Ухвала
від 15.11.2011 по справі 15/5005/14423/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

15.11.11р. Справа № 15/5005/14423/2011

За позовом Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Райффайзен Лізинг Аваль", м. Київ

до Дочірнього підприєм ства "Фтранс", м. Дніпропетровс ьк

про стягнення 113 621,72 грн.

Суддя Петренко Н.Е.

Представники:

від позивача: ОСОБА_1, п редставник за довіреністю № 28-12/10-3 від 28.12.2010р.

від відповідача: не з'явивс я

СУТЬ СПОРУ:

Товариство з обмеженою в ідповідальністю "Райффайзен Лізинг Аваль", м. Київ (далі - по зивач) звернулося до господа рського суду Дніпропетровсь кої області з позовною заяво ю до Дочірнього підприємства "Фтранс", м. Дніпропетровськ (д алі - відповідач), про стягнен ня 113 621,72 грн.

Ухвалою господарсько го суду від 27.10.11р. порушено пров адження у справі, прийнято по зовну заяву до розгляду, приз начено судове засідання на 15.1 1.11р., зобов'язано до засідання п одати:

- позив ачу: докази в обґрунтування п озову; всі оригінали первинн их документів на підставі як их виник спір (для огляду в суд ове засідання); витяг з Єдиног о державного реєстру юридичн их осіб та фізичних осіб - пі дприємців щодо державної реє страції відповідача;

- відповідачу: відзив на по зов; докази в обґрунтування в ідзиву; контррозрахунок суми позову; документи, що посвідч ують правовий статус виробни чої або структурної одиниці: статус (положення), довідку пр о включення до ЄДРПОУ, свідоц тво про державну реєстрацію (оригінали для огляду та нале жним чином засвідчені копії у справу); докази сплати боргу .

Зобов'язано сторін провест и звірку взаєморозрахунків, для чого відповідачу необхід но з'явитися до позивача. Акт з вірки надати у судове засіда ння.

Зобов'язано позивача повід омити відповідача про день, ч ас та місце розгляду справи, д окази належного (поштове пов ідомлення про вручення) та вч асного повідомлення надати с уду.

Попереджено позивача про т е, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд залишає позов без розгл яду, якщо позивач без поважни х причин не подав витребуван і господарським судом матері али, необхідні для вирішенню спору, або представник позив ача не з'явився на виклик у зас ідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджа є вирішенню спору.

Роз' яснено сторо нам, що згідно з п.5 ст. 83 Господа рського процесуального коде ксу України, за не надіслання витребуваних господарськи м судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, по кладених господарським судо м на сторону, з винної сторони стягується штраф до 1 700 грн.

Явку в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу визн ано обов' язковою.

15.11.11р. у судове засідання повн оважний представник відпові дача не з'явився, витребувані документи до суду не надав. Жо дних пояснень щодо причини н еявки або інших клопотань до господарського суду не надх одило. В матеріалах справи ві дсутні докази повідомлення н алежним чином відповідача пр о день, час та місце розгляду с прави.

У судовому засіданні повно важний представник позивача підтримав заявлені позовні вимоги та просив суд задовол ьнити їх у повному обсязі. Крі м того, повноважний представ ник позивача надав для долуч ення до матеріалів справи ви тяг з Єдиного державного реє стру юридичних осіб та фізич них осіб - підприємців щодо державної реєстрації відпов ідача.

Витребувані ухвалою госпо дарського суду від 27.10.11р. доказ и належного (поштове повідом лення про вручення) та вчасно го повідомлення відповідача про день, час та місце розгляд у справи представник позивач а до суду не надав. Жодних обґ рунтованих пояснень з цього приводу представник позивач а суду також не надав.

Дослідивши матеріали спра ви, подані документи, заслуха вши представника позивача, г осподарський суд вважає за н еобхідне відкласти розгляд с прави на іншу дату, повторно з обов'язавши позивача повідом ити відповідача про день, час та місце розгляду справи; від повідача - виконати належним чином вимоги ухвали господа рського суду від 27.10.11р.

Враховуючи вищ евикладене, керуючись ст. ст. 3 6, 77, 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, госпо дарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд сп рави на 08.12.11р. о 10:15 год.

Засідання відбудеться у п риміщенні господарського су ду Дніпропетровської област і в кабінеті № 27 за адресою: м. Д ніпропетровськ, вул. Куйбише ва, 1а.

2. Повторно зобов'язати п озивача повідомити відповід ача про день, час та місце розг ляду справи, докази належног о (поштове повідомлення про в ручення) та вчасного повідом лення надати суду.

3. Повторно зобов'язати від повідача надати у судове зас ідання: відзив на позов; доказ и в обґрунтування відзиву; ко нтррозрахунок суми позову; д окументи, що посвідчують пра вовий статус виробничої або структурної одиниці: статус (положення), довідку про включ ення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію (оригін али для огляду та належним чи ном засвідчені копії у справ у); докази сплати боргу.

4. Повторно зобов'язано сто рін провести звірку взаєморо зрахунків, для чого відповід ачу необхідно з'явитися до по зивача. Акт звірки надати у су дове засідання.

Повторно попередити позив ача про те, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Господарського процесу ального кодексу України, гос подарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач бе з поважних причин не подав ви требувані господарським суд ом матеріали, необхідні для в ирішенню спору, або представ ник позивача не з'явився на ви клик у засідання господарськ ого суду і його нез'явлення пе решкоджає вирішенню спору.

Повторно попередити сторі н, що згідно з п.5 ст. 83 Господарс ького процесуального кодекс у України, за не надіслання в итребуваних господарським с удом матеріалів, а також за ух илення від вчинення дій, покл адених господарським судом н а сторону, з винної сторони ст ягується штраф до 1 700 грн.

Явка в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу обов ' язкова.

Суддя Н.Е. Петренко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення15.11.2011
Оприлюднено01.12.2011
Номер документу19346886
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/5005/14423/2011

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Антонік Сергій Георгійович

Рішення від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 15.11.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні