Ухвала
від 20.02.2013 по справі 45/50б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

20.02.13 р. Справа № 45/50б

за заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в м.Слов'янську

до боржника Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_2, м.Слов'янськ

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Скалянський В.В.

Суддя М.О. Лейба

Представники:

від кредитора: Тищенко О.С. - за довіреністю від УПФУ в м. Слов'янську та Слов'янському районі Донецької області

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: Скалянський В.В.

Ухвалою суду від 11.03.10 за заявою Управління Пенсійного фонду України в м.Слов'янську господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_2, м. Слов'янськ.

Постановою суду від 06.04.10 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура та призначений ліквідатор - арбітражний керуючий Скалянський В.В.

Автоматизованою системою «Документообіг суду» справу передано на розгляд судді Лейбі М.О.

Станом на 05.11.12 звіт ліквідатора про проведену роботу суду не наданий, клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури не надходило.

Враховуючи викладене, ухвалою суду від 05.11.12 розгляд справи призначений в судовому засіданні на 27.11.12 та ліквідатора зобов'язано надати звіт про проведену роботу з доданими документами, передбаченими ст.32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

26.11.12 ліквідатор надав до господарського суду за результатами ліквідаційної процедури звіт про проведену роботу та інші документи згідно переліку.

Ухвалою суду від 27.11.12 з метою витребування додаткових документів розгляд справи відкладений на 29.01.13.

В доповнення до поданого звіту 29.01.13 ліквідатором до господарського суду надане клопотання «про долучення до матеріалів справи додаткових документів».

Надані документи долучені до матеріалів справи.

Ухвалою суду від 29.01.13 у зв'язку з виниклою необхідністю розгляд справи відкладений на 19.02.13.

Відповідно до ч.1 п.11 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» в редакції від 22.12.11, положення цього Закону застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження в яких порушено після набрання чинності цим Законом.

Положення цього Закону, що регулюють продаж майна в провадженні у справі про банкрутство, застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження у яких порушено до набрання чинності цим Законом.

Положення цього Закону, що регулюють ліквідаційну процедуру, застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження у яких порушено до набрання чинності цим Законом, якщо на момент набрання ним чинності господарським судом не було прийнято постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури».

Приймаючи рішення щодо затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, застосуванню підлягають норми Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» в редакції від 30.06.99, оскільки ліквідаційну процедуру відносно Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_2, м. Слов'янськ 06.04.10, тобто до набрання чинності новою редакцією Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Господарський суд, розглянувши в судовому засіданні 19.02.13 дані звіту ліквідатора, а також додані до них документи, заслухавши виступ ліквідатора, встановив:

На виконання вимог ст.25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» в ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів.

Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: Слов'янський міський центр зайнятості, Слов'янська міська виконавча дирекція Донецького обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Слов'янську Донецької області, Слов'янська об'єднання державна податкова інспекція.

Згідно отриманих відповідей з вимогами до боржника звернувся ще один кредитор: Слов'янська міська виконавча дирекція Донецького обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працездатності.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора. Відповідно до поданого звіту вимоги кредитора визнані ліквідатором та включені до реєстру вимог кредиторів у заявленій ними сумах.

З метою виявлення майна відсутнього боржника ліквідатором направлені запити до КП «Бюро технічної інвентаризації м. Слов'янська», відділу держкомзему в м. Слов'янську, ВРЕР м. Слов'янська УДАІ УМВС України в Донецькій області, Слов'янської районної інспекції державного технічного нагляду.

Згідно отриманих довідок вищевказаних органів реєстрації у боржника не виявлено майнових активів, які підлягають включенню до складу ліквідаційної маси.

Таким, чином у ході ліквідаційної процедури встановлено, що у банкрута відсутнє будь-яке майно та воно не може бути виявлено, що підтверджується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на них відповідних державних органів, що здійснюють реєстрацію та облік рухомого та нерухомого майна. Також, за даними податкової інспекції у банкрута відсутні відкритті розрахункові рахунки в установах банків.

У зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги кредиторів залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п.6 ст.31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» вважаються погашеними.

В судовому засіданні ліквідатор та представник кредитора клопотали про затвердження звіту ліквідатора та припинення провадження по справі.

Зауважень та заперечень стосовно проведення ліквідаційної процедури до суду не надходило.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про припиненя провадження по справі.

Враховуючи викладене та керуючись ч1 ст.5, ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» від 14.05.92 №2343-XII (в редакції Закону від 30.06.99 №784-XIV), п.2 ст.46 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», ст.ст.4-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

У Х В А Л И В :

Затвердити звіт ліквідатора Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1), який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1

Припинити підприємницьку діяльність - Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_2, м. Слов'янськ (ідентифікаційний номер НОМЕР_1).

Провадження по справі - припинити.

Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Лейба М.О.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донецької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення20.02.2013
Оприлюднено21.02.2013
Номер документу29443176
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/50б

Ухвала від 27.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 29.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 20.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 05.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 07.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 29.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 22.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 06.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні