Ухвала
від 22.12.2011 по справі б3/171-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

22.12.11р. Справа № Б3/171-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Юзіков С.Г.

при секретарі судового за сідання Мацковій К.В.

за участю представників ст орін:

від кредитора: ОСОБА_1 , дов. №3 від 04.01.11р., представник К вартирно-експлуатаційного в ідділу.

в судовому засідання прийм али участь: Дичко С.М., пос в. №168, помічник військового пр окурора

розглянувши справу

за заявою Заступника в ійськового прокурора Дніпро петровського гарнізону в інт ересах держави

в особі Міністерства оборо ни України

в особі Квартирно-експлуат аційного відділу м. Дніпропе тровська, м. Дніпропетровськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніст ю лікувально-оздоровчий цент р "Пластика" (49009, м. Дніпропетров ськ, пр. Калініна, 32 код, ЄДРПОУ 31011934)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі п ро банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю лікувально-оздоровчий центр "Пластика" (49009, м. Дніпропетровс ьк, пр. Калініна, 32 код, ЄДРПОУ 3101 1934) порушено 18.10.10р. за заявою За ступника військового прокур ора Дніпропетровського гарн ізону в інтересах держави в о собі Міністерства оборони Ук раїни в особі Квартирно-експ луатаційного відділу м. Дніп ропетровська, м. Дніпропетро вськ у порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом " (надалі - Закон).

Постановою від 01.11.10р. боржни ка визнано банкрутом, відкри та ліквідаційна процедура у справі, призначено ліквідато ра - ініціюючого кредитора - К вартирно - експлуатаційний в ідділ м. Дніпропетровська, 49005, м. Дніпропетровськ, вул. Феодо сіївська, 13 (код ЄДРПОУ 08004581), зоб ов'язано після завершення за ходів ліквідаційної процед ури подати на затвердження до господарського суду звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс.

Відповідно до ст.4-1 Господа рського процесуального коде ксу України господарські суд и розглядають справи про б анкрутство у порядку провад ження, передбаченому цим Ко дексом, з урахуванням особли востей, встановлених Законо м України "Про відновлення п латоспроможності боржника або визнання його банкр утом".

24.10.11р. ліквідатором подано н а затвердження до господарс ького суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс. Для надання додаткових доказів розгляд звіту та ліквідаційн ого балансу відкладався.

Відповідно до вимог ч. 1, 5 ст .52 Закону, у разі, якщо громадян ин-підприємець - боржник або к ерівні органи боржника - ю ридичної особи відсутні за її місцезнаходженням, а бо у разі ненадання боржнико м протягом року до органів де ржавної податкової служби згідно із законодавством по даткових декларацій, докуме нтів бухгалтерської звітно сті, а також за наявності ін ших ознак, що свідчать про відсутність підприємницько ї діяльності боржника, заяв а про порушення справи про ба нкрутство відсутнього боржн ика може бути подана кредит ором незалежно від розміру його вимог до боржника та стр оку виконання зобов'язань. Лі квідатор письмово повідомля є про визнання господарськи м судом відсутнього боржник а банкрутом усіх відомих йом у кредиторів відсутнього бо ржника, які в місячний стро к з дня одержання повідомле ння можуть направити лікві датору заяви з вимогами до б анкрута.

Згідно з довідкою ДПІ у Крас ногвардійському районі м.Дні прорпетровська від 05.10.10р. № 29373/9/26- 025, Боржник не звітує починаюч и з 2008р.

Отже, законодавством перед бачено особливу процедуру вс тановлення всіх відомих лікв ідатору кредиторів зі ст.52 Зак ону, яка є спеціальною по відн ошенню до загальних процедур банкрутства. До таких потенц ійних кредиторів належать ор гани податкової служби, фонд и соціального страхування, ї х повідомлення ліквідатором здійснюється у письмовій фо рмі.

Стаття 52 Закону не передбач ає публікації в офіційних др укованих органах оголошення про визнання боржника банкр утом, у зв'язку з чим, ліквідат ором не здійснювалось таке о голошення.

В результаті ліквідаційно ї процедури ліквідатором вст ановлена та підтверджена кре диторська заборгованість:

Квартирно-експлуатаційног о відділу м.Дніпропетровська - 85 293,27 грн.

Крім того, Ліквідатором по відомленні наступні потенці йні кредитори:

- Пенсійний фонд України в К расногвардійському районі м .Дніпропетровська;

- Ленінсько - Красногвардійс ький центр зайнятості;

- Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.Д ніпропетровську;

- Красногвардійську районн у виконавчу дирекцію Фонду с оціального страхування з тим часової втрати працездатнос ті.

Вищезазначені контролюючі державні органи надали лікв ідатору довідки про відсутні сть у Боржника заборгованост і перед бюджетом, які долучен і до матеріалів справи.

З метою розшуку інших креди торів ліквідатор звертався д о Красногвардійського ВДВС Д ніпропетровського МУЮ з пові домленням про банкрутство То вариства з обмеженою відпові дальністю лікувально-оздоро вчий центр "Пластика" (49009, м. Дніп ропетровськ, пр. Калініна, 32 ко д, ЄДРПОУ 31011934), який повідомив, щ о відкриті виконавчі провадж ення, де Боржником виступає Т овариство з обмеженою відпов ідальністю лікувально-оздор овчий центр "Пластика" (49009, м. Дні пропетровськ, пр. Калініна, 32 к од, ЄДРПОУ 31011934) відсутні.

Ліквідатором були направл ені запити з вимогою надати і нформацію щодо наявності у Б оржника майнових активів в н аступні органи:

- Дніпропетровське відділе ння РЕР 1 ДАІ УМВС України;

- Дніпропетровське МБТІ;

- Держтехнагляд;

- Держкомзем.

Зазначені органи надали до відки про відсутність майнов их активів у Товариства з обм еженою відповідальністю лік увально-оздоровчий центр "Пл астика" (49009, м.Дніпропетровськ, пр. Калініна, 32 код, ЄДРПОУ 31011934) .

Виходячи з вимог ч.2 ст.34 Госп одарського процесуального к одексу України, суд вважає, що ліквідатор надав суду доста тньо доказів, повно відобраз ив обставини справи, додав ві дповідні документи до звіту.

В ліквідаційному балансі л іквідатором відображено акт иви банкрута та пасив, який ви явлений в ліквідаційній проц едурі.

Наданий реєстр вимог креди торів, який підтверджує визн ані грошові вимоги ліквідато ром у справі.

Майна, грошових коштів та ін ших активів, що належить банк руту, не виявлено. У зв'язку з т им, що активів банкрута не вия влено, задоволення вимог кре диторів не відбувалось.

Згідно з п.6 ст.31 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" вимоги не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеним и.

Згідно з п.2 ст.32 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом", якщо за ре зультатами ліквідаційного б алансу після задоволення вим ог кредиторів не залишилося майна, господарський суд вин осить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

Розглянувши звіт ліквідат ора, ліквідаційний баланс, за слухавши присутніх у судовом у засіданні, суд вважає, що лік відаційний баланс підлягає з атвердженню, юридична особа - банкрут - ліквідації.

Згідно з п.6 ст.40 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" провадже ння у справі про банкрутство підлягає припиненню, якщо за тверджено звіт ліквідатора у порядку, передбаченому ст.32 ц ього Закону.

Керуючись ст.86 Господарсь кого процесуального кодексу України, ст.22-32, п.6 ст.40, ст.52 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", су д, -

УХВАЛИВ:

Затвердити ліквідацій ний баланс та звіт ліквідато ра Товариства з обмеженою відповідальністю лікувальн о-оздоровчий центр "Пластика ", 49009, м. Дніпропетровськ, пр. Кал ініна, 32, код ЄДРПОУ 31011934.

Ліквідувати юридичну ос обу - Товариствоз обмеже ною відповідальністю лікува льно-оздоровчий центр "Пласт ика" (49009, м. Дніпропетровськ, пр. Калініна, 32 код ЄДРПОУ 31011934).

Згідно з п.6 ст.31 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом" вважат и погашеними вимоги:

- Квартирно-експлуатац ійного відділу м.Дніпропетро вська - 85 293,27 грн.

Припинити повноваженн я ліквідатора у справі №Б3/ 171-10 про банкрутство Товариств а з обмеженою відповідальніс тю лікувально-оздоровчий цен тр "Пластика" (49009, м. Дніпропетро вськ, пр. Калініна, 32, код ЄДРПОУ 31011934) ініціюючого кредитора - К вартирно - експлуатаційний в ідділ м. Дніпропетровська, 49005, м. Дніпропетровськ, вул. Феодо сіївська, 13 (код ЄДРПОУ 08004581).

Провадження у справі при пинити.

Згідно з п.2 ст.32 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" копію цієї ухвали направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію юридичної особи - банкрута, та органам держа вної статистики для виключе ння юридичної особи з Єдино го державного реєстру підпри ємств та організацій Украї ни, а також власнику (органу , уповноваженому управляти майном), органам державної податкової служби за місцезн аходженням банкрута.

Суддя С.Г. Юзіков

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення22.12.2011
Оприлюднено27.12.2011
Номер документу20113811
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б3/171-10

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні