Ухвала
від 19.12.2011 по справі 12/66б/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

Іменем України

19.12.11 С права № 12/66б/2011.

Суддя Палей О.С, розглянувши матеріали за заявою

боржника - Товарист ва з обмеженою відповідальні стю "АНТРАЦИТВУГЛЕСЕРВІС ", м. Лугансь к Луганської області

про банкрутство

представники сторін:

ліквідатор - Альошкін С.В.,

Обставини справи: бан крутство, ліквідаційна проце дура на підставі ст. 51 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”.

Розглянувши матеріали сп рави, заслухавши пояснення л іквідатора, суд

в с т а н о в и в :

Боржник - Товари ство з обмеженою відповідаль ністю "АНТРАЦИТВУГЛЕСЕРВІС", ідентифікаційний код 322 02311, Луганська область, місто Лу ганськ, вулиця Карла Маркса, б удинок 42 - звернувся до с уду з заявою про порушення пр овадження у справі про власн е банкрутство в порядку, пере дбаченому ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнан ня його банкрутом” (далі за те кстом - Закон), у зв'язку з нем ожливістю задовольнити вимо ги кредиторів поза процедури банкрутства.

Постановою суду від 19.09.2011 бор жника - ТОВ "Антрацитвуглесе рвіс" - визнано банкрутом, су дом відкрито ліквідаційну пр оцедуру та призначено ліквід атором арбітражного керу ючого Альошкіна Сергія Валер ійовича, ліцензія серії НОМ ЕР_1 від 29.12.2009 р., мешкає за адрес ою: м. Луганськ, вул. Луначарсь кого, 95/30, на якого покладен і певні обов'язки по проведен ню ліквідпроцедури та ліквід ації банкрута.

На виконання вимог Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” та с уду ліквідатором представле ний ліквідаційний баланс бан крута та звіт про проведення ліквідпроцедури.

З представлених суду докум ентів вбачається, що на викон ання покладених обов'язків л іквідатором у справі проведе но відповідну роботу.

За актом приймання - перед ачі від 06.10.11 колишнім головою л іквідкомісії передані лікві датору документацію у кілько сті 60 од. та печатку банкрута.

Згідно з приписами ст. 23 Зако ну ліквідатором розміщено ог олошення про визнання боржни ка банкрутом в офіційному др укованому виданні.

За результатами розгляду з аявлених вимог сформовано ре єстр вимог кредиторів.

Проведено збори кредиторі в.

Проведено комітет кредито рів, на якому прийнято рішенн я щодо необхідності клопотан ня перед господарським судом Луганської області про лікв ідацію банкрута.

За висновками звіту - за ре зультатами ліквідаційної пр оцедури, майна у боржника не в иявлено.

Як вбачається з представ лених документів, в газеті "Ур ядовий Кур'єр" №195 (4593) від 21.10.2011 надр уковане оголошення про визн ання боржника банкрутом та і нформацією про те, що претенз ії кредиторів приймаються пр отягом місяця з дня публікац ії оголошення.

21.11.2011 р. закінчився строк для п ред'явлення кредиторами свої х грошових вимог до банкрута .

Протягом встановленого ст року надійшла заява від єдин ого кредитора, чиї вимоги не з аперечувалися на дату поруше ння справи про банкрутство - П П "Клінвер" з грошовими вимога ми в сумі 29 650,73 грн.; вимоги визна ні ліквідатором та включені до четвертої черги задоволен ня вимог кредиторів.

Заборгованість по заробіт ній платі, аліментам, відшкод уванню шкоди, заподіяної здо ров'ю та життю громадян, автор ської винагороди відсутня.

Листами від 26.09.2011р. № 6 та 26.09.2011р. № 5 Ленінська МДПІ у м. Луга нську та Ленінський ВДВС Луг анського МУЮ повідомлені про визнання Товариства з обмеж еною відповідальністю «Антр ацитвуглесервіс»банкрутом , а також про наслідки визнанн я боржника банкрутом (про нео бхідність припинення викона вчого провадження та направл ення виконавчих документів л іквідатору; заборону накладе ння арештів на майно банкрут а; про припинення нарахуванн я штрафних санкцій, тощо)

Листом від 19.10.2011р. № 18539 Ленінськ ий ВДВС Луганського МУЮ пові домив ліквідатора, що викона вчі документи про стягнення з Товариства з обмеженою від повідальністю «Антрацитвуг лесервіс»заборгованості до примусового виконання не на дходили.

З представлених документ ів вбачається, що ліквідатор ом вживалися заходи до виявл ення ліквідаційної маси банк рута.

З метою виявлення майна, що належить банкруту, ліквід атором направлені запити до:

- ВРЕВ УДАІ м. Луганська; до М ДПІ в Ленінському районі м . Луганська; до управління Д ержкомзему в м. Луганськ у; до Інспекції державного те хнічного нагляду; до Управлі ння Луганської міської ради з питань земельних ресурсів; до МКП БТІ у м. Луганську ; до головного управління ста тистики у Луганській області .

На вказані запити отриман і наступні відповіді:

- ВРЕВ УДАІ м. Лугансь ка, згідно якої у Товариства з обмеженою відповідальністю «Антрацитвуглесервіс»тран спортні засоби не зареєстров ані (вих. 11/14-5740 від 05.10.2011р.);

- Управління Держкомзему в м. Луганську, згідно якої Товариство з обмеженою відп овідальністю «Антрацитвугл есервіс»в реєстрі землекори стувачів не зареєстроване; р ішень про передачу цьому під приємству земельних ділянок у користування не приймалос ь (витяг ВТ-44101000576 2011);

- Ленінської МДПІ, згідно як ої у Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Антрацитв углесервіс»відкритих рахун ків в банківських установах не значиться, (вих. № 22187/29 від 27.09.2011р .);

- Інспекції державного техн ічного нагляду про відсутніс ть зареєстрованої за Товарис твом з обмеженою відповідаль ністю «Антрацитвуглесервіс »на праві власності сільсько господарської та тракторної техніки (вих. № 1-24/1268 від 27.09.2011р.);

- Управління Луганської міс ької ради з питань земельних ресурсів, що Товариство з обм еженою відповідальністю «Ан трацитвуглесервіс»земельн і ділянки в користування не н адавались (вих. № 5549 від 19.10.2011р.);

- МКП БТІ у м. Луганську (вих. № 225718/89 від 13.10.2011р.) про відсутність з ареєстрованого за банкрутом на праві власності нерухомо го майна;

Згідно витягів з Державног о реєстру обтяжень рухомого майна та Єдиного реєстру заб орони відчуження об'єктів не рухомого майна, інформація п ро обтяження майна банкрута відсутня.

Під час здійснення повнова жень ліквідатором встановле но, що залишки коштів на рахун ках банкрута відсутні; розра хункові рахунки банкрута зак риті. Таким чином, майна, що на лежить включенню до ліквідац ійної маси банкрута не виявл ено. Кредиторська заборгован ість не погашалась.

За результатами ліквідаці йної процедури залишилось не погашеною наступна заборгов аність:

1. Заборгованість 1 черг и:

- з оплати витрат та пос луг арбітражного керуючого А льошкіна С.В.. за виконання пов новажень ліквідатора.

2. Заборгованість 4 черг и:

- Вимоги ПП «Клінвер» у сумі 29 650 грн.

Відповідно до п. 6 ст. 31 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " вимоги, не задоволені за недо статністю майна, вважаються погашеними.

Оцінивши всі надані доку менти у їх сукупності суд дій шов висновку, що ліквідатор в жив усіх передбачених законо м заходів до виявлення можли вих майнових активів банкрут а та належним чином провів лі квідаційну процедуру.

12.12.2011 ліквідатором скликані з агальні збори кредиторів, на яких обрано комітет кредито рів.

На засіданні комітету кред иторів, що відбулося 12.12.2011 (прот окол №1), було розглянуто звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс банкрута і прийнято рішення про звернення до суд у з клопотанням про затвердж ення ліквідаційного балансу ТОВ "Антрацитвуглесервіс" і п рипинення провадження у спра ві.

За таких обставин, суд затве рджує ліквідаційний баланс б анкрута, а Товариство з о бмеженою відповідальністю "А НТРАЦИТВУГЛЕСЕРВІС", ід ентифікаційний код 32202311, Луган ська область, місто Луганськ , вулиця Карла Маркса, будинок 42 підлягає ліквідації я к юридична особа.

Зазначене є підставою для п рипинення провадження у спра ві, та, відповідно, скасування мораторію на задоволення ви мог кредиторів.

На підставі вищевикладено го, керуючись ст.ст. 22-32, п. 6 ст. 40, ст . 51 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом, ст.ст. 80, 86, 87 ГПК України, суд

у х в а л и в :

1. Затвердити звіт л іквідатора та ліквідаційний баланс банкрута - Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "АНТРАЦИТВУГЛЕСЕРВІС", ідентифікаційний код 32202311 , Луганська область, місто Луг анськ, вулиця Карла Маркса, бу динок 42.

2. Ліквідувати банк рута - Товариство з обмеж еною відповідальністю "АНТРА ЦИТВУГЛЕСЕРВІС", іденти фікаційний код 32202311, Луганська область, місто Луганськ, вули ця Карла Маркса, будинок 42.

3. Провадження у спр аві припинити та скасувати м ораторій на задоволення вимо г кредиторів.

4. У зв'язку з ліквіда цією банкрута:

- Державному реєстратору виконкому Луган ської міської ради, в поря дку ст. 39 Закону України "Про де ржавну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підп риємців", провести державну р еєстрацію припинення юридич ної особи - Товариства з об меженою відповідальністю "АН ТРАЦИТВУГЛЕСЕРВІС", іде нтифікаційний код 32202311, Луганс ька область, місто Луганськ, в улиця Карла Маркса, будинок 42;

- ліквідатору Альошкіну С.В. вжити заходів д о знищення печатки банкрута, про що повідомити суд до 25.01.2012р .

5. Дану ухвалу надісла ти:

ѕ боржнику (за двом а адресами юридичною: 91055, м. Луг анськ, вул. Карла Маркса, буд. 42 та на адресу голови ліквідац ійної комісії: 91007, м. Луганськ, 7- й Лутугінський проїзд, буд. 8);

ѕ ліквідатору А льошкіну С.В. (м. Луганськ, вул. Л уначарського, буд. 95, кв. 30);

ѕ кредитору - ПП "Кл інвер" (м. Луганськ, вул. Рєпіна , буд. 29);

ѕ Відділу з пита нь банкрутства Головного упр авління юстиції у Луганській області;

ѕ Державному реєс тратору виконавчого комітет у Луганської міської ради Лу ганської області;

ѕ Ленінській МДПІ у м. Луганську (м. Луганськ, кв. Шевченка, 38А);

ѕ Ленінському ВДВ С Луганського МУЮ (м. Луганськ , вул. Оборонна, 6);

ѕ Ленінському рай онному суду (до відома) (м. Луга нськ, вул. Новосьолова, 2).

Суддя О.С. Палей

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення19.12.2011
Оприлюднено23.12.2011
Номер документу20011788
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/66б/2011

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 19.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні