Ухвала
від 20.10.2011 по справі 3592-2010
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка Крим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Н евського/Річна, 29/11, к. 315

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

20.10.2011 Справа №5002-5/3592-2010

За позовом - Щолкінської м іської ради, м. Щолкіне (б 46, а/я 18, м. Щолкіне, Ленінський район , 98213)

До відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_ 2, АДРЕСА_1

Про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Суддя М.П.Гаврилюк

Представники:

Від позивача - не з' явивс я.

Від відповідача - не з' яв ився.

Суть спору:

Позивач - Щолкінська міська рада звернулася до Господар ського суду АР Крим із позовн ою заявою до відповідача - Фіз ичної особи - підприємця О СОБА_2, в якій просить суд зо бов' язати відповідача звіл ьнити та повернути позивачу самовільно зайняту земельну ділянку площею 437 кв.м., яка роз ташована на алеї до моря в А ДРЕСА_2, та привести вказану земельну ділянку в придатни й для подальшого використанн я стан шляхом зносу побудова них споруд за рахунок відпов ідача.

У ході розгляду справи пози вач змінив позовні вимоги та просить суд зобов' язати в ідповідача звільнити та пове рнути позивачу самовільно за йняту земельну ділянку площе ю 230 кв.м. під баром «Апельсин», яка розташована на алеї до мо ря в АДРЕСА_2, та привести в казану земельну ділянку в пр идатний для подальшого викор истання стан шляхом зносу по будованих споруд за рахунок відповідача; зобов' язати в ідповідача звільнити та пове рнути позивачу самовільно за йняту земельну ділянку площе ю 257 кв.м. прилеглий до бару «Апе льсин», яка розташована на ал еї до моря в АДРЕСА_2, та при вести вказану земельну ділян ку в придатний для подальшог о використання стан шляхом з носу побудованих споруд за р ахунок відповідача.

У ході розгляду справи пози вача уточнив свої позовні ви моги та просить суд зобов' я зати відповідача звільнити та повернути позивачу самов ільно зайняту земельну ділян ку, кадастровий номер 0122710500:01:001:0006, площею 230 кв.м. під баром «Апель син», яка розташована на алеї до моря в АДРЕСА_2, та приве сти вказану земельну ділянку в придатний для подальшого в икористання стан шляхом знос у побудованих споруд за раху нок відповідача; зобов' язат и відповідача звільнити та п овернути позивачу самовільн о зайняту земельну ділянку п лощею 257 кв.м. прилеглий з півде нного боку до бару «Апельсин », яка розташована на алеї до м оря в АДРЕСА_2, та привести вказану земельну ділянку в п ридатний для подальшого вико ристання стан шляхом зносу п обудованих споруд за рахунок відповідача.

Ухвалою господарського су ду АР Крим від 05 жовтня 2011 року п ровадження у даній справі бу ло поновлено.

Представники сторін у судо ве засідання не з' явилися, п ро дату та час слухання справ и були повідомлені належним чином - рекомендованою коре спонденцією, причини нез' яв лення суду не відомі.

У зв' язку з нез' явленням сторін у судове засідання та необхідністю надання докуме нтів у справі, суд вважає за не обхідне відкласти розгляд сп рави.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 77, 86 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни, суд -

УХВАЛИВ:

1.Відкласти розгляд справи н а 07 листопада 2011 року о 12 годині 30 хвилин.

Зобов' язати відповідача надати суду письмовий відзив на позовну заяву з урахуванн ям зміни та уточнень позовни х вимог.

Попередити позивача, що у р азі невиконання вимог суду п озов буде залишено без розгл яду на підставі пункту 5 части ни 1 статті 81 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни.

Копії ухвали направити на а дресу сторін рекомендованою кореспонденцією.

Явку представників сторін у судове засідання визнати о бов' язковою.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Крим Гаврилюк М.П.

Дата ухвалення рішення20.10.2011
Оприлюднено01.11.2011
Номер документу18799203
СудочинствоГосподарське
Сутьзвільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Судовий реєстр по справі —3592-2010

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Гаврилюк М.П.

Ухвала від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Гаврилюк М.П.

Ухвала від 05.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Гаврилюк М.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні