Ухвала
від 30.08.2011 по справі 18/1238
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"30" серпня 2011 р. Сп рава № 18/1238

Господарський суд Черкас ької області у складі голову ючого судді - Васяновича А.В .

секретар судового засідан ня - Гень С.Г.

за участю представників с торін:

прокурор - не з' явився ,

від державної податкової інспекції у Звенигородськом у районі - ОСОБА_1 - предст авник за довіреністю,

ліквідатора - Ярмолінськ ого Юрія Васильовича,

розглянувши у відкритом у судовому засіданні справу

за заявою Звенигородськ ого міжрайонного прокурора в інтересах

держави в особі державної податкової інспе кції у

Звенигородськ ому районі м. Звенигородка, Черкаської області

до приватного сіл ьськогосподарського підпри ємства ім. Гончарука

с. Чемериське, З венигородського району, Черк аської області

про визнання банк рутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

До господарського суду Черкаської області на п ідставі ст. 52 Закону України “ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом” надійшла за ява від Звенигородського між районного прокурора в інт ересах держави в особі держа вної податкової інспекції у Звенигородському районі п ро порушення справи про банк рутство відсутнього боржник а - приватного сільськогосп одарського підприємства ім . Гончарука, с. Чемериське, Зве нигородського району, Черкас ької області, у зв' язку з нес проможністю останнього вико нати грошові вимоги перед де ржавною податковою інспекці єю у Звенигородському районі на суму 9 754 грн. 35 коп.

Постановою господарського суду Черкаської області від 04 червня 2009 року визнано банкр утом приватне сільськогоспо дарське підприємство ім. Гон чарука с. Чемериське, Звениго родського району, Черкаської області, відкрито ліквідаці йну процедуру та призначено ліквідатором банкрута - арб ітражного керуючого Ярмол інського Юрія Васильовича .

Ухвалою господарського с уду Черкаської області від 12 т равня 2011 року продовжено стро к ліквідаційної процедури та повноваження ліквідатора на три місяці.

До господарського суду Че ркаської області надійшло кл опотання від голови комітету кредиторів про затвердження звіту ліквідатора, ліквідац ійного балансу та припинення провадження у справі.

Ухвалою господарського с уду Черкаської області від 01 с ерпня 2011 року розгляд клопота ння голови комітету кредитор ів про затвердження звіту лі квідатора, ліквідаційного ба лансу та припинення провадже ння у справі було призначено на 11 серпня 2011 року.

Справа розглядається післ я відкладення.

До господарського суду Чер каської області надійшов зві т ліквідатора про проведену роботу по ліквідації приватн ого сільськогосподарського підприємства ім. Гончарука.

Публікація оголошення пр о визнання приватного сільсь когосподарського підприємс тва ім. Гончарука банкрутом т а відкриття ліквідаційної пр оцедури відбулася 23 червня 2009 р оку в газеті “Голос України” .

Протягом ліквідаційної пр оцедури були виявлені наступ ні кредитори банкрута:

- державна податкова інспе кція у Звенигородському райо ні на суму 9 754 грн. 35 коп., як вимог и третьої черги;

- управління Пенсійного ф онду України в Звенигородськ ому районі на суму 4 792 грн. 53 коп ., в тому числі: вимоги другої ч ерги 4 444 грн. 77 коп. та вимоги шос тої черги 347 грн. 76 коп.;

- управління виконавчої ди рекції Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України у Ч еркаській області на суму 413 г рн. 80 коп., як вимоги другої черг и;

- товариство з обмеженою ві дповідальністю “СП “Агропро грес” на суму 64 282 грн. 87 коп., як в имоги четвертої черги;

- державне підприємство “А гентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу ” на суму 21 626 грн. 07 коп., як вимоги четвертої черги.

Також до реєстру вимог кред иторів внесено вимоги поточн их кредиторів, а саме: вимоги т оварної біржі агропромислов ого комплексу центральних об ластей України на суму 5 500 грн. 00 коп., як вимоги першої черги, а також вимоги арбітражного керуючого Ярмолінського Ю .В. в сумі 49 940 грн. 02 коп., як вимо ги першої черги.

Всі заявлені вказаними кре диторами вимоги ліквідаторо м розглянуті та визнані повн істю, що підтверджується реє стром вимог кредиторів.

Протягом ліквідаційної пр оцедури ліквідатором проінв ентаризовано, виявлено та ре алізовано наступні активи ба нкрута: корпоративні права, щ о становлять 20% статутного фон ду у товаристві з обмеженою в ідповідальністю “Агрошляхб уд - Звенигора” на суму 13 556 грн. 00 коп.

За рахунок отриманих кошті в частково погашено вимоги п ершої черги, а саме: вимоги арб ітражного керуючого Ярмол інського Ю.В. в сумі 8 000 грн. 00 к оп., та вимоги товарної біржі а гропромислового комплексу ц ентральних областей України в сумі 5 500 грн. 00 коп.

Залишились непогашеними в имоги:

- державної податкової інс пекція у Звенигородському ра йоні на суму 9 754 грн. 35 коп., як вим оги третьої черги;

- управління Пенсійного ф онду України в Звенигородськ ому районі на суму 4 792 грн. 53 коп ., в тому числі: вимоги другої ч ерги 4 444 грн. 77 коп. та вимоги шос тої черги 347 грн. 76 коп.;

- управління виконавчої ди рекції Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України у Ч еркаській області на суму 413 г рн. 80 коп., як вимоги другої черг и;

- товариства з обмеженою ві дповідальністю “СП “Агропро грес” на суму 64 282 грн. 87 коп., як в имоги четвертої черги;

- державного підприємства “Агентство з реструктуризац ії заборгованості підприємс тв агропромислового комплек су” на суму 21 626 грн. 07 коп., як вимо ги четвертої черги;

- арбітражного керуючого Ярмолінського Ю.В. в сумі 41 94 0 грн. 02 коп., як вимоги першої че рги.

В судовому засіданн і встановлено, що майнових ак тивів у банкрута немає, керів ні органи за його місцезнахо дженням відсутні, вимоги кре диторів не задоволено.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж додані до звіту документи т а заслухавши пояснення лікві датора та думку представника кредитора, судом встановлен о, що ліквідатор виконав всі н еобхідні дії для встановлен ня активів боржника.

Проте враховуючи, що за ре зультатами ліквідаційного б алансу у боржника немає майн а для задоволення вимог кред иторів, а також враховуючи рі шення загальних зборів креди торів від 22 липня 2011 року, суд вв ажає за необхідне затвердити звіт ліквідатора та ліквіда ційний баланс, а боржника, як ю ридичну особу ліквідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господар ський суд припиняє проваджен ня у справі про банкрутство, я кщо затверджено звіт ліквіда тора в порядку, передбаченом у статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора арбітражного ке руючого Ярмолінського Юрі я Васильовича та ліквідаці йний баланс приватного сільс ькогосподарського підприєм ства ім. Гончарука, с. Чемерись ке, Звенигородського району, Черкаської області.

2. Ліквідувати приватн е сільськогосподарське підп риємство ім. Гончарука, (Черка ська область, Звенигородськи й район, с. Чемериське, ідентиф ікаційний код 03792881), як юридичну особу в зв'язку із банкрутств ом.

3. Провадження по сп раві припинити.

4. Копію ухвали напр авити ліквідатору, Звенигоро дському міжрайонному прокур ору, державній податковій ін спекції в Звенигородському р айоні, управлінню Пенсійного фонду України в Звенигородс ькому районі, управлінню вик онавчої дирекції Фонду соціа льного страхування від нещас них випадків на виробництві та професійних захворювань У країни у Черкаській області, товариству з обмеженою відп овідальністю “СП “Агропрогр ес”, державному підприємству “Агентство з реструктуризац ії заборгованості підприємс тв агропромислового комплек су”, державному реєстратору, головному управлінню статис тики в Черкаській області, се ктору з питань банкрутства у Черкаській області, відділу державної виконавчої служби Звенигородського районного управління юстиції та ДПА в Ч еркаській області.

Суддя А.В. Васянович

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення30.08.2011
Оприлюднено07.10.2011
Номер документу18466113
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —18/1238

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Соловей Л.А.

Ухвала від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Соловей Л.А.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

Ухвала від 01.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

Постанова від 08.06.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 18.05.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

Ухвала від 06.05.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Васянович А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні