Ухвала
від 28.07.2008 по справі 10/29/б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/29/б

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

          "28" липня 2008 р.                                                                      №10/29/б

За заявою закритого акціонерного товариства комерційний банк “Приватбанк” в особі Чернівецької філії, м. Чернівці

          

до виробничо-комерційного колективного підприємства “Веселка”, с. Росошани Кельменецького району Чернівецької області

про визнання банкрутом

Суддя       Т.І. Ковальчук

Представники:

Від ініціюючого кредитора –не з'явився

Ліквідатор –Попович Д.М.

СУТЬ  СПОРУ:

Ухвалою господарського суду Чернівецької області від 24.02.2007 р. за заявою ЗАТ КБ “Приватбанк” в особі Чернівецької філії порушено справу про банкрутство ВККП “Веселка”, постановою від 11.04.2007 р. боржника визнано банкрутом в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (Закон), відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Поповича Д.М.

Ухвалою від 09.07.2008 р. до розгляду в судовому засіданні на 28.07.2008 р. призначено звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Представник ініціюючого кредитора в судове засідання не з'явився, надіслав клопотання про розгляд справи без його участі, повідомив, що проти затвердження звіту не заперечує, претензій до проведення ліквідаційної процедури не має.

Ліквідатор Попович Д.М. у судовому засіданні 28.07.2008 р. пояснив, що в ході ліквідаційної процедури ним виконано всі заходи з метою виявлення майна банкрута, однак жодних активів банкрут не має, що підтверджується відповідними доказами, вимоги ініціюючого кредитора не задоволені за браком майна банкрута, інші кредитори з грошовими вимогами до  ВККП “Веселка” не зверталися, трактор Т-40, який обліковується за банкрутом в інспекції Держтехнагляду, вжитими заходами ним не розшукано, просить затвердити звіт і ліквідаційний баланс та ліквідувати боржника як юридичну особу-банкрута.

Заслухавши  пояснення ліквідатора банкрута, розглянувши матеріали справи, звіт, ліквідаційний баланс та додані до них підтверджуючі документи, суд установив, що здійсненими в ліквідаційній процедурі заходами ліквідатором банкрута Поповичем Д.М. встановлено, що ВККП “Веселка” не володіє ніякими майновими активами. Відсутність права на земельні ділянки підтверджується довідкою Росошанівської сільської ради від 26.06.2007 р. № 144, згідно з довідкою Кельменецького бюро технічної інвентаризації від 29.11.2007 р. № 725 банкрут не має у власності нерухомого майна, відсутність транспортних засобів засвідчується довідкою ВДАІ УМВС України в Чернівецькій області від 21.06.2007 р. № 8/2839. Зареєстрований за банкрутом в інспекції Держтехнагляду трактор Т-40 вжитими ліквідатором заходами не розшукано, згідно з довідкою Приватбанку від 28.05.2008 р. коштів на рахунку банкрута немає.

У ході ліквідаційної процедури ліквідатором повідомлено можливих кредиторів банкрута про відкриття ліквідаційної процедури, однак кредитори з претензіями до боржника не зверталися. Вимоги ініціюючого кредитора не задоволено за браком майна банкрута.

Поданий ліквідаційний баланс засвідчує відсутність активів у банкрута, ініціюючий кредитор проти затвердження звіту і ліквідаційного балансу не заперечує.

За таких обставин у відповідності до ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” незадоволені за браком майна вимоги ЗАТ КБ “ПриватБанк” вважаються погашеними,  ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора підлягають затвердженню, а провадження у справі - припиненню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 32, 34, п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

У Х В А Л И В :

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс виробничо-комерційного колективного підприємства “Веселка”.

2. Ліквідувати виробничо-комерційне колективне підприємство “Веселка” (с. Росошани Кельменецького району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 31249982) як юридичну особу-банкрута.

3.          Провадження у справі припинити.

4.  Цю ухвалу надіслати органу, що здійснює державну реєстрацію, для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи ВКПП “Веселка”, органу статистики, ліквідатору Поповичу Д.М., ЧФ ЗАТ КБ “Приватбанк”, Державному органу  з питань банкрутства.

Суддя                         Т.І.Ковальчук

СудГосподарський суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення28.07.2008
Оприлюднено10.09.2008
Номер документу1986280
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/29/б

Ухвала від 28.07.2008

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

Ухвала від 09.07.2008

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

Ухвала від 24.02.2007

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

Ухвала від 23.03.2007

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

Ухвала від 05.06.2007

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

Постанова від 11.04.2007

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Ковальчук Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні