Ухвала
від 12.01.2012 по справі 2а-1670/8526/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

12 січня 2012 року м. Полтава Справа № 2а-1670/8526/11

Полтавський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого судді - Кост енко Г.В.

при секретарі - Кононенк о А.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Полта ві заяву Управління Пенс ійного фонду України Крюківс ького району в м. Кременчуці п ро заміну позивача у справі з а адміністративним позовом Управління Пенсійного фо нду України Крюківського рай ону в м. Кременчуці до Приватн ого підприємства "Металоторг " про стягнення заборгованос ті, -

В С Т А Н О В И В:

24 жовтня 2011 року позивач Управління Пенсійного ф онду України Крюківського ра йону в м. Кременчуці звернувс я до Полтавського окружного адміністративного суду з адм іністративним позовом до При ватного підприємства "Метало торг" про стягнення заборгов аності в розмірі 1137,77 грн.

Постановою Полтавського окружного адміністративног о суду від 22 листопада 2011 року а дміністративний позов Упр авління Пенсійного фонду У країни Крюківського району в м. Кременчуці до Приватного п ідприємства "Металоторг" про стягнення заборгованості за доволено.

16 грудня 2011 року до суду наді йшла заява Управління Пе нсійного фонду України Крюкі вського району в м. Кременчуц і про заміну позивача у зв'я зку з припиненням діяльності Управління Пенсійного ф онду України Крюківського ра йону в м. Кременчуці шляхом зл иття та утворення Управлін ня Пенсійного фонду Україн и в м.Кременчуці, яке є правона ступником Пенсійного фонду У країни Крюківського району в м. Кременчуці.

Відповідно до перед авального акту від 26.10.2011 здійсн ено заходи щодо припинення д іяльності управління Пенсій ного фонду України Крюківськ ого району в м. Кременчуці Пол тавської області, шляхом зли ття та утворення управління Пенсійного фонду України в м . Кременчуці Полтавської обл асті, яке є правонаступником всього майна, усіх прав та обо в'язків Управління Пенсі йного фонду України Крюківсь кого району в м. Кременчуці По лтавської області.

Згідно зі статтею 55 Ко дексу адміністративного суд очинства України у разі вибу ття або заміни сторони чи тре тьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адмініст ративного процесу заміну від повідної сторони чи третьої особи її правонаступником. У сі дії, вчинені в адміністрат ивному процесі до вступу пра вонаступника, обов'язкові дл я нього в такій самій мірі, у я кій вони були б обов'язкові дл я особи, яку він замінив.

Оскільки, згідно над аних до суду представником п озивача документів Управл іння Пенсійного фонду Укра їни в м. Кременчуці Полтавськ ої області є правонаступнико м всіх прав та обов' язків Управління Пенсійного фон ду України Крюківського райо ну в м. Кременчуці Полтавсько ї області, суд вважає за можли ве задовольнити клопотання, допустивши заміну відповідн ої сторони її правонаступник ом.

На підставі викладен ого, керуючись статтями 55, 160, 165 К одексу адміністративного су дочинства України,-

У Х В А Л И В:

Допустити заміну позивача Управління Пен сійного фонду України Крюків ського району в м. Кременчуці Полтавської області його пр авонаступником - Управлі нням Пенсійного фонду Укра їни в м. Кременчуці Полтавськ ої області.

Ухвала оскарженню н е підлягає.

Суддя Г.В. Косте нко

Дата ухвалення рішення12.01.2012
Оприлюднено30.01.2012
Номер документу21078012
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованос ті

Судовий реєстр по справі —2а-1670/8526/11

Ухвала від 28.05.2012

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 10.05.2012

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 12.01.2012

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 19.12.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Постанова від 22.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 25.10.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 25.10.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні