Ухвала
від 21.02.2012 по справі 16/295/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

21.02.12 Справа № 16/295/08

м.Запоріжжя

Кредитори:

1. товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціаліз ована адвокатська компанія " ВІП-КОНСАЛТ"(69096, м.Запоріжжя, ву л.Маршала Чуйкова,14А, к.78, код ЄД РПОУ 31731618, адреса листування -69063, м.Запоріжжя, вул.Комсомольсь ка, 30)

2.управління Пенсійного фон ду України в Жовтневому райо ні м.Запоріжжя (м.Запоріжжя, ву л.Червоногвардійська,38)

3. товариство з обмеженою ві дповідальністю "СНС-ЛТД", м.Дон ецьк (поштова адреса: м.Донець к, вул.Р.Люксембург, 37)

4. відкрите акціонерне товар иство "Укртелеком" в особі Цен тру телекомунікаційних посл уг м.Запоріжжя Запорізької філії ВАТ "Укртелеком" (м.Запор іжжя, бул.Гвардейський, 114)

5. товариство з обмеженою відповідальністю "МГДР-Запо ріжжя" (м.Запоріжжя, вул.40 Рокі в Радянської України, 84А/29)

6. публічне акціонер не товариство по газопостач анню та газифікації "Запоріж газ" (м.Запоріжжя, вул.3аводськ а,7)

7. Науково-виробниче підпр иємство "Люкс-Х" (ТОВ) (м.Харків, вул.Вишнева, 31)

8. відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.З апоріжжі (м.Запоріжжя, бул.Шев ченка,23)

9. публічне акціонерне тов ариство "Всеукраїнський Акц іонерний Банк" в особі Запор ізької філії "ВіЕйБі Банк" (м.З апоріжжя, вул.Свердлова, 24)

10. Державна податкова інспе кція у Жовтневому районі м.За поріжжя (м.Запоріжжя, вул.Лепі ка,34)

Боржник (банкрут): тов ариство з обмеженою відповід альністю "Запорізький пивова рний завод", 69002, м.Запоріжжя, вул .Пролетарська, 57, код ЄДРПОУ 3503707 6

Банки, здійснюючі роз рахунково-касове обслуговув ання боржника:

1.ф."Відділення Промінвестба нку у м.Запоріжжя", м.Запоріжжя

2.3Ф ВАТ "АБ "Бізнес Стандарт", м .Запоріжжя

3.АБ "Діамантбанк", м.Київ

4.ТОВ "Партнер-банк", м.Київ

5.ВАТ "АБ "Бізнес Стандарт", м.К иїв

6.ЗФ ВАТ "ВіЕйБі Банк", м.Запор іжжя

про банкрутство

ліквідатор арбітражний керуючий Шестопалов О.В.

Суддя Ніколаєнко Р .А.

За участю представників сторін:

від кредиторів 1,3,4,7,10: не з' явились

від кредитора 2: ОСОБА_1 ( дов. № 146/01 від 10.01.2011)

від кредитора 5: Пацера Г .В. ( протокол № 1 від 07.05.2007)

від кредитора 6: ОСОБА _2 ( дов. № 08/0020 від 03.01.2012)

від кредитора 8: ОСОБА_3 ( дов. № 04/61 від 10.01.2012)

від кредитора 9: ОСОБА_4 ( дов. № 1205 від 07.06.2011)

від боржника : лік відатор не з' явився

ВСТАНОВИВ:

Постановою господар ського суду Запорізької обла сті від 20.03.2009 у справі № 16/295/08 товар иство з обмеженою відповідал ьністю "Запорізький пивоварн ий завод" , м.Запоріжжя визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру, строк якої в становлено у шість місяців, л іквідатором банкрута призна чено арбітражного керуючого Петренка А.С.

Ухвалою суду від 09.11.2010 арбіт ражного керуючого Петренка А .С. усунуто від виконання обов ' язків ліквідатора по справ і, ліквідатором банкрута при значено арбітражного керуюч ого Сізова О.Є., строк ліквідац ійної процедури продовжував ся відповідно до ст. 22 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, по с праві неодноразово признача лись судові засідання для ро згляду звіту ліквідатора.

В черговому судовом у засіданні 18.08.2011 кредиторами було надано протокол №13 зборі в кредиторів банкрута від 18.08.20 11, відповідно до якого кредито рами на зборах розглядалася заява ліквідатора Сізова О.Є . про припинення його повнова жень як ліквідатора банкрута у зв”язку із великою заванта женістю справами. Кредитори прийняли рішення припинити повноваження ліквідатора ТО В "Запорізький пивоварний за вод" Сізова О.Є. та направити л иста до агентства з питань ба нкрутства, в якому просити на дати кандидатуру арбітражно го керуючого для проведення процедури ліквідації ТОВ "З апорізький пивоварний завод ".

Ухвалою від 08.09.2011 усун уто арбітражного керуючого С ізова О.Є. від виконання обв”я зків ліквідатора, ліквідато ром ТОВ “Запорізький пивовар ний завод” призначено арбітр ажного керуючого Шестопалов а Олега Володимировича, зобо в' язано арбітражного керую чого Сізова О.Є. у триденний ст рок передати арбітражному ке руючому Шестопалову О.В. доку менти щодо здійснення ліквід аційної процедури ТОВ “Запор ізький пивоварний завод”, ар бітражного керуючого Шестоп алову О.В. - здійснити ліквідац ійну процедуру відповідно до закону.

Ліквідатор надав суду зв іт про хід ліквідаційної про цедури, яким зазначив, що за да ними державного реєстратора ТОВ “Запорізький пивоварний завод №1”, що зареєстрований з а однаковою адресою з ТОВ “За порізький пивоварний завод” - 69002, м.Запоріжжя, вул.Пролетарс ька,57 не має відношення до бан крута.

В судовому засіданні 22.11.2011 лі квідатор також пояснив, що за даними реєстрів обтяжень ни м виявлено записи щодо обтяж ення майна банкрута, які він в важає необхідним вилучити, п ісля чого вжити заходи по стя гненню дебіторської заборго ваності.

Представник ПАТ “ВіЕйБі Ба нк” в судовому засіданні поя снила, що Банк надав ліквідат ору письмову відповідь з поз ицією щодо вилучення з реєст ру обтяження запису стосовно майнових прав на отримання г рошових коштів за договором №113 від 07.06.2007, Банк на даний час за перечує щодо такого вилученн я, вважає необхідним спочатк у вжиття ліквідатором реальн их заходів по стягненню дебі торської заборгованості.

Ухвалою від 22.11.2011 відкладено судове засідання для розгля ду звіту ліквідатора, призна чено судове засідання для ро згляду питання про скасуванн я податкової застави, арешті в та інших обмежень щодо майн а боржника на 21.02.2012, ліквідатора зобов' язано вжити заходи п о завершенню ліквідаційної п роцедури, надати звіт ліквід атора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, док ументи в підтвердження прове дення ліквідаційної процеду ри.

Ліквідатор в судове засіда ння 21.02.2012 не з' явився, звернувс я з клопотанням про перенес ення розгляду справи на біл ьш підний термін в зв' язку з неможливістю явки через зо бов' язання бути присутнім н а перевірці КП “Доркомунгосп ”, м.Енергодар Державною Фіна нсовою Інспекцією у Запорізь кої області, звіт ліквідатор а, документи в підтвердження проведення ліквідпроцедури не представив.

Присутні в засіданні 21.02.2012 пр едставники кредиторів поясн или, що ліквідатор засідання комітету кредиторів не скли кав, кредитори не обізнані пр о хід ліквідпроцедури.

Представник ПАТ “ВіЕйБі Ба нк” також зазначила, що Банк письмово звертався до ліквід атора з вимогою провести зас ідання комітету кредиторів, копію вимоги направлено суду до відома. Відповіді від лікв ідатора Банк не отримав, кред итори не збирались.

Кредитори роботою ліквіда тора незадовільні, вважають можливим розглянути питання про його заміну.

ДПІ у Жовтневому районі вк отре запитувану письмову інф ормацію про призначені та зд ійснені податкові перевірки банкрута, відповідні накази , акти перевірки суду не надал а.

На теперішній час ліквіда ційна процедура не завершена , ліквідатором не вжито всіх з аходів передбачених Законом України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”.

Враховуючи викладене, розг лянувши надані суду матеріал и, вислухавши присутніх кред иторів, суд вважає необхідни м розгляд справи відкласти д о 15.03.2012.

На підставі викладеного, к еруючись ст.ст. 5, 24 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом", ст.ст. 77, 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Відкласти судове засід ання для розгляду звіту лікв ідатора, питання про скасува ння податкової застави, ареш тів та інших обмежень щодо ма йна боржника на 15.03.2012 об 11.30.

Засідання відбудеться в п риміщенні господарського су ду Запорізької області за ад ресою: 69001, м.Запоріжжя, вул.Тюле ніна,21/ Шаумяна, 4, корпус 2, к. 216.

Зобов"язати:

Ліквідатора - надати ві дповіді на зроблені запити, п еревірити вимоги кредиторів , включених до реєстру, зокрем а, вимоги ВАТ "ВіЕйБі Банк"; над ати інформацію про розгляд Ж овтневим районним судом м.За поріжжя, суддя Скользнева Н.Г ., справи №2-1687 2008 рік, при розгляд і якої було накладено арешт н а майно банкрута; на дату судо вого засідання - звіт ліквіда тора, ліквідаційний баланс, р еєстр вимог кредиторів, доку менти в підтвердження провед ення ліквідаційної процедур и, про час та місце розгляду сп рави повідомити всіх кредито рів включених до реєстру;

кредиторів - надати до відки про розмір заборговано сті на дату судового засідан ня, стан погашення за час лікв ідпроцедури, провести засіда ння комітету кредиторів, на я кому розглянути питання щодо заміни ліквідатора, за наявн ості розглянути звіт ліквіда тора, надати суду відповідні протоколи, погоджену кандид атуру ліквідатора;

ДПІ у Жовтневому районі м.З апоріжжя - надати письмо ву інформацію про призначені та здійснені податкові пере вірки банкрута, надати відпо відні накази, акти перевірки , надати письмову інформацію чи описувались активи боржн ика, які саме, надати акти опис у;

ПАТ "Всеукраїнськи й Акціонерний Банк" в особі Запорізької філії "ВіЕйБі Ба нк", ПАТ "Всеукраїнський Акці онерний Банк" - надати пис ьмову довідку про розмір заб оргованості на дату судового засідання, інформацію щодо з апису в державному реєстрі о бтяжень рухомого майна стосо вно “майнових прав на отрима ння грошових коштів за догов ором поставки №113 від 07.06.2007 між ТО В “Запорізький пивоварний за вод” та ПП “Торговий дім “СІЧ ”, з підставою обтяження -дого вір застави ДЗ 17-08 від 27.03.2008, обтяж увачем Запорізька філія ВАТ "ВіЕйБі Банк", м.Запоріжжя, поя снення щодо виконання вказан их договорів; направити лікв ідатору заяву з вимогами бан ку на день засідання суду;

ПП “Торговий дім “Січ” - представити інформацію про наяву заборгованість перед ТОВ “Запорізький пивоварний завод”, ПАТ “ВіЕйБі Банк”.

Явку ліквідатора, кредитор ів, банкрута, ПП “Торговий дім “СІЧ” в судове засідання виз нати обов'язковою.

Примірники ухвали н аправити кредиторам, банкрут у, ліквідатору, ПП “Торговий д ім “Січ”.

Суддя Р.Нікол аєнко

Дата ухвалення рішення21.02.2012
Оприлюднено01.03.2012
Номер документу21638859
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство ліквідатор арбітражний керуючий Шестопалов О.В.

Судовий реєстр по справі —16/295/08

Ухвала від 09.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 24.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 29.06.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 17.06.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 23.03.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 14.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні