Ухвала
від 04.08.2008 по справі 20/54б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/54б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

04.08.08                                                                                 Справа № 20/54б.

Суддя Ковалінас М.Ю., розглянувши матеріали за заявою

боржника – Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю

                 "Шульгінка", с. Шульгінка Старобільського району Луганської області

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 2, 4-1, 38, 61, 64-67, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 7, 8, 11, 12, 44 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

у х в а л и в :

1.Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Розгляд справи призначити на 12 годин  50 хвилин 01.09.08. у підготовчому засіданні, яке відбудеться у кімн. №333 у приміщенні господарського суду Луганської області (суддя Кірпа Т.С).

Визнати явку  представників боржника у судове засідання  обов'язковою.

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          4.Зобов'язати боржника –подати письмове уточнення, за якою саме нормою Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ним подано заяву №78 від 30.07.08. про порушення справи про банкрутство (ст.7 чи ст.51); надати у засідання суду оригінали документів, які додані до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланс підприємства за 2007 рік та перше півріччя 2008 року, довідки БТІ, МРЕВ, Управління земельних ресурсів та Інспекції Держтехнагляду, щодо наявності чи відсутності у боржника на праві власності нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок, сільськогосподарської техніки тощо, тобто докази недостатності вартості активів боржника для задоволення вимог кредиторів станом на день подання заяви кредитора до суду, тобто - 04.08.08.; докази наявності на цей час будь-яких майнових активів у боржника, достатніх для покриття судових витрат за справою та судовою процедурою; уточнення розміру заборгованості по відшкодуванню шкоди, заподіяної життю та здоров'ю,  виплаті заробітної плати та вихідної допомоги працівникам боржника, виплаті авторської винагороди; довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності; відомості про часткове або повне погашення кредиторської заборгованості (при наявності); уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час, з зазначенням їх юридичних адрес; документальне та нормативне обґрунтування кредиторської та дебіторської заборгованості (претензії, позовні заяви, рішення суду, накази, виконавчі документи та знаходження їх на виконавчому провадженні в відділі державної виконавчої служби та інші); матеріали інвентаризації майнових активів боржника на момент звернення до суду з відповідною заявою, в тому числі інвентаризаційні описи товарно-матеріальних цінностей; аудиторський висновок фінансового стану боржника; перелік і повний опис заставленого майна із зазначенням його місцезнаходження та вартості на момент виникнення права застави (при наявності); протокол загальних зборів працівників боржника, на якому обраний представник працівників боржника для участі в судовому процесі при провадженні справи про банкрутство; оригінали установчих документів боржника –для огляду у засіданні суду, їх  копії, засвідчені належним чином – до справи; довідку про знаходження у боржника земельної ділянки у власності або у користуванні (правові документи переходу у власність або користування); відомості про приналежність підприємства до сільськогосподарських підприємств відповідно до вимог ст. 44 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

5. Зобов'язати відповідно до ст. 65 Господарського процесуального кодексу України:

-  Державного реєстратора - Старобільську районну державну адміністрацію Луганської області -  підготувати та надати суду  письмову інформацію про приналежність боржника, Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Шульгінка",  с. Шульгінка Старобільського району Луганської області, вул. Леніна, ідентифікаційний код №30254787, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців  (витяг із Державного реєстру), запит додається.

6.Зобов'язати Старобільську міжрайонну державну податкову інспекцію Луганської області - подати до суду у строк до 29.08.08., відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника та його рахунків у них, а також щодо наявності у боржника податкового боргу.

7.Луганському обласному відділу з питань банкрутства - на день проведення підготовчого засідання надати суду пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого - розпорядника майна боржника, з урахуванням вимог ст. 3-1, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

8. В порядку ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України зобов'язати: АБ "Український комунальний банк" в особі Сєвєродонецької філії (93408,                                 м. Сєвєродонецьк Луганської області, вул. Федоренка В.М., 21) та Старобільське відділення ЛОД ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" - подати до суду на день розгляду справи відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік, за станом на 04.08.08.

9. Головному управлінню статистики у Луганській області - подати до суду у строк до 29.08.08., відомості про включення боржника - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Шульгінка", с. Шульгінка Старобільського району Луганської області, вул. Леніна, ідентифікаційний код №30254787, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.          

10.Дану ухвалу надіслати: боржнику; Старобільській МДПІ; ВДВС Старобільського районного управління юстиції Луганської області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; місцевому суду Старобільського району Луганської області (до відома); Державному реєстратору - Старобільській районній державній адміністрації Луганської області із запитом про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців; Головному управлінню статистики у Луганській області; АБ "Український комунальний банк" в особі Сєвєродонецької філії (93408,  м. Сєвєродонецьк Луганської області, вул. Федоренка В.М., 21); Старобільському відділенню ЛОД ВАТ "Райффайзен Банк Аваль".

Суддя                                                                                М.Ю. Ковалінас

Помічник судді                                                                             М.С. Скрипник

10 прим.

1 - до справи;

2 –боржнику –рек. листом;

3 - Старобільській МДПІ;

4 - ВДВС Старобільського районного управління юстиції Луганської області;

5 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

6 - місцевому суду Старобільського району Луганської області (до відома);

7 - Державному реєстратору - Старобільській районній державній адміністрації Луганської області із запитом про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців;

8 - Головному управлінню статистики у Луганській області;

9 - АБ "Український комунальний банк" в особі Сєвєродонецької філії (93408,  м. Сєвєродонецьк Луганської області, вул. Федоренка В.М., 21);

10 - Старобільському відділенню ЛОД ВАТ "Райффайзен Банк Аваль".

Вих. №

9 прим.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення04.08.2008
Оприлюднено05.10.2008
Номер документу2084731
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/54б

Постанова від 25.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.09.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 04.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 17.09.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Постанова від 21.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 08.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.08.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні