Ухвала
від 24.10.2011 по справі 2а-0870/9125/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

24 жовтня 2011 року Справа № 2а-0870/9125/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Державної податк ової інспекції у Орджонікідз евському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Алькар ЛТ Д»

про припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Державної податкової інс пекції у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Алькар ЛТД» про прип инення юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

Рішення у справі за вказани м позовом може вплинути на пр ава та інтереси засновника ю ридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Алькар ЛТД»: Ліпартеліані Аділара Шотаєвича, тому суд в ідповідно до приписів ст.ст.53- 54 КАС України з власної ініціа тиви вважає за необхідне зал учити його як третю особу на с тороні відповідача.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.53-54, 104, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружном у адміністративному суді за заявою Державної податкової інспекції у Орджонікідзевсь кому районі м. Запоріжжя до То вариства з обмеженою відпові дальністю «Алькар ЛТД» про п рипинення юридичної особи.

Призначити судове засідан ня на < Дата попереднього су дового засідання (дата) (АДМ) > 07 листопада 2011 року о/об 17 :45 год., яке буде проводитися суддею Прасовим О.О. одноособ ово в приміщенні Запорізьк ого окружного адміністрат ивного суду за адресою: м. Зап оріжжя, вул. Кремлівська, 65в, ка б. 247, зала судових засідань 20.

Залучити до участі у справі як третю особу на стороні від повідача засновника юридичн ої особи - Товариства з обме женою відповідальністю «Аль кар ЛТД»: Ліпартеліані Аділа ра Шотаєвича.

Зобов' язати позивача над ати: копії останніх звітів ві дповідача, на які посилаєтьс я позивач в обґрунтування по зову; копії рішень про списан ня фінансових санкцій за неп одання декларації і розрахун ків з податків; докази викона ння позивачем вимог п.11.10. «Поря дку обліку платників податкі в і зборів», затвердженого 22.12.2 010 наказом Державної податков ої адміністрації України № 979 , зареєстрованого 30.12.2010 в Мініст ерстві юстиції України за № 14 39/18734; інші докази в обґрунтуван ня позовних вимог; оригінали доданих до позову та витребу ваних документів надати суду для огляду; належним чином за свідчені копії витребуваних документів - надати у справ у.

Запропонувати відповідачу надати: установчі документи ; нормативно та документальн о обґрунтовані письмові пояс нення/заперечення з приводу обставин, викладених у позов ній заяві; листування з позив ачем по суті спору (при наявно сті); останню податкову звітн ість, подану до податкового о ргану, у якому відповідач пер ебуває на обліку з відміткам и про її прийняття; належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду.

Третій особі на стороні від повідача запропонувати нада ти: установчі документи Това риства з обмеженою відповіда льністю «Алькар ЛТД»; докуме нти, що посвідчують особу; нор мативно та документально обґ рунтовані письмові поясненн я/заперечення з приводу обст авин, викладених у позовній з аяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); належним чином засвідчені к опії витребуваних документі в надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Відповідачу, третій особі н а стороні відповідача у разі невизнання адміністративно го позову до 04.11.2011 подати суду п исьмові заперечення проти по зову та докази на обґрунтува ння цих заперечень.

Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

На судове засідання виклик ати учасників адміністратив ного процесу, які беруть учас ть у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис ) О.О. Прасов

Ухвала набрала законної си ли.

Суддя О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.10.2011
Оприлюднено08.11.2011
Номер документу18847177
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/9125/11

Постанова від 24.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 24.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні