Ухвала
від 20.01.2011 по справі 18/427 к/с
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ С УД УКРАЇНИ

У Х В А Л А

"20" січня 2011 р. м. Київ К-31985/06

Суддя Вищого адмініст ративного суду України Заїка М.М., перевіривши можливість р озгляду касаційної скарги Ві дділення виконавчої дирекці ї Фонду соціального страхува ння від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Марі уполі Донецької області на п останову господарського суд у Донецької області від 22.12.2005 та ухвалу Донецького апеляційн ого господарського суду від 28.02.2006 у справі за позовом управл іння Пенсійного фонду Україн и в Іллічівському районі м.Ма ріуполя Донецької області до Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального страху вання від нещасних випадків на виробництві та професійни х захворювань України в м. Мар іуполі Донецької області про зобов' язання прийняти до з аліку суми понесених витрат на виплату пенсії,

встановив:

Під час підготовки спр ави до касаційного розгляду були проведені всі підготовч і дії відповідно до статті 215 К одексу адміністративного су дочинства України, будь-яких клопотань не надійшло, а тому є всі підстави для призначен ня справи до касаційного роз гляду.

Жодна з осіб, які беруть уча сть у справі, не заявили клопо тання про вирішення справи з а її участю у судовому засіда нні, тому справа може бути роз глянута в порядку письмового провадження.

Керуючись статтею 215 Кодекс у адміністративного судочин ства України,

ухвалив:

Визнати підготовку сп рави до касаційного розгляду за скаргою Відділення викон авчої дирекції Фонду соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в м. Маріуполі Донецької області на постанову господ арського суду Донецької обла сті від 22.12.2005 та ухвалу Донецько го апеляційного господарськ ого суду від 28.02.2006 у справі за по зовом управління Пенсійного фонду України в Іллічівсько му районі м.Маріуполя Донець кої області до Відділення ви конавчої дирекції Фонду соці ального страхування від неща сних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Маріуполі Донець кої області про зобов' язанн я прийняти до заліку суми пон есених витрат на виплату пен сії - закінченою.

Призначити справу до касац ійного розгляду в порядку пи сьмового провадження на 11 :40 год. 08 лютого 2011 року за адр есою: м. Київ, вул. Московська, 8.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя

Вищого адміністративного М.М. Заїка

суду України

Дата ухвалення рішення20.01.2011
Оприлюднено03.10.2011
Номер документу18356954
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов' язання прийняти до з аліку суми понесених витрат на виплату пенсії

Судовий реєстр по справі —18/427 к/с

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Заїка М.М.

Ухвала від 08.02.2011

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Заїка М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні