Ухвала
від 11.01.2012 по справі 58/583
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 58/583 11.01.12

За позовом Приватного акціонерного т овариства “Центр корпоратив них рішень”

До Товариства з обмеженою ві дповідальністю “Київенерго буд”

Про зобов' язання вчинити пев ні дії

Суддя Блажівська О.Є.

Представники сторін:

Від позивача - ОСОБА_1., п ред. за дов. №20/03/11 від 06.10.2011 р.

Від відповідача - не з'яви вся

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

Приватне акціонерне тов ариство “Центр корпоративни х рішень” звернулось до Госп одарського суду міста Києва із позовом до Товариства з об меженою відповідальністю “К иївенергобуд” про зобов' яз ання вчинити певні дії.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 24.11.2011 року по рушено провадження у справі, розгляд справи призначено н а 11.01.2012 року.

У судове засідання 11.01.2012 року представник позивача з'явив ся.

Представник позивача нада в суду документи на виконанн я вимог ухвали суду.

Судом оголошено про перехі д до розгляду справи по суті.

Представник позивача нада в усні пояснення по суті спра ви. В усних поясненнях заявле ні позовні вимоги підтримав у повному обсязі.

Представник позивача нада в усні пояснення щодо розгля ду справи Печерським районни м судом міста Києва.

Представник позивача нада в усне уточнення позовних ви мог.

Суд зобов' язав представн ика позивача надати уточненн я до позовних вимог.

Суд зобов' язав представн ика позивача надати довідку про відсутність сплат від ві дповідача.

В зв' язку з неявкою відпов ідача та необхідністю витреб ування документів по справі, розгляд справи підлягає від кладенню.

Враховуючи викладене та ке руючись ст. ст. 77, 86 Господарськ ого процесуального кодексу У країни, Господарський суд мі ста Києва -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд сп рави на 23.01.2012 о 15:45. год. Вик ликати для участі у засіданн і представників позивача, ві дповідача.

Засідання відбудеться в пр иміщенні господарського суд у міста Києва за адресою: 01030, м. К иїв, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, з ал судових засідань № 16 (корпу с Б).

2. Зобов'язати позивача н адати суду:

- належно засвідчені копії додатків, які були вказані в позовній заяві.

- оригінали всіх докуме нтів по суті спору, доданих до позовної заяви (для огляду);

- витяг з Єдиного державно го реєстру підприємств та ор ганізацій України про включе ння підприємства відпові дача до ЄДРПОУ станом на д ень винесення цієї ухвали;

- довідку про відсутність с плат від відповідача.

3. Зобов' язати відповід ача надати суду до початку су дового засідання

- відзив на позовну заяву з поясненнями по суті заявле них Позивачем позовних вимог у порядку статті 59 Господарсь кого процесуального кодексу України з наданням доказів, щ о підтверджують обставини, в икладені у ньому, та докази на правлення цих документів поз ивачу;

4. Зобов'язати сторони над ати суду:

- на підтвердження їх статус у юридичної особи і повного н айменування належним чином з асвідчені копії (для залучен ня до матеріалів справи) стат уту у повному обсязі, свідоцт ва про державну реєстрацію (о ригінали для огляду), витяг (ви писку) з Єдиного державного р еєстру юридичних осіб та фіз ичних осіб-підприємців або д овідку органів статистики пр о включення підприємства до реєстру станом на день винес ення цієї ухвали, а також на де нь винесення цієї ухвали у су довому засіданні надати дові дки обслуговуючих банківськ их установ про наявність роз рахункових рахунків із зазна ченням МФО банків;

- до початку судового за сідання власні письмо ві підтвердження того, що у пр овадженні господарського су ду або іншого органу, який в ме жах своєї компетенції вирішу є господарський спір, немає с прави зі спору між тими ж стор онами, про той же предмет із ти х же підстав, а також немає ріш ення цих органів з такого спо ру.

5. Копії письмових доказів, я кі подаються до суду, оформит и відповідно до вимог ст. 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 "Ун іфікована система організац ійно-розпорядчої документац ії", затвердженого Наказом Де ржспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003 р.

6. Зобов'язати учасників про цесу направити в судове засі дання своїх представників, п овноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст. 28 ГПК України, а також надати н алежним чином засвідчені коп ії документів, що підтверджу ють повноваження представни ків.

7. Попередити сторони про п ередбачену п. 5 ст. 83 ГПК України відповідальність за невикон ання вимог ухвали суду, а пози вача - про передбачені п. 5. ч. 1 ст. 81 ГПК України правові насл ідки.

Суддя О.Є. Блажівська

Ознайомлення з матері алами справи: вівторок з 14:00 до 16:00

чет вер з 14:00 до 16:00

Дата ухвалення рішення11.01.2012
Оприлюднено16.01.2012
Номер документу20752629
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов' язання вчинити пев ні дії

Судовий реєстр по справі —58/583

Рішення від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

Ухвала від 11.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні