Ухвала
від 03.11.2011 по справі 16/104/2011/5003
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31 http://vn.arbitr.gov.u a



У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"03" листопада 2011 р. С права № 16/104/2011/5003

Суддя господарсь кого суду Нешик О.С. , роз глянувши матеріали

за позовом: товариства з обмеженою відповідальністю "Липовець АТП", м.Липовець Він ницької області

до: приватного акціонер ного товариства "Іллінецьке автотранспортне підприємст во №10541", м.Іллінці Вінницької о бласті

про відшкодування шкоди, за вданої внаслідок дорожньо-тр анспортної пригоди в сумі 29027,33 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття по зовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 38, 64, 65, 86 Господ арського процесуального код ексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Порушити проваджен ня у справі і прийняти позовн у заяву до розгляду.

2. Справу призначити до р озгляду в засіданні на "24" ли стопада 2011 р. на 09:30 год. в приміщенні господарського с уду в кімн. №1113 .

3. В судове засідання вик ликати представників позива ча та відповідача для наданн я пояснень, з доказами про пов новаження (для представників сторін - доручення, для керівн иків підприємств та організа цій - документи, що посвідчу ють їх посадове становище), ви значеними ст.28 ГПК України та з документами, що посвідчуют ь особу (паспорт або службове посвідчення).

4. Зобов' язати сторони н адати суду необхідні для вир ішення спору докази (в належн о оформлених копіях через ка нцелярію суду з супровідним листом за три робочих дні до с удового засідання, в оригіна лах - в судове засідання для о гляду), в тому рахунку:

Позивачу:

оригінали доданих до позов ної заяви документів для огл яду в судовому засіданні.

Установчі документи позив ача (свідоцтво, статут в чинни х редакціях (оригінали - для ог ляду в судовому засіданні, ко пії - до справи)).

Письмові пояснення щодо пр авових підстав нарахування і нфляційних та 3% річних за визн ачений у позові період (строк у, починаючи з якого у відпові дача настав обов'язок відшко дувати позивачу завдану шкод у).

Розрахунок стягуваної сум и, у тому числі в частині стягн ення суми, на яку збільшився б орг внаслідок інфляційних пр оцесів, 3% річних та штрафу, скл адений відповідно до вимог ч инного законодавства із зазн аченням застосованих методі в, платіжних та товарно-розпо рядчих документів з розбивко ю по періодам і підписаний по садовими особами, які його ск лали.

Первинні бухгалтерські до кументи в підтвердження спла ти / часткової сплати відпові дачем заборгованості станом на час розгляду справи в суді (оригінали - для огляду в судо вому засіданні, копії - до спра ви).

Докази на підтвердження об ставин, викладених у позовні й заяві, зокрема: перебування ОСОБА_1. у трудових стосун ках з позивачем станом на час скоєння дорожньо-транспортн ої пригоди (наказ про прийнят тя на роботу, копія трудової к нижки останнього тощо); викон ання ним службових обов'язкі в 24.01.2010 року о 10:20 год.; права власн ості позивача на автобус мар ки БАЗ модель А-079.23, д.н.з. НОМЕР _1 тощо.

Письмові пояснення щодо то го, чи є в провадженні господа рського суду або іншого орга ну, який в межах своєї компете нції вирішує господарський с пір, справа зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав або чи є ріш ення цих органів з такого спо ру (в разі наявності таких фак тів - надати відповідні доказ и на їх підтвердження).

В разі ненадання будь-якого з витребуваних доказів нада ти документально підтвердже не письмове пояснення причин невиконання вимог суду.

Інші докази в підтвердженн я позовних вимог.

Відповідачу:

установчі документи відпо відача (оригінали - для огляду в судовому засіданні, копії - до справи).

Первинні бухгалтерські до кументи в підтвердження спла ти/часткової сплати відповід ачем заборгованості станом н а час розгляду справи в суді (о ригінали - для огляду в судово му засіданні, копії - до справи ).

Відзив на позовну заяву з до кументами, підтверджуючими в икладені у ньому обставинами .

Доказ направлення копії ві дзиву позивачу.

Страховий поліс(и) обов'язко вого страхування цивільно-пр авової відповідальності вла сника транспортного засобу - ЛАЗ модель 699Р д.н.з. НОМЕР_2 .

Докази на підтвердження пе ребування ОСОБА_2. у трудо вих стосунках з відповідачем станом на час скоєння дорожн ьо-транспортної пригоди (нак аз про прийняття на роботу, ко пія трудової книжки останньо го тощо); виконання ним служб ових обов'язків 24.01.2010 року о 10:20 го д.; права власності відповіда ча на автобус марки ЛАЗ модел ь 699Р, д.н.з. 005-94 ВІ тощо.

Письмові пояснення щодо то го, чи є в провадженні господа рського суду або іншого орга ну, який в межах своєї компете нції вирішує господарський с пір, справа зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав або чи є ріш ення цих органів з такого спо ру (в разі наявності таких фак тів - надати відповідні доказ и на їх підтвердження).

В разі ненадання будь-якого з витребуваних доказів нада ти документально підтвердже не письмове пояснення причин невиконання вимог суду.

Інші докази в обґрунтуванн я доводів чи заперечень.

5. Копії доказів подавати належним чином засвідченими , а саме: відмітка про засвідче ння копії документа повинна містити запис: "Згідно з оригі налом", назву посади, особисто го підпису особи, яка засвідч ує копію, її ініціали та прізв ище, дату засвідчення копії.

6. Клопотання товариства з обмеженою відповідальніст ю "Липовець АТП" про витребува ння доказів б/н від 27.10.2011 року за довольнити.

7. На підставі положень с т.38 ГПК України витребувати в Іллінецького районного суду Вінницької області матеріал и справи №3-223/10 про притягнення до адміністративної відпові дальності ОСОБА_2 за ст.124 К УпАП (для огляду в судовому за сіданні).

8. Ухвалу надіслати сторо нам, а також Іллінецькому рай онному суду Вінницької облас ті рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштових відправлень.

Невиконання вимог ух вали сторонами тягне за собо ю застосування штрафу до 1700 гр н. відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК Укр аїни, а в разі неподання позив ачем без поважних причин вит ребуваних судом матеріалів а бо неявки представників поз ивача у судове засідання, поз ов може бути залишено без роз гляду (п.5 ст. 81 ГПК України).

Суддя Нешик О .С.

Канцелярія

віддрук. прим.:

1 - до справи;

2 - позивачу - ТОВ "Липовець А ТП" (22500 Вінницька обл., м.Липовец ь, вул.Леніна, 121а);

3 - відповідачу - ПП "Іллінецьк е автотранспортне підприємс тво №10541" (22700 Вінницька обл., м.Ілл інці, вул.Залізнодорожна, буд .59);

4 - Іллінецькому районному с уду Вінницької області

Дата ухвалення рішення03.11.2011
Оприлюднено10.11.2011
Номер документу19018968
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/104/2011/5003

Ухвала від 21.12.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Нешик О.С.

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Нешик О.С.

Ухвала від 03.11.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Нешик О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні