Ухвала
від 19.12.2011 по справі 2а-0870/11971/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

19 грудня 2011 року                                                    Справа №  2а-0870/11971/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Татаринов Дмитро Вікторович, перевіривши матеріали адміністративної справи

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя

до: Приватного підприємства «Реконструкція - 7»

про: припинення юридичної особи

ВСТАНОВИВ:   

15 грудня 2011 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «Реконструкція - 7», в якому позивач просить суд припинити юридичну особу відповідача.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з’ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий передбачений строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Враховуючи вищевикладене, з’ясувавши необхідні обставини суддя вирішив закінчити підготовче провадження та відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі №2а-0870/11971/11, закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 04 січня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 18 о 10 год. 30 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Татариновим Д.В.

2. Зобов’язати позивача надати у судове засідання: витяг з ЄДРПОУ з інформацією щодо засновників (учасників) підприємства відповідача, оновлені довідку існуючої заборгованості відповідача, зворотній бік облікової картки відповідача та докази подання відповідачем останньої податкової звітності до податкової служби.

3. Запропонувати подати до початку судового засідання:

позивачу: довіреність на представника, належним чином засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу, оригінали – для огляду. Також пропонуємо надати позовну заяву в електронному вигляді.

відповідачу: у разі невизнання адміністративного позову подати заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; довіреність на представника; свідоцтво про державну реєстрацію та статут; докази надання до податкових органів податкової звітності або пояснення про причини її ненадання; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом з пам’яткою про їх права та обов’язки.

5. Роз’яснити сторонам положення ч. 3 ст. 122 КАС України відповідно до якого особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.  

Суддя                                        (підпис)                              Д.В. Татаринов

< Текст >    < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) >       04 січня 2012 року     < Текст >   10:30    < Текст >

< Текст >  

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.12.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20220192
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/11971/11

Постанова від 04.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 19.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні