Ухвала
від 31.10.2011 по справі 4331-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 121

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

31.10.2011 Справа №2-23/4331-2011

за позовом Приватного підп риємства «Промислово-торгів ельна фірма «Луга-Прес» (юрид . адреса: вул. Робоча, буд. 25, Кам' янобрідський район, м. Луганс ьк, Луганська область, 91001; пошт . адреса: вул. Дьоміна, буд. 4, м. Лу ганськ, Луганська область, 91005; ідентифікаційний код 33432780)

до відповідача Фонду майна Автономної Республіки Крим (вул. Севастопольська, буд. 17, Це нтральний район, м. Сімферопо ль, АР Крим, 95015; ідентифікаційн ий код 00036860)

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійні вимог и на предмет спору, Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Пінта-Кремінський пивова рений завод» (вул. Дзержинськ ого, буд. 33-б, м. Кремінна, Кремін ський район, Луганська облас ть, 92900; ідентифікаційний код 32570 662)

про визнання недійсними ре зультатів конкурсу та визнан ня недійсним договору купівл і-продажу майна

Суддя Доброрез І.О.

П Р Е Д С Т А В Н И К И :

Від позивача - ОСОБА_1, п редстав. за довір. б/н від 01.09.2011 р.

Від відповідача - ОСОБА _2, представ. за довір. № 47-Д від 11.04.2011 р.

Від третьої особи - ОСОБ А_3, представ. за довір. вих. № 5 05 від 25.10.2011 р.

Суть спору: Приватне підпри ємство «Промислово-торгівел ьна фірма «Луга-Прес» зверну лося до господарського суду Автономної Республіки Крим з позовною заявою до Фонду май на Автономної Республіки Кри м, в якій просить:

- визнати недійсними р езультати конкурсу з привати зації майна - нежитлових бу дівель літ. «А» і «Б», розташо ваного за адресою: вул. Москов ська, буд. 3, м. Ялта, яке належит ь Автономній Республіці Крим і знаходиться на балансі Кри мського республіканського ц ентру обліку нерухомого майн а, проведеного Фондом майна А РК в 2 етапи 16 і 26 вересня 2011 р.;

- визнати недійсним до говір купівлі-продажу об' єк ту приватизації по вул. Моско вська, буд. 3, в м. Ялта, укладен ого за результатами конкурсу .

Позовні вимоги мотивовані порушенням відповідачем пол ожень діючого законодавства стосовно процедури проведен ня конкурсу, в результаті чог о його результати, на думку ПП «ПТФ «Луга-Прес» підлягають визнанню недійними.

Ухвалою ГС АР Крим від 14.10.2011 р. позовну заяву прийнято до ро згляду і порушено провадженн я у справі; залучено Товарист во з обмеженою відповідальні стю «Пінта-Кремінський пивов арений завод» до участі у спр аві в якості третьої особи, як а не заявляє самостійні вимо ги на предмет спору.

31.10.2011 р. представником позива ча до канцелярії суду надані письмові пояснення та докум енти, які були витребувані ух валою суду.

Фондом майна Автономної Ре спубліки Крим 31.10.2011 р. до суду пр едставлені письмові пояснен ня по суті спору і належним чи ном засвідчені копії матеріа лів приватизації спірного об ' єкту. На думку відповідача , при проведенні конкурсу Фон д діяв у межах своїх повноваж ень з урахуванням норм діючо го законодавства, у зв' язку з чим у задоволенні позову не обхідно відмовити.

Крім того, Товариством з обм еженою відповідальністю «Пі нта-Кремінський пивоварений завод» до суду були надані пи сьмові пояснення, відповідно до яких третя особа підтрима ла доводи ПП «ПТФ «Луга-Прес» і просила задовольнити позо вні вимоги.

Представник позивача в суд ове засідання з' явився, поз ов підтримав у повному обсяз і. Разом з тим, у зв' язку із на данням відповідачем матеріа лів приватизації представни к позивача усно клопотав про відкладення розгляду справи враховуючи необхідність озн айомлення з ними для надання відповідних уточнень позовн их вимог.

Представник відповідача в судове засідання з' явився, проти позову заперечував за мотивами, викладеними в пись мових поясненнях.

Представник третьої особи в судове засідання з' явивс я, підтримав позицію, викладе ну в поясненнях на позов.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши пояснення пр едставників сторін і третьої особи, суд вважає за можливе з адовольнити клопотання Прив атного підприємства «Промис лово-торгівельна фірма «Луга -Прес», та, керуючись приписам и ст. 27 Господарського процесу ального кодексу України, зал учити Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія «Леонардо-Інвест» (пр. Ілліча , буд. 89, кімн. 345, Калінінський ра йон, м. Донецьк, Донецька облас ть, 83003; ідентифікаційний код 37790 250) до участі у справі в якості т ретьої особи без самостійних вимог на предмет спору. Вказа на процесуальна дія пов' яза на із тим, що ТОВ «Компанія «Ле онардо-Інвест» визнано перем ожцем конкурсу з приватизаці ї майна - нежитлових будіве ль літ. «А» і «Б», розташовано го за адресою: вул. Московська , буд. 3, м. Ялта, в результаті чог о було укладено спірний дого вір купівлі-продажу. З огляду на це, суд дійшов висновку, що рішення суду по спору, предме том якого є визнання недійсн ими результатів конкурсу і в изнання недійсним договору к упівлі-продажу, укладеного з а результатами цього конкурс у, може вплинути на права та об ов' язки Товариства з обмеже ною відповідальністю «Компа нія «Леонардо-Інвест».

Разом з тим, враховуючи заяв лене позивачем клопотання, н еобхідність надання додатко вих документів, з метою недоп ущення порушення процесуаль них прав сторін, повного та вс ебічного з' ясування обстав ин справи, суд вважає за можли ве слухання по справі відкла сти, повторивши виклик предс тавників позивача, відповіда ча, третьої особи і викликавш и представника ТОВ «Компанія «Леонардо-Інвест» в судове з асідання, та витребувати у ни х додаткові матеріали, необх ідні для розгляду справи по с уті.

Керуючись ст.ст. 27, 77, 86 ГПК Укра їни, суд -

У Х В А Л И В :

Залучити Товариство з обме женою відповідальністю «Ком панія «Леонардо-Інвест» (пр. І лліча, буд. 89, кімн. 345, Калінінськ ий район, м. Донецьк, Донецька область, 83003; ідентифікаційний код 37790250) до участі у справі в як ості третьої особи, яка не зая вляє самостійні вимоги на пр едмет спору.

Розгляд справи відкласти н а 22 листопада 2011 р. на 10.00 годин.

Засідання відбудетьс я у приміщенні господарськог о суду Автономної Республіки Крим (вул. О. Невського/Річ на, буд. 29/11, каб. 121, м. Сімферополь , АР Крим, 95003).

До дня слухання справи:

Позивачу - повністю викон ати вимоги попередньої ухвал и суду та надати документи, що підтверджують юридичний ста тус, а саме Статут позивача (ор игінал для огляду у судовому засіданні та належним чином засвідчену копію для залуче ння до матеріалів справи); від омості щодо банківських раху нків (якщо такі є). Крім того, су д рекомендує позивачу надати письмові заперечення щодо д оводів відповідача, викладен их в письмових поясненнях ві д 31.10.2011 р.; та покладає обов' язо к направити на адресу Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Компанія «Леонардо-Ін вест» копію позовної заяви в ідповідно до вимог ст. ст. 56, 57 ГП К України в редакції Закону У країни № 3382-VI від 19.05.2011 р., оригінал и доказів надсилання надати суду. Забезпечити явку предс тавника в судове засідання.

Відповідачу - надати доку менти, що підтверджують юрид ичний статус (оригінали для о гляду у судовому засіданні т а належним чином засвідчені копії для залучення до матер іалів справи); відомості щодо банківських рахунків (якщо т акі є); відомості щодо засобів зв'язку (якщо такі є). Забезпеч ити явку представника в судо ве засідання.

Третій особі 1 (Товариству з обмеженою відповідальністю «Пінта-Кремінський пивоваре ний завод») - надати докумен ти, що підтверджують юридичн ий статус, а саме Статут треть ої особи (оригінал для огляду у судовому засіданні та нале жним чином засвідчену копію для залучення до матеріалів справи). Забезпечити явку пре дставника в судове засідання .

Третій особі 2 (Товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія «Леонардо-Інвест» ) - надати письмові поясненн я по суті спору; документи, що підтверджують юридичний ста тус (оригінали для огляду у су довому засіданні та належним чином засвідчені копії для з алучення до матеріалів справ и). Забезпечити явку представ ника в судове засідання.

Копії документів, що надают ься, повинні бути засвідчені належним чином, згідно з пунк том 5.27 Держстандарту України № 4163-2003 «Уніфікована система ор ганізаційно-розпорядчої док ументації. Вимоги до оформлю вання документів» і подаютьс я з супровідним листом.

Попередити сторін, що у разі ухилення від виконання вимо г ухвали, господарський суд м ає право стягнути в доход Дер жавного бюджету України штра ф у розмірі до ста неоподатко вуваних мінімумів доходів гр омадян у порядку, передбачен ому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Явку представників с торін і третіх осіб в судове з асідання визнати обов'язково ю.

Дану ухвалу направити сторонам, третій особі і Това риству з обмеженою відповіда льністю «Компанія «Леонардо -Інвест» (пр. Ілліча, буд. 89, кімн . 345, Калінінський район, м. Доне цьк, Донецька область, 83003) реко мендованою кореспонденцією .

Для пропуску в приміщ ення суду представникам стор ін і третіх осіб при собі мати документи, що засвідчують ос обистість.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Доб рорез І.О.

Дата ухвалення рішення31.10.2011
Оприлюднено22.11.2011

Судовий реєстр по справі —4331-2011

Рішення від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Доброрез І.О.

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Доброрез І.О.

Ухвала від 31.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Доброрез І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні