Ухвала
від 21.11.2011 по справі 2а-1670/9530/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

1

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

21 листопада 2011 року м. Полтава Справа № 2а-1670/9530/11

Суддя Полтавського окр ужного адміністративного су ду Алєксєєва Н.Ю., перевіривши матеріали адміністративног о позову Кременчуцької о б'єднаної державної податков ої інспекції в Полтавській о бласті до Приватного підпри ємства "Ліквід" про припиненн я юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

18 листопада 2011 року позива ч Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекці я в Полтавській області звер нувся до Полтавського окруж ного адміністративного суду з позовною заявою до Приватн ого підприємства "Ліквід" про припинення юридичної особи.

Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України та пода ний у строк, встановлений зак оном.

Відповідно до части н 1, 2 статті 183-2 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни справа підлягає розгляду в порядку скороченого провад ження.

На підставі викладеного, керуючись статтями 106, 107, 183-2 Код ексу адміністративного судо чинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене пров адження в адміністративній с праві № 2а-1670/9530/11 за позовом Кре менчуцької об'єднаної держ авної податкової інспекції в Полтавській області до Прив атного підприємства "Ліквід" про припинення юридичної ос оби.

Запропонувати відповід ачу у десятиденний строк з дн я одержання копії ухвали под ати письмові заперечення про ти позову та необхідні докум енти або заяву про визнання п озову безпосередньо до канцелярії суду (за адрес ою : м. Полтава, вул. Степана Кон дратенка, 6, 4-й поверх).

Роз'яснити відповідачу, щ о справа буде розглянута в по рядку скороченого проваджен ня не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного ст року, якщо до суду не буде пода но заперечення відповідача.

Зобов`язати пози вача у триденний строк з дня о держання копії ухвали надати до суду

довідку про стан звітності відповідача, довідку про від сутність заборгованості від повідача перед бюджетом стан ом на дату подання зазначени х документів,

копію документу, що підтве рджує повноваження особи, що підписала позовну заяву,

копії всіх документів пода ткової звітності, поданих ві дповідачем востаннє,

копію довідки про взяття в ідповідача на облік в якості платника податків.

Роз'яснити позивачеві, щ о відповідно до положень час тини 4 статті 183-2 Кодексу адміні стративного судочинства Укр аїни у разі недостатності повідомлених позивачем обст авин суд прийде до висновк у про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведе ння судового засідання та ви клику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає сп раву за загальними правилами цього Кодексу , про що пост ановляє ухвалу, яка не підляг ає оскарженню.

Справа розглядатиметься суддею одноособово без пров едення судового засідання та виклику осіб, які беруть учас ть у справі.

Копію ухвали надіслати о собам, які беруть участь у спр аві.

Ухвала оскарженн ю не підлягає.

Суддя Н.Ю. Ал єксєєва

Дата ухвалення рішення21.11.2011
Оприлюднено02.12.2011
Номер документу19370632
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1670/9530/11

Ухвала від 21.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

Постанова від 12.12.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.Ю. Алєксєєва

Ухвала від 21.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Алєксєєва Н.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні