Ухвала
від 04.10.2011 по справі 50/287-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

50/287-б

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

04.10.11 Справа № 50/287-б.

Суддя Головатюк Л.Д. розглянув заяву  державної податкової інспекції у Подільському районі м. Києва

до   товариства з обмеженою відповідальністю "ВКФ "Регіон Груп"(код ЄДРПОУ 33548478)  ,    

про визнання банкрутом відсутнього боржника

визнав подані матеріали достатніми для визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 1, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст.ст.64, 65, 86 ГПК України, -

СУДДЯ  УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Призначити справу до розгляду на 20.10.11  о 15:50 год. в засіданні господарського суду за адресою: вул. Б.Хмельницького, 44-в, зал № 35. Викликати для участі у засіданні уповноважених представників сторін(заявника та боржника), явку яких визнати обов'язковою.

3. Зобов'язати заявника надати суду докази наявності або відсутності активів боржника.

Крім того, зобов'язати заявника виконати вимоги ст. 36 ГПК України, станом на день слухання справи надати суду в судове засідання довідки заявника та боржника обслуговуючих банківських установ про наявність основних поточних рахунків із зазначенням МФО банків, а також надати суду на підтвердження статусу юридичної особи установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію (перереєстрацію), довідки з органів статистики про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України (в оригіналах і копіях).

Заявнику документи надавати у прошитому та пронумерованому вигляді з описом.

Зобов'язати заявника(з метою недопущення порушення строків розгляду справи) надати суду кандидатуру арбітражного керуючого, угоду на оплату праці між кредитором та арбітражним керуючим відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та надати відповідну ліцензію арбітражного керуючого.

4.  У відповідності з ч. 4 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” зобов"язати державний орган з питань банкрутства протягом семи днів від дати винесення даної ухвали забезпечити участь у справі ліквідатора з числа працівників державного органу з питань банкрутства.

5. Враховуючи, що відповідно до ч. 2 ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” постанова про визнання відсутнього боржника банкрутом виноситься господарським судом у двотижневий строк з дня винесення ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника, попередити заявника про можливість застосування судом положень п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України в разі неподання заявником витребуваних судом документів або нез'явлення представника заявника на виклик в судове засідання без поважних причин.

6. Зобов'язати державного реєстратора за місцезнаходженням боржника не пізніше наступного робочого дня з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", про внесення запису повідомити суд  не пізніше п'яти робочих днів з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство.

Уповноважити заявника на одержання від державного реєстратора доказів про внесення відповідних записів до Єдиного державного реєстру на підставі ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство для надання у судовому засіданні.

7. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, відповідно до ст. 12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, до закінчення провадження у справі - зупинити виконання боржником грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів, строк виконання яких настав до введення мораторію), та зупинити заходи спрямовані на забезпечення виконання цих зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), застосованих до прийняття рішення про введення мораторію.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що здійснюється боржником у порядку, встановленому статтею 14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом", або керуючим санацією згідно з планом санації, затвердженим господарським судом, або ліквідатором у ліквідаційній процедурі в порядку черговості, встановленому статтею 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом".

Дія мораторію припиняється з дня припинення провадження у справі про банкрутство.

8. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.

9. Копію ухвали направити для виконання:

- сторонам;

- Київському управлінню з питань банкрутства (вул. П.Любченка, 15, м. Київ, 03150);

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для внесення до Єдиного державного реєстру запису про відповідне судове рішення (п 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців").

10. Копію ухвали направити для відома та з метою запобігання фіктивного банкрутства підприємства в:

- прокуратуру м. Києва;

- державну податкову адміністрацю у м. Києві ( вул. Шолуденка, 33/19, м. Київ).

 Суддя                                                                                                    Головатюк Л.Д.          

Дата ухвалення рішення04.10.2011
Оприлюднено17.10.2011

Судовий реєстр по справі —50/287-б

Ухвала від 09.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Постанова від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні