Ухвала
від 01.09.2011 по справі 2а-0870/7163/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

01 вересня 2011 року Справа № 2а-0870/7163/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Державної податк ової інспекції у Шевченківсь кому районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Запоріжма ршрут-2007»

про надання дозволу на пога шення суми податкового боргу за рахунок майна платника по датків, що перебуває в податк овій заставі,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Державної податкової інс пекції у Шевченківському рай оні м. Запоріжжя до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Запоріжмаршрут-2007» про на дання дозволу на погашення с уми податкового боргу за рах унок майна платника податків , що перебуває в податковій за ставі.

Позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, с права підсудна Запорізько му окружному адміністрати вному суду, підстав для повер нення чи відмови у відкритті провадження по справі не вст ановлено, у зв' язку з чим, про вадження у справі підлягає в ідкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

На підставі викладеного, су ддя вважає можливим закінчит и підготовче провадження і призначити справу до судовог о розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 106, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружном у адміністративному суді за заявою Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Запоріжжя до Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Запоріжмаршрут-2007» про надання дозволу на погашенн я суми податкового боргу за р ахунок майна платника податк ів, що перебуває в податковій заставі.

Призначити судове засідан ня на < Дата попереднього су дового засідання (дата) (АДМ) > 19 вересня 2011 року о/об 12:00 год., яке буде проводитися су ддею Прасовим О.О. одноособов о в приміщенні Запорізьког о окружного адміністратив ного суду за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб. 247, зала судових засідань 20.

Зобов' язати позивача над ати - докази фактичного міс цезнаходження підприємства за адресою, зазначеною у позо ві, місця проживання/перебув ання власника (засновника) ві дповідача на день подачі поз ову (довідку з довідниково-ад ресного сектору ВГІРФО ГУМВС України в Запорізької облас ті); докази вартості (оцінка) м айна, яке перебуває під арешт ом; докази належності арешто ваного майна саме відповідач у; належним чином засвідчені копії витребуваних документ ів надати у справу, оригінали витребуваних та доданих до п озову документів - суду для огляду;

Запропонувати відповідачу надати - установчі докумен ти; нормативно та документал ьно обґрунтовані письмові по яснення/заперечення з привод у обставин, викладених у позо вній заяві; докази вартості (о цінка) майна, яке перебуває пі д арештом; докази належності арештованого майна саме від повідачу; листування з позив ачем по суті спору (при наявн ості); належним чином засвідч ені копії витребуваних докум ентів надати у справу, оригін али - суду для огляду.

Відповідачу у разі невизна ння адміністративного позов у до 15.09.2011 подати до суду письмо ві заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень.

Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) О.О. Прасов

Ухвала набрала законної си ли.

Суддя О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.09.2011
Оприлюднено04.11.2011
Номер документу18846842
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7163/11

Постанова від 03.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 01.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні