Ухвала
від 09.11.2011 по справі 2а-1670/9298/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

09 листопада 2011 року м. Полтава Справа № 2а-1670/9298/11

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Гіглава О.В., перевіривши мат еріали адміністративного по зову Кременчуцької об'єд наної державної податкової і нспекції у Полтавській облас ті до Товариства з обмеженою відповідальністю "Росток - Ек о" про припинення юридичної о соби, -

В С Т А Н О В И В:

07 листопада 2011 року пози вач Кременчуцька об'єдна на державна податкова інспек ція в Полтавській області зв ернувся до Полтавського окр ужного адміністративного су ду з позовною заявою до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Росток - Еко" про припи нення юридичної особи.

Адміністративний по зов відповідає вимогам стате й 105, 106 Кодексу адміністративно го судочинства України та по даний у строк, встановлений з аконом.

Відповідно до ча стин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни справа підлягає розгля ду в порядку скороченого про вадження.

На підставі викладен ого, керуючись статтями 106, 107, 183- 2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене пров адження в адміністративній с праві № 2а-1670/9298/11 за позовом Кре менчуцької об'єднаної держ авної податкової інспекції у Полтавській області до Това риства з обмеженою відповіда льністю "Росток - Еко" про прип инення юридичної особи.

Зобов'язати позив ача у триденний строк з дня од ержання копії ухвали надати до суду довідку з Єдиного дер жавного реєстру юридичних ос іб та фізичних осіб-підприєм ців стосовно відповідача, ко пії документів податкової зв ітності, поданих відповідаче м востаннє, довідки про стан п одання податкової звітності відповідача та про стан його розрахунків з бюджетом.

Запропонувати відпов ідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали п одати письмові заперечення п роти позову та необхідні док ументи або заяву про визнанн я позову безпосередньо до ка нцелярії суду (за адресою: м. П олтава, вул. Степа на Кондратенка, 6, 4-й поверх).

Роз'яснити відповіда чу, що справа буде розглянута в порядку скороченого прова дження не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденн ого строку, якщо до суду не буд е подано заперечення відпові дача.

Роз'яснити позивачеві, що відповідно до положень части ни 4 статті 183-2 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни у разі недостатності по відомлених позивачем обстав ин суд прийде до висновку п ро неможливість ухвалення за конного і обґрунтованого суд ового рішення без проведення судового засідання та викли ку осіб, які беруть участь у сп раві, суд розглядає справу за загальними правилами цьо го Кодексу, про що постанов ляє ухвалу, яка не підлягає ос карженню.

Справа розглядатиме ться суддею одноособово без проведення судового засідан ня та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надісла ти особам, що беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

09.11.2011

Суддя О.В. Гіглава

Дата ухвалення рішення09.11.2011
Оприлюднено30.12.2011
Номер документу20244351
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —2а-1670/9298/11

Постанова від 28.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Ухвала від 09.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні