Ухвала
від 27.09.2011 по справі 2а/1770/4190/2011
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КОПІЯ

У Х В А Л А

Справа №2а/1770/4190/2011

27 вересня 2011 року м. Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд в складі судді Дорошенко Н.О., розгляну вши позовну заяву

Державна податкова інспе кція у м. Рівне < Список > < в осо бі >

до Приватного підприємства " Славбуд" третя особа, яка не з аявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні від повідача < 3-тя особа >

про припинення юридичної особи,

В С Т А Н О В И В :

Державна податкова інсп екція у м. Рівне < Список > < в ос обі > звернулася до суду з поз овом до Приватного підприєм ства "Славбуд" про припиненн я юридичної особи.

Позовна заява подана особо ю, яка має адміністративну пр оцесуальну дієздатність, від повідає вимогам, встановлени м статтею 106 КАС України. Позов ну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства. Адміністративн ий позов подано у строк, устан овлений законом. Підстави дл я її повернення, залишення бе з розгляду або відмови у відк ритті провадження в адмініст ративній справі, встановлені КАС України, відсутні. Дана сп рава не стосується прав, своб од, інтересів та обов' язків третіх осіб.

Відповідно до ч. 1 ст. 183-2 КАС Ук раїни справа підлягає розгля ду у скороченому провадженні .

Керуючись статтями 104-106, 183-2 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити скороче не провадження в адміністрат ивній справі за позовом Дер жавної податкової інспекції у м. Рівне < Список > < в особі > д о Приватного підприємства " Славбуд" про припинення юри дичної особи.

2. Справа розглядається су ддею одноособово.

3. Копію даної ухвали невідк ладно надіслати відповідачу .

4. У разі невизнання адмініс тративного позову, упродовж десяти календарних днів з дн я отримання ухвали, відповід ач може подати заперечення п роти позову та докази на їх об ґрунтування або заяву про ви знання позову. Якщо справа ро зглядається судом за місцезн аходженням відповідача, то з аперечення проти позову чи з аява про визнання позову маю ть бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

5. Роз'яснити відповідачу, що у разі ненадходження запере чення проти позову суддя одн оособово без проведення судо вого засідання та виклику ос іб, які беруть участь у справі , приймає постанову про задов олення позову, якщо для таког о висновку достатньо повідом лених позивачем обставин.

Суддя підпис Дорошенк о Н.О.

З оригіналом згідно

Суддя Дорошенко Н.О.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.09.2011
Оприлюднено25.10.2011
Номер документу18705119
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1770/4190/2011

Постанова від 14.11.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 27.09.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні