Ухвала
від 28.09.2011 по справі 2а-0870/7832/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

28 вересня 2011 року Справа № 2а-0870/7832/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нестеренко Л.О., розглянувш и матеріали адміністративно го позову

за заявою Державної податк ової інспекції у Комунарсько му районі м. Запоріжжя

до Приватного підприємств а «Ютпіс»

про припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшла позовна заява Держав ної податкової інспекції у К омунарському районі м. Запор іжжя області до Приватного п ідприємства «Ютпіс» про прип инення юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення, зал ишення без розгляду чи відмо ви у відкритті провадження п о справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у спра ві підлягає відкриттю.

У ході підготовчого провад ження встановлено, що рішенн я у справі може вплинути на пр ава, свободи, інтереси або обо в'язки засновника підприємст ва - ОСОБА_2, в зв'язку з чи м необхідно її залучити до уч асті у справі як третю особу н а стороні відповідача.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у З апорізькому окружному адм іністративному суді за позов ом Державної податкової інсп екції у Комунарському районі м. Запоріжжя до Приватного пі дприємства «Ютпіс»про припи нення юридичної особи.

2. Залучити в якості третьої особи на стороні відповідач а ОСОБА_2, АДРЕСА_1.

3. Призначити судове засідан ня на 12 жовтня 2011 року о 10:30 , яке буде проводитися су ддею Нестеренко Л.О. одноособ ово в приміщенні Запорізьк ого окружного адміністрат ивного суду за адресою: м. Запо ріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб .144.

4. Зобов' язати:

позивача - надати баланс п ідприємства за 2010 р., інші доказ и в обґрунтування позову; нал ежним чином засвідчені копії витребуваних документів над ати у справу, оригінали - суд у для огляду;

відповідача - надати бала нс підприємства за 2010 р., надати нормативно та документально обґрунтовані письмові поясн ення з приводу обставин, вик ладених у позовній заяві; лис тування з позивачем по суті с пору (при наявності); належним чином засвідчені копії витр ебуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

третій особі - надати бала нс підприємства за 2010 р., надати нормативно та документально обґрунтовані письмові поясн ення з приводу обставин, викл адених у позовній заяві; лист ування з позивачем по суті сп ору (при наявності); належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду.

5. Запропонувати відповідач у і третій особі у разі невизн ання адміністративного позо ву подати суду письмові запе речення проти позову та дока зи на обґрунтування цих запе речень до 10.10.2011р.

6. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі.

7. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя Л.О.Нестеренко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.09.2011
Оприлюднено04.10.2011
Номер документу18391582
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7832/11

Постанова від 20.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

Ухвала від 28.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нестеренко Людмила Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні