Ухвала
від 07.09.2011 по справі 45/50б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

45/50б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

07.09.11 р.                                                                                          Справа № 45/50б                     

Розглянувши матеріали за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю „ФАНТОМ ДОН”, м. Донецьк  (ЄДРПОУ 36981295)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю „СТІЛЬКОМТРАСТ”, м. Донецьк (ЄДРПОУ 37042224)

про банкрутство

          

Суддя Плотніцький Б.Д.

Представники:

Від кредиторів(ліквідатора): Завгородній С.О. – довір.

Від боржника: не з'явились

В засіданні брали участь:

Справа про банкрутство порушена ухвалою суду від 19.07.2011 року.

Постановою господарського суду від 26.07.2011 року боржника Товариство з обмеженою відповідальністю „СТІЛЬКОМТРАСТ”, м. Донецьк (ЄДРПОУ 37042224)  визнано банкрутом відповідно до положень статті 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», далі Закон про банкрутство, якими регулюються правила ліквідації відсутнього боржника.

Представником ліквідатора подано до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута з відповідними додатками.

Представником ліквідатора заявлено клопотання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу, ліквідацію банкрута та припинення провадження у цій справі.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню на підставі наступного.

Відповідно до ст. 32 Закону про банкрутство після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс з відповідними додатками.

Відповідно до частини 1 ст.32 Закону про банкрутство господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційною балансу. Згідно частини 2 зазначеної статті якщо за результатами ліквідаційного балансу не залишилося майна боржника, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

Затвердження звіту ліквідатора в порядку, передбаченому ст. 32 Закону про банкрутство є підставою для припинення проваджений у справі згідно п.6 ч.1ст.40 цього Закону.

Згідно частини 6 ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вимоги, які не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відсутність активів підтверджується довідками БТІ, ДАЇ, відомостями державного земельного кадастру, а також довідками Управління Пенсійного фонду в Київському районі м.Донецька, відділу державної виконавчої служби Київського районного управління юстиції у м. Донецьку, державної податкової інспекції у Київському районі м. Донецька, витягом з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та Витягом з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Київському районі м. Донецька, м. Донецьк,  Київської районної  виконавчої дирекції м. Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Донецького міського центру зайнятості.

Крім цього, ліквідатором закриті банківські рахунки банкрута.

З матеріалів справи вбачається, що банкрут крім заборгованості перед ініціюючим кредитором – ТОВ „ФАНТОМ ДОН”, м. Донецьк  (ЄДРПОУ 36981295) у сумі 299 375 грн.,  не має іншої заборгованості перед іншими кредиторами.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора.

В результаті проведеної роботи встановлено, що у банкрута відсутні майнові активи та грошові кошти, щоб задовольнити кредиторську заборгованість у загальній сумі  299 375 грн. 00 коп.

Таким чином, у зв'язку з відсутністю майна грошові вимоги кредиторів вважаються погашеними.

За таких обставин звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню, юридична особа - ліквідації і виключенню з Єдиного державного реєстру.

У зв'язку із затвердженням звіту і ліквідаційного балансу провадження у справі припиняється.

Відповідно до частини 5 ст. ЗУ Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» рішення суду про ліквідацію юридичної особи - банкрута направляється державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи - банкрута для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

На підставі викладеного, керуючись ч.ч. 5, 6 ст. 31. ст.32, п.6 ч.1 ст. 40, Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд,

                                           У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю „СТІЛЬКОМТРАСТ”, м. Донецьк (ЄДРПОУ 37042224).

Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю „СТІЛЬКОМТРАСТ”, м. Донецьк (ЄДРПОУ 37042224), що зареєстровано за адресою: 83108, Донецька область, м. Донецьк, Київський район, пр. Партизанський, б.1А.

Провадження по справі  №45/50б припинити.

Зобов'язати ліквідатора закрити рахунки в банківських установах, здійснити оголошення в засобах масової інформації про недійсність печаток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов'язати орган державної реєстрації виключити підприємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст.32 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Суддя                                                                                                         Плотніцький Б.Д.           

< Текст >                    

Вик  < Текст >  тел. < Текст >

Надруковано примірників -  < Текст > :

господарському суду Донецької області -   < Текст >,

сторонам -  < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення07.09.2011
Оприлюднено20.10.2011
Номер документу18670247
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство           

Судовий реєстр по справі —45/50б

Ухвала від 27.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 29.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 20.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 05.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 07.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 29.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 22.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 06.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні