Ухвала
від 30.09.2011 по справі 2а/2470/2254/11
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ  ОКРУЖНИЙ  АДМІНІСТРАТИВНИЙ  СУД  

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

                                                            

          30 вересня 2011 р.                                м. Чернівці                      Справа №  2а/2470/2254/11

          Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Левицький В.К., розглянувши адміністративний позов прокурора Сокирянського району Чернівецької області в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Сокирянському районі Чернівецької області до Західно-регіональної асоціації "Екобіотех" про  стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Чернівецького окружного адміністративного суду від 16.09.2011 р. позовну заяву залишено без руху та надано строк для усунення недоліків. В строки визначені судом позивач усунув недоліки позовної заяви.

Таким чином суд вважає, що позовна заява приведена у відповідність до ст. ст. 105, 106 КАС України, а тому можливо вирішити питання про відкриття провадження в адміністративні справі. Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження у справі немає.

Відповідно до вимог ст. 1832 КАС України в адміністративних  справах  за  зверненням суб'єкта владних повноважень щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб’єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановленим цим Законом строк оскарження, застосовується скорочене провадження.

Оскільки позовна вимога про стягнення боргу ґрунтуються на вимозі про сплату боргу № 87 від 05.08.2011 р. щодо якої завершився строк оскарження, суд вважає за можливе розглянути справу у порядку скороченого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 104, 105, 106, 160, 165 та ст. 1832 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі.  

2.Справа розглядатиметься суддею Левицьким В.К. одноособово без проведення судового  засідання  та виклику  осіб, які  беруть участь у справі.

3.Зобов'язати відповідача подати у десятиденний строк з дня одержання вказаної ухвали заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду.   

4.Зобов’язати позивача подати до суду в десятиденний строк з дня одержання вказаної ухвали додаткові докази (докази, що подаються в копіях, повинні бути засвідченні), зокрема:

         - власне письмове підтвердження (довідку) того, що у провадженні судів України немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення з такого спору;

- власне письмове підтвердження (довідку) того, що у провадженні органів державної виконавчої служби України немає примусового виконавчого провадження зі стягнення спірної суми заборгованості;

- звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів Пенсійного фонду України від 16.03.2011 р.

- картку особового рахунку страхувальника (відповідача) станом на дату звернення до суду із позовом.

5.Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі з витягом про процесуальні права і обов’язки (на звороті) невідкладно направити сторонам.

6.У випадку неподання відповідачем заперечення протягом строку зазначеного в п. 3 цієї ухвали, справа буде розглянута не пізніше  трьох днів з дня закінчення строку для подання заперечення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд буде розглядати справу за загальними правилами цього Кодексу.

7.Ухвала оскарженню не підлягає.  

          Суддя                                                                                                                                       В.К. Левицький

Дата ухвалення рішення30.09.2011
Оприлюднено04.10.2011
Номер документу18394243
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/2470/2254/11

Постанова від 26.12.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 30.09.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 16.09.2011

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні