Ухвала
від 17.10.2011 по справі 21/63б/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/63б/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

17.10.11                                                                                 Справа № 21/63б/2011.

 

Суддя Т.Г. Кривохижа, розглянувши матеріали за заявою

боржника  - Товариства з обмеженою відповідальністю «ТНП ЕКСПЕРТ»,

       м. Луганськ,

про порушення провадження у справі про банкрутство,

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 5, 7, 8, 11, 12, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”(далі - Закон), суд

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 11 годин 30 хвилин 15.11.2011. у підготовчому засіданні в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 337.

Визнати явку  представника боржника у судове засідання  обов'язковою.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          4. Зобов'язати боржника –надати суду оригінали документів, які додані до заяви у копіях –для огляду у засіданні суду; матеріали інвентаризації майна боржника; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження; фінансову звітність та баланси підприємства за 2010 р., на останню звітну дату та на день створення ліквідаційної комісії чи інвентаризації,  підписані повноважними особами та скріплені печаткою; докази наявності на даний час будь-яких майнових активів у боржника, достатніх для покриття судових витрат за справою та судовою процедурою (ч. 4 ст. 7 Закону); уточнення кредитних установ, які обслуговують боржника, а також банківських рахунків у них за станом на час порушення провадження у справі, з зазначенням їх юридичних адрес; довідки банків про залишки грошових коштів на рахунках боржника або їх закриття (останнє –при наявності); докази наявності кредиторської заборгованості, яку не оспорює боржник, та її розмір; документальне та нормативне обґрунтування наявності кредиторської та дебіторської заборгованості (претензії кредиторів, відповіді на них боржника про визнання претензій, копії договорів, накладних на відпуск товару, надання послуг тощо, довіреності на отримання товару, позовні заяви, рішення судів та накази до них, виконавчі документи, в тому числі і що знаходяться на виконанні в виконавчому провадженні в органах Державної виконавчої служби (відповідну довідку цього органу), акти звірення щодо наявності чи відсутності податкового боргу та боргу перед державними цільовими фондами –УПФУ та Фондами соціального страхування тощо, матеріали звітності боржника перед цими органами в належних копіях – для залучення до справи та інші); перелік і повний опис заставного майна, із зазначенням його місцезнаходження та вартості на час виникнення права застави (при наявності, ч. 3 ст. 7 Закону);  довідка із ЄДРПОУ щодо боржника, протокол загальних зборів працівників боржника, на якому обраний представник працівників боржника для участі в судовому процесі при провадженні справи про банкрутство; оригінал Статуту боржника та зміни до нього –для огляду у засіданні суду, їх повні копії –до справи; перелік кредиторів та дебіторів, з зазначенням суми заборгованості по кожному з них окремо за підписами повноважних посадових осіб (голови ліквідаційної комісії); належну копію рішення №13 від 17.03.2011 засновника боржника –для залучення до матеріалів справи (оригінал його –для огляду у судовому засіданні), копію технічного завдання згідно з п. 1.1 договору від 15.02.2011 №001/12-19-2011, а також письмове пояснення щодо статутного капіталу у розмірі 52000 грн. 00 коп. за п.9.1 Статуту; витяги з Державного реєстру іпотек, Державного реєстру обтяжень рухомого майна та з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо боржника за адресою: 08151, Київська область, м. Боярка, вул. Кірова, б.27.

Додатково: надати суду  уточнення назви заявника за вступною частиною заяви, з огляду на зміни у його статусі -  проведення ліквідації щодо нього; докази внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців реєстраційної дії щодо припинення діяльності боржника за рішенням засновників; докази здійснення публікації оголошення в порядку ст. 105 Цивільного кодексу України та ст. 22 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців»в спеціальному друкованому засобі масової інформації про прийняття рішення про припинення підприємницької діяльності, докази закінчення двохмісячного строку з дня публікації оголошення щодо виявлення кола кредиторів,  завершення формування активу та пасиву, в тому числі обсягів кредиторських вимог до боржника, за наслідками якого згідно з ч. 1 ст. 111 ЦК України складений проміжний ліквідаційний баланс, затверджений власником (засновником) боржника, достовірність якого повинна бути перевірена у встановленому законодавством порядку, з доданням  суду і цього балансу і аудиторського висновку щодо останнього, докази проведення ліквідаційною комісією оцінки майна боржника в порядку ч. 5 ст. 60 ГК України; докази надіслання повідомлення органу державної податкової служби про ліквідацію товариства в установленому законодавством порядку.

          5. Зобов'язати відповідно до ст. 38, ч. 4 ст.  65 Господарського процесуального кодексу України:

- Головне управління статистики у Луганській області підготувати та надати суду не пізніше 13.11.2011. довідку про включення боржника –Товариства з обмеженою відповідальністю «ТНП ЕКСПЕРТ», м. Луганськ, вул. Оборонна, буд. 87, ідентифікаційний код 35520339, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України на даний час;

          - Державного реєстратора виконавчого комітету Луганської міської ради підготувати та надати суду не пізніше 13.11.2011.  довідку про приналежність боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «ТНП ЕКСПЕРТ», м. Луганськ, вул. Оборонна, буд. 87, ідентифікаційний код 35520339, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру) згідно із запитом, який додається до судового акту, а також стосовно того, чи мають місце записи –реєстраційні дії щодо змін юридичної адреси і засновників боржника та припинення його діяльності за рішенням засновників, з документальним підтвердженням цих дій, а також про те, чи здійснювалась публікація оголошення в спеціальному друкованому засобі масової інформації (ЗМІ) згідно зі ст. 105 ЦК України щодо боржника та коли;

          - Державну податкову інспекцію у Жовтневому районі м. Луганська та  Державну податкову інспекцію у Києво-Святошинському районі Київської області надати суду не пізніше 13.11.2011. письмові відомості щодо банківських установ, які обслуговують чи обслуговували боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «ТНП ЕКСПЕРТ», м. Луганськ, вул. Оборонна, буд. 87 (08151, Київська область, м. Боярка, вул. Кірова, б.27), ідентифікаційний код 35520339, його банківських рахунків у них на даний час, дати їх закриття (при наявності) та наявності податкового боргу, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби.

6. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати банки:

- ПАТ КБ "Євробанк", м. Київ (01032, м. Київ,  бульвар Тараса Шевченка, 35),

-  ПАТ АБ "Південний" ( 65059, м. Одеса, вул. Краснова, 6/1),

надати суду до 13.11.2011. письмові відомості про фінансовий стан боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «ТНП ЕКСПЕРТ», м. Луганськ, вул. Оборонна, буд. 87, ідентифікаційний код 35520339, на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік за станом на 11.10.2011, а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника; у разі закриття рахунків –додаткову інформацію щодо дати закриття рахунків.

          7. Відповідно до ст. 2 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” дану ухвалу надіслати на адресу Відділу з питань банкрутства у Луганській області, як державному органу, який забезпечує реалізацію процедури банкрутства (до відома).

У разі надання письмової інформації про кандидатуру ліквідатора боржника, додатково надати суду письмову інформацію про навантаженість цього арбітражного керуючого за справами про банкрутство на даний час.

              8. Ухвалу надіслати:

          - боржнику (рекомендованим листом з повідомленням про вручення);

          - Жовтневому відділу державної виконавчої служби Луганського міського управління

             юстиції;

          - Відділу з питань банкрутства у Луганській області;

- Головному управлінню статистики у Луганській області;

          - Державній податковій інспекції у Жовтневому районі м. Луганська;

- Державній податковій інспекції у Києво-Святошинському районі Київської області

 (м. Вишневе Київської області, вул. Ломоносова, 34);

          - Жовтневому районному суду у м. Луганську (до відома);

          - Державному реєстратору виконавчого комітету Луганської міської ради (з запитом);

- учаснику –ТОВ «НВО ТРЕЙДІНГЛАЙН (м. Вишневе, Київо-Святошинський район Київської області, вул. Київська, 6В).

Суддя                                                                                Т. Г. Кривохижа

Надр. 10 прим.:                                                                                

1 - до справи;                                                                                

2 - боржнику (рекомендованим листом з повідомленням про вручення);

3 - Жовтневому відділу державної виконавчої служби Луганського міського управління юстиції;

4 - Відділу з питань банкрутства у Луганській області;

5 - Головному управлінню статистики у Луганській області;

6 - Державній податковій інспекції у Жовтневому районі м. Луганська;

7 - Державній податковій інспекції у Києво-Святошинському районі Київської області (м. Вишневе Київської області, вул. Ломоносова, 34);

8 - Жовтневому районному суду у м. Луганську;

9 - Державному реєстратору виконавчого комітету Луганської міської ради;

10 - учаснику –ТОВ «НВО ТРЕЙДІНГЛАЙН (м. Вишневе, Київо-Святошинський район Київської області,

      вул. Київська, 6В).

Вих. №

9 прим.          

17.10.2011          

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення17.10.2011
Оприлюднено25.10.2011
Номер документу18721703
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/63б/2011

Ухвала від 15.11.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні