Ухвала
від 17.11.2011 по справі 4015-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 324

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

17.11.2011 Справа № 5002-21/4015-2011

за позовом Фонду майна АР Кр им, м. Сімферополь , вул.. Севаст опольська,17;

до відповідача Навчально-м етодичного центру цивільног о захисту та безпеки життєді яльності АР Крим, м. Сімфероп оль, вул.. Воровського,19;

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимо г на предмет спору, на стороні позивача, - Головне управлін ня з матеріального резерву, о бороно-мобілізаційної робот и та цивільного захисту насе лення Ради Міністрів АР Крим , м. Сімферополь, вул.. Воровськ ого, 20;

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимо г на предмет спору,на стороні відповідача - Раду Міністр ів АР Крим, м. Сімферополь, пр.. К ірова, 13;

За участю Прокуратури АР К рим, м. Сімферополь, вул.. Севас топольська, 21;

про спонукання до виконанн я певних дій

Суддя С.І. Чонгова

Представники:

Від позивача ОСОБА_1., до віреність № 62-Д від 17.05.2011р., голов ний спеціаліст;;

Від відповідача ОСОБА_2 ., довіреність № 270 від 31.10.2011р., пре дставник;

Від третіх осіб: 1. не з' яви вся; 2. не з' явився;

Прокуратура АР Крим не з' я вився;

Сутність спору: Позивач - Фонд майна АР Крим звернувся до господарського суду АР Кр им із позовом до відповідача - Навчально-методичного це нтру цивільного захисту та б езпеки життєдіяльності АР К рим, у якому просить суд зобо в' язати відповідача поверн ути блансоутримувачу - Голо вному управління з матеріаль ного резерву, обороно-мобілі заційної роботи та цивільног о захисту населення Ради Мін істрів АР Крим нерухоме майн о, що належить АР Крим - нежит лові приміщення загально пло щею-411,0 кв. м., розташовані за адр есою: м. Сімферополь, вул.. Воро вського,19, за актом приймання- передачі.

Представник позивача у судове засідання з' явився, позовні вимоги підтримав.

Представник відповідач а у судове засідання з' явив ся, надав відзив на позовну за яву,у порядку статті 69 Господа рського процесуального коде ксу України заявив клопотанн я про продовження строку роз гляду справи.

Відповідно до ст. 69 ГПК Украї ни у виняткових випадках за к лопотанням сторони, з рахува нням особливостей розгляду с пору, господарський суд ухва лою може продовжити строк ро згляду спору, але не більш як н а п'ятнадцять днів.

Строк розгляду справи підл ягає продовженню, оскільки ц е необхідно для всебічного, п овного та об'єктивного розгл яду справи, а тому, в порядку в иключення, суд продовжує стр ок розгляду справи № 5002-21/4015-2010 на п 'ятнадцять днів.

Представники третіх ос іб у судове засідання не з' я вилися, про день слухання спр ави повідомлені належним чин ом, про причини неявки суд не п овідомили. Документи, витреб увані судом, не надіслали.

Прокурор у судове засі дання не з' явився, про день с лухання справи повідомлені н алежним чином.

Розглянувши матеріали справи, дослідивши надані до кази, вислухавши пояснення п редставників сторін, врахову ючи неявку представників тр етіх осіб, прокурора, суд вваж ає за необхідне розгляд спра ви відкласти у зв' язку з нео бхідністю витребуванням док ументів, які необхідні для ро згляду справи.

З огляду на викладене, к еруючись ст. ст. 69,77, 86 ГПК Україн и, суд -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк роз гляду справи на 15 днів по 05 гру дня 2011 року включно.

2. Відкласти розгляд сп рави на 01 грудня 2011 р. на 10 годину 20 хвилин.

3. Позивачу до дня слуха ння справи надати документи на підтвердження реєстрації балансоутримувача спірного майна - Головне управління з матеріального резерву, обор оно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту населенн я Ради Міністрів АР Крим на де нь слухання справи в реєстрі юридичних осіб, документи на підтвердження знаходження с пірного майна у власності аб о/та в управлінні позивача.

4. Третім особам до дня слухання справи надати пись мові документально обґрунто вані пояснення чи запереченн я щодо позовних вимог.

5. Явку представників с торін, третіх осіб, прокурора до судового засідання визна ти обов' язковою.

У разі невиконання ви мог Господарського суду АРК, будуть застосовані штрафні санкції в розмірі 1700 грн., відпо відно до п.5 ст. 83 Господарськог о Процесуального Кодексу Укр аїни, або позов буде залишено без розгляду відповідно до п . 5 ст. 81 ГПК України.

Ухвалу надіслати стор онам рекомендованим листом.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Чон гова С.І.

Дата ухвалення рішення17.11.2011
Оприлюднено30.11.2011
Номер документу19317100
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4015-2011

Рішення від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Чонгова С.І.

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Чонгова С.І.

Ухвала від 01.11.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Чонгова С.І.

Ухвала від 11.10.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Чонгова С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні