Ухвала
від 08.08.2008 по справі 12/64б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/64б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

08.08.08                                                                                 Справа № 12/64б.

Суддя  Ковалінас М.Ю., розглянувши матеріали за заявою

боржника - Відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія

                 "Луганськвуглебуд" в особі ліквідаційної комісії, м. Перевальськ

                 Луганської області

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст.ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-67, 86 ГПК України та ст. ст. 8, 11, 12, 51 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

у х в а л и в:

          1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

          

          2.Справу призначити до розгляду на 04.09.08., на 10 годин 50 хвилин, засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 308 (суддя Палей О.С.).

          

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати боржника - оригінали документів, доданих до його заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; письмове уточнення загального розміру кредиторської заборгованості по заяві, який не оспорюється боржником, у тому числі перед бюджетом на день подання до суду заяви; розшифровку кредиторської заборгованості з поіменним зазначенням кредиторів; письмові відомості що розміру заборгованості по відшкодуванню  шкоди, заподіяної життю та здоров'ю, виплаті заробітної плати, аліментів та вихідної допомоги працівникам боржника, виплаті авторської винагороди; відомості щодо загальної вартості всіх активів боржника, у тому числі щодо наявності дебіторської заборгованості із зазначенням суми, підстав її створення та переліку дебіторів; письмові відомості щодо всіх банківських установ, що здійснюють розрахунково-касове і кредитне обслуговування боржника, довідки цих установ щодо руху та залишку коштів на рахунках боржника (при наявності) або довідки про закриття рахунків в оригіналі; відомості про роботу ліквідаційної комісії, у тому числі акти інвентаризації, інвентаризаційні описи, аудиторський висновок; баланс (фінансовий звіт) боржника на момент прийняття рішення про ліквідацію боржника та на останню звітну дату, підписаний керівником і бухгалтером підприємства; перелік і повний опис заставленого майна із зазначенням його місцезнаходження та вартості на момент виникнення права застави (при наявності); довідку з Єдиного державного реєстру про  включення боржника до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних особі - підприємців, а також письмові відомості щодо внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення власника (засновника) боржника щодо припинення юридичної особи боржника в порядку, встановленому ст. ст. 33-36 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців"; докази недостатності вартості боржника для задоволення вимог кредиторів, у тому числі довідки БТІ, МРЕВ, Управління земельних ресурсів та Інспекції Держтехнагляду про наявність або відсутність у боржника нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок та сільськогосподарської техніки; надати документальне та нормативне обґрунтування заявленого клопотання згідно п. 3 резолютивної частини заяви щодо скасування арешту, заборони на розпорядження майном боржника, а саме: заборони відчуження нерухомого майна - нежилого приміщення, розташованого за адресою: м. Перевальськ Луганської області, вул. Леніна, 36, накладеної на користь ПП Грищенко О.А., заборони відчуження (податкова застава) всіх активів підприємства, накладеної на користь Алчевської ОДПІ Луганської області, заборони відчуження майнових прав та дебіторської заборгованості ДП "Шахта "Никанор-Нова", накладеної на користь Міністерства палива та енергетики України.

5.Державному реєстратору - Перевальській районній державній адміністрації Луганської області - в строк до 04.09.08., підготувати та надати суду письмову інформацію, згідно з запитом, про приналежність боржника - Відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія "Луганськвуглебуд", м. Перевальськ Луганської області,                вул. Леніна, 36, ідентифікаційний код 00180982, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців (запит додається) або у міському реєстрі, про що надати витяг з реєстраційної картки.

6.Луганському обласному відділу з питань банкрутства - подати до суду в строк до 29.07.08., пропозицію щодо кандидатури ліквідатора, з урахуванням вимог ст. ст. 3-1,                    51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

7.Перевальському відділенню Алчевської об'єднаної державної податкової інспекції Луганської області - в строк до 04.09.08., надати суду відомості щодо банківських установ обслуговуючих боржника - Відкрите акціонерне товариство "Державна холдінгова компанія "Луганськвуглебуд", м. Перевальськ Луганської області, вул. Леніна, 36, ідентифікаційний код 00180982, та його рахунків у цих установах, а також щодо наявності у боржника податкового боргу.

          8.Фонду державного майна України, м. Київ, та Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області, м. Луганськ, - надати суду в строк до 04.09.08., відомості щодо наявності чи відсутності частки державного майна у Статутному фонді боржника - Відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія "Луганськвуглебуд", м. Перевальськ Луганської області, вул. Леніна, 36, ідентифікаційний код 00180982, а також щодо того чи проводилася приватизація боржника та чи закінчена вона на даний час; відомості щодо засновника боржника та органу, який уповноважений керувати державною часткою боржника (при її наявності).

9.АКБ СР "Укрсоцбанк" в особі Луганської обласної філії, м. Луганськ, - подати до суду у строк до 04.09.08., відомості про фінансовий стан боржника - Відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія "Луганськвуглебуд", м. Перевальськ Луганської області вул. Леніна, 36, ідентифікаційний код 00180982, на даний час, а саме: довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунку боржника, за період з 08.08.07. по 08.08.08.

          

10.Дану ухвалу надіслати:

- боржнику;

- Головному управлінню статистики у Луганській області;

- ВДВС Перевальського районного управління юстиції Луганської області;

- Перевальському відділенню Алчевської ОДПІ Луганської області;

- Державному реєстратору - Перевальській районній державній адміністрації Луганської

області (з запитом);

- АКБ СР "Укрсоцбанк" в особі Луганської обласної філії (91000, м. Луганськ,                      

вул. Коцюбинського, 3-в);

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

- Фонду державного майна України, м. Київ;

- Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Луганській області,

м. Луганськ;

- Перевальському районному суду Луганської області (до відома).

Явка повноважних представників боржника у засідання суду обов'язкова.

          Суддя                                                                              М.Ю. Ковалінас

Дата ухвалення рішення08.08.2008
Оприлюднено05.10.2008
Номер документу2084944
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —12/64б

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 05.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 11.10.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Ухвала від 27.09.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Ухвала від 19.08.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні