Ухвала
від 16.01.2012 по справі 15/434-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/434-б 16.01.2012

За заявою Державної податкової інспекції у Шевч енківському районі м. Києва

до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Сальтекс"

про визнання банкрутом

суддя Хом енко М.Г.

Представники: не виклик ались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник звернувся до с уду з заявою про порушення сп рави про банкрутство боржник а, оскільки останній неспром ожний сплатити борг.

Ухвалою Господарського су ду м. Києва від 19.10.2009 порушено пр овадження у справі за № 15/434-б за особливостями, передбаче ними ст. 52 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом".

Постановою Господарського суду міста Києва від 04.11.2009 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором у справі призн ачено арбітражного керуючог о Головачева Ігоря Миколай овича.

До Господарського суду міс та Києва надійшло клопотання ліквідатора -арбітражного к еруючого Головачева І.М., в якому просить звільнити йо го від виконання обов' язків ліквідатора ТОВ "Сальтекс" у з в' язку з тим, що він не давав згоди на участь у справі в яко сті ліквідатора та враховуюч и те, що між ним та ініціюючим кредитором не досягнуто домо вленості про відшкодування в итрат на проведення ліквідац ійної процедури, а також опла ти послуг арбітражного керую чого.

Ухвалою Господарського су ду м.Києва від 26.04.2010 задоволено клопотання ліквідатора, звіл ьнено арбітражного керуючог о Головачева Ігоря Миколай овича від обов' язків лікв ідатора у справі № 15/434-б, а також зобов"язано Державну податк ову інспекцію у Шевченківськ ому районі м. Києва надати суд у до 20.05.2010 кандидатуру для призн ачення ліквідатора у справі № 15/434-б.

Зважаючи на той факт, що з мо менту винесення ухвали спли нуло значно багато часу, а іін іціюючий кредитор не виконав вимоги ухвали суду від 26.04.2010 та не надав суду кандидатури ар бітражного керуючого для при значення його ліквідатором б оржника, суд ухвалою від 04.08.2011 п овторно зобов"язав ініціюючо го кредитора виконати вимоги вищезазначеної ухвали.

16.08.2011 до Господарського суду м.Києва надійшло клопотання ініціюючого кредитора про пи значення ліквідатором боржн ика арбітражного керуючого Винниченко Олександра Вал ентиновича.

Ухвалою Господарського су ду м.Києва від 17.08.2011 задоволено клопотаня ініціюючого креди тора- Державної податкової і нспекції у Шевченківському р айоні м. Києва; ліквідатором Т овариства з обмеженою відпов ідальністю "Сальтекс" призна чено арбітражного керуючого Винниченко Олександра Вал ентиновича (ліцензія серія НОМЕР_1 від 09.08.2010) та продовж ено строк лікідаційної проце дурм на три місяці у стр ок до 17.11.2011.

22.09.2011 до Господарського суду м.Києва надійшла заява лікві датора Товариства з обмежено ю відповідальністю "Сальтекс " арбітражного керуючого Ви нниченко Олександра Валенти новича про дострокове прип инення його обов"язків лікві датора у справі 15/434-б.

Ухвалою Господарського су ду м. Києва від 04.10.2011 розгляд спр ави у судовому засіданні при значено на 25.10.2011.

Ухвалою Господарського су ду м. Києва від 25.10.2011 розгляд спр ави у судовому засіданні від кладено на 15.11.2011.

У судовому засіданні 15.11.2011 су д заслухав ініціюючого креди тора, який надав пояснення по суті справи та надав клопота ння про призначення ліквідат ором Товариства з обмеженою відповідальністю "Сальтекс" арбітражного керуючого Та расенка Тараса Петровича.

Ухвалою Господарського суду м.Києва від 15.11.2011 задоволе но заяву ліквідатора Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Сальтекс" арбітражного керуючого Винниченка Олек сандра Валентиновича; звіл ьнено від обов"язків ліквіда тора Товариства з обмеженою відповідальністю "Сальтекс" арбітражного керуючого Ви нниченка Олександра Валенти новича та призначено лікві датором Товариства з обмежен ою відповідальністю "Сальтек с" арбітражного керуючого Тарасенка Тараса Петровича (ліцензія серії НОМЕР_2 від 23.04.2007), якого зобов"язано оз найомитись з матеріалами спр ави, виконати у повному обсяз і вимоги постанови суду про в изнання боржника банкрутом, вжити всіх можливих заходів щодо повного виявлення майна боржника та забезпечення пр ав кредиторів та подати суду звіт ліквідатора та ліквіда ційний баланс з відповідними додатками.

Зважаючи на той факт, що т ермін ліквідаційної процеду ри банкрута спливає, а ліквід атор не надав суду жодного до казу виконання вимог постано ви суду від 04.11.2009 та ухвали суду від 15.11.2011, зокрема доказів вжит тя всіх можливих заходів, спр ямованих на пошук, виявлення та повернення майна боржник а з метою задоволення вимог к редиторів та надати суду зві т ліквідатора та ліквідаційн ого баланс банкрута, суд вваж ає за доцільне призначити ро згляд справи у судовому засі данні.

На підставі викладеного, к еруючись ст.ст. 22-25 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом", ст. 86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Призначити розгляд сп рави у судовому засіданні на 29.02.2012 о 15:25. Засідання відбу деться в приміщенні Господар ського суду м.Києва в залі №7 (корпус "Б").

2.Викликати у судове засідан ні учасників провадження у с праві та ліквідатора.

3. Повторно зобов' яза ти ліквідатора виконат и у повному обсязі вимоги пос танови суду про визнання бор жника банкрутом, вжити всіх м ожливих заходів, спрямованих на пошук, виявлення та поверн ення майна боржника з метою з адоволення вимог кредиторів та надати суду звіт ліквідат ора та ліквідаційного баланс банкрута. Звіт ліквідатор а повинен містити: докази вчи нення належних дій ліквідато ром по виявленню активів та п асивів боржника, встановленн я неможливості відновлення п латоспроможності боржника в наслідок вжитих ліквідаторо м заходів, встановлення немо жливості задоволення визнач ених за звітом ліквідатора в имог кредиторів та необхідно сті у зв' язку з цим ліквідац ії боржника. До звіту ліквіда тора повинні додаватись пись мові пояснення та докази про ведення ліквідаційної проце дури, реєстр вимог кредиторі в (в разі наявності кредиторі в) з урахуванням вимог ініцію ючого кредитора, докази вста новлення наявності активів б оржника та докази вчинення л іквідатором дій по встановле нню грошових вимог кредиторі в шляхом надіслання відповід них запитів до державної под аткової інспекції, Головного управління статистики; Київ ського міського бюро технічн ої інвентаризації та реєстра ції права власності на об"єкт и нерухомого майна; Головног о управління земельних ресур сів; УДАІ МВС України в м. Києв і; Київської міської інспекц ії державного технічного наг ляду; Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку; державних реєстрато рів заборон рухомого та неру хомого майна Державного підп риємства «Інформаційний цен тр»Міністерства юстиції Укр аїни; Державного підприємств а «Український інститут пром ислової власності»Філія «Ук раїнський центр інноватики т а патентно-інформаційних пос луг»; Державного департамент у інтелектуальної власності ; Інспекції головного держав ного реєстратора флоту Украї ни; Державної митної служби У країни; Державної авіаційної адміністрації Міністерства транспорту та зв"язку Україн и, тощо.

4. Попередити ліквідатора, щ о у разі невиконання вимог ух вал суду, суд вимушений буде вжити заходи реагуваня перед бачені ст.90 ГПК України та нап равити відповідні відомості до Департаменту нотаріату, б анкрутства та функціонуванн я центрального засвідчуваль ного органу Міністерства юст иції України для реагування.

5. Копію ухвали направити учасникам провадження у спр аві, ліквідатору.

Суддя Хоменко М.Г.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено20.01.2012
Номер документу20902338
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/434-б

Ухвала від 29.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 15.11.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 12.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 22.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 18.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 16.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 15.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні