Постанова
від 07.07.2011 по справі 4-2189/11
ВОРОШИЛОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ДОНЕЦЬКА

4-2189/11

ПОСТАНОВА

про проведення примусової виїмки

07 липня 2011 року суддя Во рошиловського районного суд у м. Донецька Князьков В.В., роз глянувши подання слідчого в ОВС слідчого відділу Управлі ння СБ України в Донецькій об ласті старшого лейтенанта юс тиції Романенка В.В. про п роведення примусової виїмки по кримінальній справі №1652, по рушеній за ознаками злочину, передбаченого ст.205 ч.2 КК Украї ни, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло пода ння слідчого в ОВС слідчого в ідділу Управління СБ України в Донецькій області старшог о лейтенанта юстиції Роман енка В.В. про проведення при мусової виїмки.

Згідно вказаного подання, у період з 2010 року по теперішній час невстановлені особи з ме тою прикриття незаконної дія льності повторно придбали на території м.Донецька суб' є кти підприємницької діяльно сті (юридичні особи): ТОВ «АЛЕН -ГРУП»(код ЄДРПОУ 36981955), ТОВ «БУД ІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МКС ДОНСТР ОЙСЕРВІС»(код ЄДРПОУ 35375075), ТОВ « ПАРИТЕТ-2009»(код ЄДРПОУ 36560791), ТОВ «ЮБК ЛАБІРІНТ»(код ЄДРПОУ 37217448 ).

Маючи у своєму розпоряджен ні перераховані суб' єкти пі дприємницької діяльності, вк азані невстановлені особи за відсутності наміру здійснюв ати законну і заявлену госпо дарську діяльність, з метою п рикриття незаконної діяльно сті, систематично укладали б езтоварні угоди у період з 2010 р оку до теперішнього часу від імені перерахованих суб' єк тів підприємницької діяльно сті з іншими господарюючими суб' єктами для незаконного переведення безготівкових г рошових коштів у готівку. За з дійснення вищезазначеної не законної діяльності невстан овлені особи отримували неза конну грошову винагороду від посадових осіб підприємств- контрагентів по угодам.

Таким чином, невстановлені особи повторно вчинили фікт ивне підприємництво, тобто з лочин, передбачений ст. 205 ч.2 КК України.

Згідно матеріалів криміна льної справи, у Філії «Донець ке регіональне управління»П УБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА РИСТВА «БАНК»«Фінанси та Кре дит»(МФО 335816), розташованій за а дресою: м.Донецьк, бул. Шевченк о, 27, знаходиться індивідуальн ий сейф № НОМЕР_1, зареєстр ований на ім' я ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, в якому зберіг аються предмети і документи, що мають значення для кримін альної справи, а саме - предмет и і документи, чорнові записи , які містять відомості щодо у кладення та виконання безтов арних угод з господарюючими суб' єктами, за допомогою як их здійснювалося переведенн я безготівкових грошових кош тів у готівку, руху і розподіл у грошових коштів, отриманих незаконним шляхом, печатки, ш тампи, магнітні та інші носії інформації, що містять вказа ні відомості, грошові кошти і цінності, отримані злочинни м шляхом, а також документи, на підставі яких ОСОБА_2, І НФОРМАЦІЯ_1, надано право ко ристування даним індивідуал ьним сейфом № НОМЕР_1, доку менти, що містять відомості п ро осіб, які мають право досту пу до нього, та про факти корис тування ним.

На підставі викладеного, пр иймаючи до уваги, що у Філії «Д онецьке регіональне управлі ння»ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГ О ТОВАРИСТВА «БАНК»«Фінанси та Кредит»(МФО 335816), розташован ій за адресою: м.Донецьк, бул. Ш евченко, 27, знаходяться предме ти і документи, що мають значе ння для справи, та примусова в иїмка проводиться за вмотиво ваною постановою судді, керу ючись ст. 178 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Провести примусову ви їмку у Філії «Донецьке регіо нальне управління»ПУБЛІЧНО ГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА « БАНК»«Фінанси та Кредит»(МФО 335816), розташованій за адресою: м . Донецьк, бул. Шевченко, 27, вміс ту індивідуального сейфу № НОМЕР_1, зареєстрованого на ім' я ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІ Я_1, а саме предметів і докуме нтів, чорнових записів, які мі стять відомості щодо укладен ня та виконання безтоварних угод з господарюючими суб' є ктами, за допомогою яких здій снювалося переведення безго тівкових грошових коштів у г отівку, руху і розподілу грош ових коштів, отриманих незак онним шляхом, печаток, штампі в, магнітних та інших носіїв і нформації, що містять вказан і відомості, грошових коштів і цінностей, отриманих злочи нним шляхом, а також документ ів, на підставі яких ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1, надано прав о користування даним індивід уальним сейфом № НОМЕР_1, д окументів, що містять відомо сті про осіб, які мають право д оступу до нього, та факти кори стування ним.

Суддя Ворошиловськог о

районного суду м.Донецька В.В.Князьков

Дата ухвалення рішення07.07.2011
Оприлюднено06.10.2011
Номер документу18422516
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2189/11

Постанова від 13.12.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 14.10.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Курилець А. Р.

Постанова від 10.10.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Михайленко А. В.

Постанова від 30.09.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Євтушенко П. М.

Постанова від 07.07.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 22.06.2011

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Фролов М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні