Ухвала
від 04.01.2012 по справі 1631/19/12
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1631/19/12

У Х В А Л А

04 січня 2012 року смт.Шишаки

Шишацький районний суд Полтавської області в склад і:

головуючої - судді Вергун Н.В.,

при секретарі Курінній Я.М .,

за участю: позивача ОСОБА _1,

його захисника ОСОБА_2,

представників в ідповідачів Трутень Т.Ф., Безручко Л.Г.,

розглянувши у відкритому п опередньому судовому засіда нні в залі суду в смт Шишаки ц ивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обм еженою відповідальністю « А грофірма « імені Довженка » п ро стягнення заробітної пла ти і середнього заробітку за час затримки розрахунку п ри звільненні, -

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 звернув ся до суду з позовом до відпо відача ТОВ « Агрофірма « імен і Довженка » про стягнення з відповідача на його користь заробітної плати в сумі 850 гр н. 64 коп. та середньомісячног о заробітку за весь час затр имки при звільненні.

В свою чергу, ТОВ « Агрофірм а « імені Довженка » звернуло ся до суду з зустрічним позов ом до відповідача ОСОБА_1 про стягнення з останньог о зайво перерахованих коштів в сумі 2084 грн. 20 коп.

Зустрічна позовна заява ск ладена у відповідності з ви могами статті 119 ЦПК України та підсудна Шишацькому райо нному суду. Підстав для пове рнення її позивачу чи залиш ення без руху не вбачаєтьс я.

Позивач за первісним позов ом / відповідач за зустрічним позовом / ОСОБА_1 не запер ечував проти об' єднання в казаних позовів в одне прова дження. Пред' явлений до ньо го позов не визнав, вказавши на його необґрунтованість т а безпідставність.

Аналогічну думку вислови ла захисник позивача за пер вісним позовом ОСОБА_2

Представник відповідача за первісним позовом / позива ча за зустрічним / Трутень Т .Ф. вважала наявними підс тави для об' єднання вказан их позовів в одне проваджен ня. При цьому, первісний поз ов позивача ОСОБА_1 не виз нала з огляду на його безпідс тавність, надавши суду письм овий доказ про виплату оста нньому заробітної плати в с умі 964 грн. 65 коп.

Аналогічну думку вислови в представник позивача за з устрічним позовом Безручк о Л.Г.

Приймаючи до уваги те, що зу стрічний позов ТОВ « Агрофір ма « імені Довженка » взаємоп ов'язаний з первісним позово м ОСОБА_1, оскільки виника ють з одних правовідносин, су д вважає за доцільне зустріч ний позов ТОВ « Агрофірма « ім ені Довженка » до ОСОБА_1 п ро стягнення зайво перерахо ваних коштів прийняти до спі льного розгляду з позовом О СОБА_1 до ТОВ « Агрофірма « і мені Довженка » про стягненн я заробітної плати і середн ього заробітку за час затри мки розрахунку при звільне нні.

З урахуванням думки учасни ків судового процесу, суд вва жає наявними підстави для пр изначення справи до розгляду по суті у відкритому судовом у засіданні.

На підставі наведеного та к еруючись статтями 123-124, 126, 130 ЦПК У країни, суд, -

У Х В А Л И В :

Прийняти до розгляду позов ну заяву Товариства з обме женою відповідальністю « Аг рофірма « імені Довженка » д о ОСОБА_1 про стягнення з айво перерахованих коштів.

Об'єднати в одне провадженн я первісний позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою в ідповідальністю « Агрофірма « імені Довженка » про стягн ення заробітної плати і сер еднього заробітку за час за тримки розрахунку при звіл ьненні та зустрічний позов Т овариства з обмеженою відп овідальністю « Агрофірма « і мені Довженка » до ОСОБА_1 про стягнення зайво перера хованих коштів.

Призначити справу д о судового розгляду у судово му засіданні в приміщенні Ши шацького районного суду Полт авської області на 16.01.2012 року о 09:30.

Роз'яснити відповідачу за зустрічним позовом ОСОБА_1 та його захиснику ОСОБА_ 2 право заперечувати проти позову, посилаючись на незак онність вимог, їх необґрунто ваність, відсутність права н а позов, наявність перешкод д ля відкриття провадження у с праві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудШишацький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення04.01.2012
Оприлюднено13.01.2012
Номер документу20734358
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —1631/19/12

Ухвала від 05.03.2012

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Колос Ю. А.

Рішення від 23.03.2012

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Колос Ю. А.

Рішення від 23.03.2012

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Колос Ю. А.

Ухвала від 15.02.2012

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Колос Ю. А.

Ухвала від 04.01.2012

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Вергун Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні