Ухвала
від 14.11.2011 по справі 42/51б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

14.11.11 р. Справа № 42/51б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління Пенсійного фонду України в м.Добропілля

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю „ ЕКОВТОРРЕСУРС - 2007”,

м.Добропілля

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Шума ра А.М.

Суддя О.В. Попов

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1 - за довіреністю від Добропіл ьського МЦЗ; ОСОБА_2 - за д овіреністю від Донецького об ласного центру зайнятості, ОСОБА_3 - за довіреністю ві д УПФУ в м. Добропілля

від боржника: не з' явився

арбітражний керуючий: Шума ра А.М.

Ухвалою суду від 16.04.10 за заяв ою Управління Пенсійного фон ду України в м. Добропі лля господарським судом Доне цької області порушена справ а про банкрутство відсутньог о боржника Товариства з обме женою відповідальністю „ЕКО ВТОРРЕСУРС - 2007” м. Добропілл я.

Постановою суду від 07. 06.10 боржник визнаний банкруто м, відкрита ліквідаційна про цедура строком на 3 місяці до 0 7.09.10 та призначений ліквідатор - арбітражний керуючий Кул игін В.Л.

Ухвалою суду від 03.03.07 признач ений новий ліквідатор боржни ка - арбітражний керуючий Ш умара А.М., строк ліквідаційно ї процедури встановлений на 3 місяці до 03.05.11.

Ухвалою суду від 26.10.11 розгляд справи призначено на 14.11.11. Дано ю ухвалою суд зобов' язує лі квідатора надати звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с з доданими документами, пер едбаченими ст. 32 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”.

14.10.10 ліквідатор за рез ультатами ліквідаційної про цедури представ до суду для з атвердження звіт про проведе ну роботу та ліквідаційний б аланс.

Господарський суд розглян увши в судовому засіданні 14.11.11 дані звіту та ліквідаційног о балансу, заслухавши виступ ліквідатора, встановив:

На виконання вимог ст .25 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” в ході ліквідаційної п роцедури ліквідатором прове дені заходи, направлені на ви явлення майна банкрута та мо жливих кредиторів.

Ліквідатором письмов о повідомлені про визнання б оржника банкрутом всі можлив і кредитори, а саме: Добропіль ська ОДПІ, Добропільський мі ський центр зайнятості, Добр опільська міська дирекція ФС С з тимчасової втрати працез датності, Добропільське відд ілення виконавчої дирекції Ф СС від нещасних випадків на в иробництві та професійних за хворювань України.

Згідно отриманих від повідей з вимогами до боржни ка звернулися ще чотири кред итора: Добропільське відділе ння виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на вир обництві та професійних захв орювань України, Добропільсь ка міська дирекція ФСС з тимч асової втрати працездатност і, Добропільский міський цен тр зайнятості, Донецький обл асний центр зайнятості.

У відповідності з вим огами ст. 32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора.

Відповідно до подано го звіту вимоги кредиторів в изнані ліквідатором та включ ені до реєстру вимог кредито рів у заявлених ними сумах.

Згідно представлени х у звіті ліквідатора відомо стей, майнові активи, необхід ні для ведення виробничої ді яльності у боржника відсутні , що підтверджується запитам и ліквідатора банкрута та ві дповідями на них відповідних державних органів, що здійсн юють реєстрацію та облік рух омого та нерухомого майна.

Розшук ліквідатором фінансово-бухгалтерської до кументації банкрута не надав результатів, отже, у банкрута також відсутня будь-яка бухг алтерська та інша документац ія, на підставі якої можна зді йснити інвентаризацію майна боржника. Відомості щодо роз рахункових рахунків банкрут а відсутні.

В зв' язку з відсутн істю майнових активів боржни ка, вимоги кредиторів залиши лися незадоволеними та відпо відно до приписів п. 6 ст. 31 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” вважаються погашеними.

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

В силу п.2 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, якщ о за результатами ліквідацій ного балансу не залишилося м айна, господарський суд вино сить ухвалу про ліквідацію ю ридичної особи-банкрута.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про лікві дацію боржника.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Товариства з обмеженою в ідповідальністю „ЕКОВТОРРЕ СУРС - 2007”(код ЄДРПОУ 34550907), що за реєстроване за адресою: 85000, Дон ецька область, м. Добропілля, в ул. Залізнична, буд. 1-А.

2. Юридичну особу - Тов ариства з обмеженою відповід альністю „ЕКОВТОРРЕСУРС - 2 007” м.Добропілля - ліквідуват и.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О. В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення14.11.2011
Оприлюднено21.11.2011
Номер документу19174956
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом арбітражний керуючий Шума ра А.М.

Судовий реєстр по справі —42/51б

Ухвала від 19.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 26.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 30.08.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 25.10.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Ухвала від 24.05.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 15.06.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Гурова А.І.

Постанова від 13.06.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 02.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні