Ухвала
від 26.06.2008 по справі 14/473-пн-07
ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

14/473-ПН-07

ВИЩИЙ  ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  УКРАЇНИ

           УХВАЛА          

        

26 червня 2008 р.                                                                                   № 14/473-ПН-07  

Заступник Голови Вищого господарського суду України         Осетинський А.Й., розглянувши колективну заяву Закритого акціонерного товариства "Управляюча компанія "Електромеханічні заводи - Україна", Товариства з обмеженою відповідальністю “Торговий дім "НКЕМЗ", Товариства з обмеженою відповідальністю "PR - Агенція "ВІТА" про відвід суддів Добролюбової Т.В., Гоголь Т.Г. та Швеця В.О. по справі                                 № 14/473-ПН-07 Господарського суду  Херсонської області,

                                             

ВСТАНОВИВ:

Від Закритого акціонерного товариства "Управляюча компанія "Електромеханічні заводи - Україна", Товариства з обмеженою відповідальністю “Торговий дім "НКЕМЗ", Товариства з обмеженою відповідальністю "PR-Агенція "ВІТА" надійшла колективна заява про відвід суддів Добролюбової Т.В., Гоголь Т.Г. та Швеця В.О. по справі                          № 14/473-ПН-07 Господарського суду Херсонської області з огляду на те, що існують обставини, які на думку заявників викликають сумнів у її неупередженості.

Заяву вмотивовано порушенням господарського процесу зазначеними суддями при прийнятті касаційної скарги ТОВ "PR - Агенція "ВІТА" на постанову Запорізького апеляційного господарського суду від 22 квітня 2008 року у цій справі до провадження.

За результатами розгляду заяви Заступник Голови Вищого господарського суду України дійшов висновку про відсутність обставин, що свідчили б про упередженість суддів.

Враховуючи те, що колективна заява Закритого акціонерного товариства "Управляюча компанія "Електромеханічні заводи - Україна", Товариства з обмеженою відповідальністю “Торговий дім "НКЕМЗ", Товариства з обмеженою відповідальністю "PR-Агенція "ВІТА" про відвід не містить підстав, передбачених статтею 20 Господарського процесуального кодексу України, відвід суддів Вищого господарського суду України Добролюбової Т.В., Гоголь Т.Г., Швеця В.О. у справі № 14/473-ПН-07 Господарського суду Херсонської області підлягає відхиленню.

          Враховуючи викладене та керуючись статтями 20, 86  Господарського процесуального кодексу України, Заступник Голови Вищого господарського суду України, -

                                            

                                     У Х В А Л И В:

Заявлений відвід суддям Вищого господарського суду України Добролюбовій Т.В., Гоголь Т.Г., Швецю В.О. у справі № 14/473-ПН-07  Господарського суду Херсонської області відхилити.

Заступник Голови Вищого

господарського суду України                                          А. Й. Осетинський

СудВищий господарський суд України
Дата ухвалення рішення26.06.2008
Оприлюднено23.09.2008
Номер документу2042877
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/473-пн-07

Ухвала від 03.07.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Швець В.А.

Ухвала від 26.06.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Швець В.А.

Ухвала від 30.05.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Швець В.А.

Постанова від 22.04.2008

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Яценко О.М.

Рішення від 26.02.2008

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Гридасов Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні