.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність залучити в якості третіх осіб на стороні відпо відача ТОВ «СНЕЕК» його засн овників ОСОБА_1, ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4, витреб увати у сторін всі наявні в ни х документи та матеріали, які можуть бути використані як д окази у справі, довіреності н а представників, документи п ро правовий статус сторін, ви требувати у позивача додатко ві докази.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 107, 110, 120, 121, 160, 165 КА С України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі № 2а-0870/7515/11 за адмініст ративним позовом Мелітополь ської об' єднаної державної податкової інспекції Запорі зької області до товариства з обмеженою відповідальніст ю «СНЕЕК», державного реєстр атора виконавчого комітету М елітопольської міської ради Запорізької області про при пинення юридичної особи.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 28 вересня 2 011 року яке відбудеться за а дресою: м. Запоріжжя, вул. Крем лівська, 65-в у залі судових зас ідань № 1 о 10:30 Справа розгляд атиметься одноособово судде ю Прудивусом Олегом Васильов ичем.

3. Залучити в якості третіх о сіб на стороні відповідача ОСОБА_1, який мешкає за адрес ою: АДРЕСА_1, 72319; ОСОБА_2, я кий мешкає за адресою: АДРЕ СА_4, 72313; ОСОБА_3, який мешка є за адресою: АДРЕСА_3, 72313; ОСОБА_4, який мешкає за адрес ою: АДРЕСА_5, 72311.

4. Запропонувати сторо нам надати у судове засіданн я: всі наявні в них документи т а матеріали, які можуть бути в икористані як докази у справ і; довіреності на представни ків; документи про правовий с татус сторін; витяги з Єдиног о державного реєстру юридичн их осіб та фізичних осіб-підп риємців; належним чином засв ідчені копії витребуваних до кументів - у справу, оригіна ли - суду для огляду.

5. Витребувати у Меліто польської об' єднаної держа вної податкової інспекції За порізької області довідку, щ одо останнього надання товар иством з обмеженою відповіда льністю «СНЕЕК» податкової з вітності.

6. Запропонувати відпо відачу, в разі невизнання адм іністративного позову, подат и до 28 вересня 2011 року заперече ння проти позову та докази на обґрунтування цих заперечен ь.

7. Копію ухвали направи ти особам, які беруть участь у справі разом з витягом про їх процесуальні права та обов' язки.

8. У судове засідання в икликати осіб, які беруть уча сть у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя О.В. Прудивус

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.09.2011
Оприлюднено27.09.2011
Номер документу18250109
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7515/11

Постанова від 29.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прудивус Олег Васильович

Ухвала від 15.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прудивус Олег Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні