Ухвала
від 11.08.2009 по справі 20/54б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/54б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

11.08.09                                                                                 Справа № 20/54б.

Суддя Кірпа Т.С., розглянувши матеріали за заявою

кредитора     -    Управління Пенсійного фонду України в Сватівському районі                 

                         Луганської області,

до боржника  -  Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод»,                    м. Сватове Луганської області,

про порушення провадження у справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 8, 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод», м. Сватове Луганської області.

2. Розгляд справи призначити на 11 годин 40 хвилин 25.08.09. у підготовчому засіданні (каб. № 333 у приміщенні господарського суду Луганської області).

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Зобов'язати кредитора –подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду; докази, які підтверджують і свідчать про відсутність боржника за його адресою та припинення останнім своєї підприємницької діяльності, в тому числі акти перевірок; довідку відповідного органу зв'язку про неможливість вручення боржнику рекомендованої кореспонденції; докази направлення заяви про порушення провадження у справі про банкрутство боржника засновникам підприємства; докази неможливості встановити місцезнаходження керівних органів засновників боржника (директора, головного бухгалтера тощо) або докази розшуку їх фактичного місцезнаходження, в тому числі: акти перевірки уповноважених осіб за місцем їх реєстрації та проживання, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем їх реєстрації, про місцезнаходження останніх на даний час; докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості по обов'язкових платежах у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття виконавчого провадження за виконавчими документами по заяві, акт судового виконавця про відсутність майна тощо); відомості щодо стану виконавчого провадження на даний час; відомості про часткове або повне погашення боргу боржником (при наявності); уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час; документальне обґрунтування розміру грошових вимог по заяві, в тому числі: рішення та накази господарського суду тощо; детальний розрахунок суми грошових вимог по заяві за видами заборгованості (основний борг, пеня та штрафні санкції); довідку установи земельних ресурсів про відсутність земельних ділянок, зареєстрованих за банкрутом.

Відповідно до п. 5 ст. 17 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” надати суду докази наявності у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців відомостей про відсутність юридичної особи боржника за її місцезнаходженням.

Надати суду відповідно до вимог п. 2 ст. 52 Закону письмову згоду на призначення ініціюючого кредитора ліквідатором по даній справі.

          

5. Зобов'язати боржника - подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланси підприємства за 2008 рік  та перше півріччя 2009 року; оригінали установчих документів та Статуту боржника і зміни до нього –для огляду у засіданні суду.

6. Зобов'язати відповідно до ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України:

          - Державного реєстратора Сватівської районної державної адміністрації  Луганської області у термін до 25.08.09. письмову інформацію згідно з запитом про приналежність боржника, Колективного підприємства «Ремонтно-механічний завод»,                    м. Сватове Луганської області, вул. Новостаробельська, 20, ідентифікаційний код 00901341, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру); також надати відомості щодо наявності внесення записів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про відсутність боржника за юридичною адресою (його місцезнаходженням) згідно  ст. 17 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців”.

- Сватівську міжрайонну державну податкову інспекцію Луганської області підготувати та надати суду до 25.08.09. письмові відомості щодо банківських установ, які обслуговують боржника –Колективне підприємство «Ремонтно-механічний завод»,                    м. Сватове Луганської області, вул. Новостаробельська, 20, ідентифікаційний код 00901341, та його рахунків, а також висновок щодо дати останнього подання боржником звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу.

          7. Ухвалу надіслати: кредитору (рекомендованим листом); боржнику  (рекомендованим листом); ВДВС Сватівського  районного управління юстиції Луганської області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; Сватівському районному суду Луганської області (до відома); Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації  Луганської області з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців; Сватівській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області.

          Суддя                                                                                          Т.С. Кірпа

          Помічник судді                                                                          М.С. Скрипник

          

Надр. 8 прим.:

          1 - до справи;                                                                                          

          2 - кредитору (рекомендованим листом);

          3 - боржнику  (рекомендованим листом);

4 - ВДВС Сватівського  районного управління юстиції Луганської області;

5 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

6 - Сватівському районному суду Луганської області (до відома);

7 - Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації  Луганської області з додатком запиту про видачу довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців;

8 -  Сватівській міжрайонній державній податковій інспекції Луганської області.

Вих. №

          7 прим.

          13.08.09.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення11.08.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4404374
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/54б

Постанова від 25.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.09.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 04.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 17.09.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Постанова від 21.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 08.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 19.08.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні