Ухвала
від 22.11.2011 по справі 16/295/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

22.11.11 Справа № 16/295/08

м.Запоріжжя

Кредитори:

1. товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціаліз ована адвокатська компанія " ВІП-КОНСАЛТ"(69096, м.Запоріжжя, ву л.Маршала Чуйкова,14А, к.78, код ЄД РПОУ 31731618, адреса листування -69063, м.Запоріжжя, вул.Комсомольсь ка, 30)

2.управління Пенсійного фон ду України в Жовтневому райо ні м.Запоріжжя (м.Запоріжжя, ву л.Червоногвардійська,38)

3. товариство з обмеженою ві дповідальністю "СНС-ЛТД", м.Дон ецьк (поштова адреса: м.Донець к, вул.Р.Люксембург, 37)

4. відкрите акціонерне товар иство "Укртелеком" в особі Цен тру телекомунікаційних посл уг м.Запоріжжя Запорізької філії ВАТ "Укртелеком" (м.Запор іжжя, бул.Гвардейський, 114)

5. товариство з обмеженою відповідальністю "МГДР-Запо ріжжя" (м.Запоріжжя, вул.40 Рокі в Радянської України, 84А/29)

6. публічне акціонер не товариство по газопостач анню та газифікації "Запоріж газ" (м.Запоріжжя, вул.3аводськ а,7)

7. Науково-виробниче підпр иємство "Люкс-Х" (ТОВ) (м.Харків, вул.Вишнева, 31)

8. відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.З апоріжжі (м.Запоріжжя, бул.Шев ченка,23)

9. публічне акціонерне тов ариство "Всеукраїнський Акц іонерний Банк" в особі Запор ізької філії "ВіЕйБі Банк" (м.З апоріжжя, вул.Свердлова, 24)

10. Державна податкова інспе кція у Жовтневому районі м.За поріжжя (м.Запоріжжя, вул.Лепі ка,34)

Боржник (банкрут): тов ариство з обмеженою відповід альністю "Запорізький пивова рний завод", 69002, м.Запоріжжя, вул .Пролетарська, 57, код ЄДРПОУ 3503707 6

Банки, здійснюючі роз рахунково-касове обслуговув ання боржника:

1.ф."Відділення Промінвестба нку у м.Запоріжжя", м.Запоріжжя

2.3Ф ВАТ "АБ "Бізнес Стандарт", м .Запоріжжя

3.АБ "Діамантбанк", м.Київ

4.ТОВ "Партнер-банк", м.Київ

5.ВАТ "АБ "Бізнес Стандарт", м.К иїв

6.ЗФ ВАТ "ВіЕйБі Банк", м.Запор іжжя

про банкрутство

ліквідатор арбітражний керуючий Шестопалов О.В.

Суддя Ніколаєнко Р .А.

За участю представників сторін:

від кредиторів 1,3,4,7,10: не з” явились

від кредитора 2: ОСОБА_1 ( дов. № 268/09 від 13.01.2011)

від кредитора 5: Пацера Г .В. ( протокол № 1 від 07.05.2007)

від кредитора 6: ОСОБА _2 ( дов. № 08/0008 від 04.01.2011)

від кредитора 8: ОСОБА_3 ( дов. № 04/1 від 04.01.2011)

від кредитора 9: ОСОБА_4 ( дов. № 1205 від 07.06.2011)

від кредитора 10: ОСОБА_ 5. ( дов. № 16729/10/10-010 від 22.12.2009)

від боржника : лік відатор Шестопалов О.В.

ВСТАНОВИВ:

Постановою господар ського суду Запорізької обла сті від 20.03.2009 у справі № 16/295/08 товар иство з обмеженою відповідал ьністю "Запорізький пивоварн ий завод" , м.Запоріжжя визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру, строк якої в становлено у шість місяців, л іквідатором банкрута призна чено арбітражного керуючого Петренка А.С.

Ухвалою суду від 09.11.2010 арбіт ражного керуючого Петренка А .С. усунуто від виконання обов ”язків ліквідатора по справі , ліквідатором банкрута приз начено арбітражного керуючо го Сізова О.Є., строк ліквідаці йної процедури продовжувавс я відповідно до ст. 22 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, по сп раві неодноразово призначал ись судові засідання для роз гляду звіту ліквідатора.

В черговому судовом у засіданні 18.08.2011 кредиторами було надано протокол №13 зборі в кредиторів банкрута від 18.08.20 11, відповідно до якого кредито рами на зборах розглядалася заява ліквідатора Сізова О.Є . про припинення його повнова жень як ліквідатора банкрута у зв”язку із великою заванта женістю справами. Кредитори прийняли рішення припинити повноваження ліквідатора ТО В "Запорізький пивоварний за вод" Сізова О.Є. та направити л иста до агентства з питань ба нкрутства, в якому просити на дати кандидатуру арбітражно го керуючого для проведення процедури ліквідації ТОВ "З апорізький пивоварний завод ".

В судове засідання 08.09.2 011 з”явився ліквідатор банкру та арбітражний керуючий Сіз ов О.Є., який підтвердив свій н амір припинити повноваження ліквідатора ТОВ "Запорізьки й пивоварний завод", кредитор и надали суду клопотання про затвердження кандидатури л іквідатора по справі арбітра жного керуючого Шестопалова Олега Володимировича ( ліцен зія серії НОМЕР_1 від 09.08.2010), з атвердження розміру оплати послуг ліквідатора у розмір і двох мінімальних заробітни х плат в Україні, яка буде зді йснюватись за рахунок фонду , створеного кредиторами із щ омісячним внеском ПАТ “Всеук раїнський акціонерний банк” в розмірі 50 відсотків від вст ановленої суми послуг та щом ісячним внеском ПАТ “Запорі жгаз” в розмірі 50 відсотків ві д встановленої суми послуг.

В підтвердження надано пр отокол № 14 засідання комітету кредиторів від 06.09.2011, відповідн о до якого на засіданні коміт ету кредиторами прийняті ріш ення про затвердження кандид атури ліквідатора по справі арбітражного керуючого Шест опалова Олега Володимирович а, зобов”язано голову коміте ту кредиторів звернутися до суду з клопотанням про затве рдження кандидатури ліквіда тора Шестопалова О.В., затверд жено розмір оплати послуг лі квідатора.

Ухвалою від 08.09.2011 усунуто арб ітражного керуючого Сізова О .Є. від виконання обв”язків лі квідатора, ліквідатором ТОВ “Запорізький пивоварний зав од” призначено арбітражного керуючого Шестопалова Олега Володимировича, зобов' яза но арбітражного керуючого Сі зова О.Є. у триденний строк пер едати арбітражному керуючом у Шестопалову О.В. документи щ одо здійснення ліквідаційно ї процедури ТОВ “Запорізький пивоварний завод”, арбітраж ного керуючого Шестопалову О .В. - здійснити ліквідаційну пр оцедуру відповідно до закону .

Ліквідатор надав суду зв іт про хід ліквідаційної про цедури, яким зазначив, що за да ними державного реєстратора ТОВ “Запорізький пивоварний завод №1”, що зареєстрований з а однаковою адресою з ТОВ “За порізький пивоварний завод” - 69002, м.Запоріжжя, вул.Пролетарс ька,57 не має відношення до бан крута.

В судовому засіданні лікві датор також пояснив, що за дан ими реєстрів обтяжень ним ви явлено записи щодо обтяження майна банкрута, які він вважа є необхідним вилучити, після чого вжити заходи по стягнен ню дебіторської заборговано сті.

Представник ПАТ “ВіЕйБі Ба нк” в судовому засіданні поя снила, що Банк надав ліквідат ору письмову відповідь з поз ицією щодо вилучення з реєст ру обтяження запису стосовно майнових прав на отримання г рошових коштів за договором №113 від 07.06.2007, Банк на даний час за перечує щодо такого вилученн я, вважає необхідним спочатк у вжиття ліквідатором реальн их заходів по стягненню дебі торської заборгованості.

ДПІ у Жовтневому районі за питувану письмову інформаці ю про призначені та здійснен і податкові перевірки банкру та, відповідні накази, акти пе ревірки суду не надала.

На теперішній час ліквіда ційна процедура не завершена , ліквідатором не вжито всіх з аходів передбачених Законом України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”.

Враховуючи викладене, розг лянувши надані суду матеріал и, вислухавши ліквідатора, кр едиторів, суд вважає необхід ним розгляд справи відкласти до 21.02.2012.

На підставі викладеного, к еруючись ст.ст. 5, 24 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом", ст.ст. 77, 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Відкласти судове засід ання для розгляду звіту лікв ідатора, призначити судове з асідання для розгляду питанн я про скасування податкової застави, арештів та інших обм ежень щодо майна боржника на 21.02.2012 о 12.00.

Засідання відбудеться в п риміщенні господарського су ду Запорізької області за ад ресою: 69001, м.Запоріжжя, вул.Тюле ніна,21/ Шаумяна, 4, корпус 2, к. 216.

Зобов"язати:

Ліквідатора - у строк д о 01.12.2011 представити суду деталь ний план заходів по завершен ню ліквідаційної процедури , надати відповіді на зроб лені запити, перевірити вимо ги кредиторів, включених до р еєстру, зокрема, вимоги ВАТ "Ві ЕйБі Банк"; надати інформацію про розгляд Жовтневим район ним судом м.Запоріжжя, суддя С кользнева Н.Г., справи №2-1687 2008 рі к, при розгляді якої було накл адено арешт на майно банкрут а; на дату судового засідання - звіт ліквідатора, ліквідаці йний баланс, реєстр вимог кре диторів, документи в підтвер дження проведення ліквідаці йної процедури, про час та міс це розгляду справи повідомит и всіх кредиторів включених до реєстру;

кредиторів - надати до відки про розмір заборговано сті на дату судового засідан ня, стан погашення за час лікв ідпроцедури, провести засіда ння комітету кредиторів, на я кому розглянути звіт ліквіда тора, відповідний протокол н адати суду;

ДПІ у Жовтневому районі м.З апоріжжя - надати письмо ву інформацію про призначені та здійснені податкові пере вірки банкрута, надати відпо відні накази, акти перевірки , надати письмову інформацію чи описувались активи боржн ика, які саме, надати акти опис у;

ПАТ "Всеукраїнськи й Акціонерний Банк" в особі Запорізької філії "ВіЕйБі Ба нк", ПАТ "Всеукраїнський Акці онерний Банк" - надати пис ьмову довідку про розмір заб оргованості на дату судового засідання, інформацію щодо з апису в державному реєстрі о бтяжень рухомого майна стосо вно “майнових прав на отрима ння грошових коштів за догов ором поставки №113 від 07.06.2007 між ТО В “Запорізький пивоварний за вод” та ПП “Торговий дім “СІЧ ”, з підставою обтяження -дого вір застави ДЗ 17-08 від 27.03.2008, обтяж увачем Запорізька філія ВАТ "ВіЕйБі Банк", м.Запоріжжя, поя снення щодо виконання вказан их договорів; направити лікв ідатору заяву з вимогами бан ку на день засідання суду;

Запорізьку філію Інформ аційного центру Міністерств а юстиції України - витяг з Єдиного реєстру заборон ві дчуження об' єктів нерухом ого майна, витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого м айна щодо наявності майна бо ржника у реєстрах;

ПП “Торговий дім “Січ”- п редставити інформацію про на яву заборгованість перед ТОВ “Запорізький пивоварний зав од”, ПАТ “ВіЕйБі Банк”;

державного реєстратора - надати довідку та ви тяг з ЄДР про наявні реєстрац ійні записи щодо боржника; ін формацію про те, чи є боржник з асновником інших підприємст в, щодо корпоративних прав бо ржника;

Жовтневий ВДВС Запорізько го МУЮ- надати інформацію про виконавчі провадження щ одо боржника, арешти накладе ні на майно боржника, забезпе чити явку представника в суд ове засідання.

Явку ліквідатора, кредитор ів, банкрута, Жовтневого ВДВС , ПП “Торговий дім “СІЧ” в суд ове засідання визнати обов'я зковою.

Примірники ухвали на правити кредиторам, банкруту , ліквідатору, Головному упра влінню юстиції, Жовтневому В ДВС Запорізького МУЮ, держав ному реєстратору виконавчог о комітету Запорізької міськ ої ради(також ухвалу від 08.09.2011), П П “Торговий дім “Січ”.

Суддя Р.Ні колаєнко

21.02.2012 12:00

Дата ухвалення рішення22.11.2011
Оприлюднено21.12.2011
Номер документу19881472
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство ліквідатор арбітражний керуючий Шестопалов О.В.

Судовий реєстр по справі —16/295/08

Ухвала від 09.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 24.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 29.06.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 17.06.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 23.03.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 14.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні