Ухвала
від 23.01.2012 по справі 58/590
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 58/590 23.01.12

За позовом Товариство з обмеженою ві дповідальністю “Енергоінве стмонтаж”

До Товариства з обмеженою ві дповідальністю “Будівельна компанія “Місто”

Про стягнення грошей за догов ором підряду, 150325, 60 грн.

Суддя Блажівська О.Є.

Представники сторін:

Від позивача - ОСОБА_1, п ред. за дов. б/н від 20.01.2012 р.

Від відповідача - не з'явив ся

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

Товариство з обмеженою ві дповідальністю “Енергоінве стмонтаж” звернулось до Гос подарського суду міста Києва із позовом до Товариства з об меженою відповідальністю “Б удівельна компанія “Місто” п ро стягнення грошей за догов ором підряду, 150325, 60 грн.

Ухвалою Господарськ ого суду міста Києва від 14.12.2011 р оку порушено провадження у с праві, розгляд справи призна чено на 23.01.2012 року.

У судове засідання 23.01.2012 рок у представник позивача з'яви вся.

Представник позивача на ви конання вимог ухвали суду на дав витребувані документи по справі.

Судом оголошено про перехі д до розгляду справи по суті.

Представник позивача нада в усні пояснення по усні спра ви. В усних поясненнях заявле ні позовні вимоги підтримав у повному обсязі.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився , на виконання вимог ухвали су ду витребувані документи по справі не надав, про причини н еявки належним чином суд не п овідомив. Про дату, час та місц е судового засідання був пов ідомлений належним чином.

В зв' язку з неявкою відпо відача та необхідністю витре бування документів по справі , розгляд справи підлягає від кладенню.

Враховуючи викладене та к еруючись ст. ст. 77, 86 Господарсь кого процесуального кодексу України, Господарський суд м іста Києва -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд сп рави на 13.02.2012 о 16:10. год. Вик ликати для участі у засіданн і представників позивача, ві дповідача.

Засідання відбудеться в пр иміщенні господарського суд у міста Києва за адресою: 01030, м. К иїв, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, з ал судових засідань № 16 (корпу с Б).

2. Зобов'язати позива ча надати суду:

- банківську виписку по до говору підряду № 29 від 14.04.2008 року про рух коштів станом на дату розгляду справи.

- надіслати відповідачу акт звірки взаєморозрахунків бо ргу та надати суду примірник акту звірки взаєморозрахунк ів підписаний обома сторонам и.

- належно засвідчені копії д одатків, які були вказані в п озовній заяві.

- оригінали всіх докуме нтів по суті спору, доданих до позовної заяви (для огляду);

- витяг з Єдиного дер жавного реєстру підприємств та організацій України про в ключення підприємства ві дповідача до ЄДРПОУ стано м на день винесення цієї ухва ли.

- надати інформацію пр о фактичну адресу відповідач а, якщо вона не збігається з юр идичною адресою відповідача ;

- довідку про відпов ідний рух коштів по рахунку з а підписом головного бухгалт ера та керівника підприємств а та засвідчену печаткою під приємства.

3. Зобов' язати відпові дача надати суду до початку с удового засідання

відзив на позовну заяву з п оясненнями по суті заявлених Позивачем позовних вимог у п орядку статті 59 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни з наданням доказів, що п ідтверджують обставини, викл адені у ньому, та докази напра влення цих документів позива чу;

4. Зобов'язати сторони надати суду:

- на підтвердження їх стат усу юридичної особи і повног о найменування належним чино м засвідчені копії (для залуч ення до матеріалів справи) ст атуту у повному обсязі, свідо цтва про державну реєстрацію (оригінали для огляду), витяг (виписку) з Єдиного державног о реєстру юридичних осіб та ф ізичних осіб-підприємців або довідку органів статистики про включення підприємства д о реєстру станом на день вине сення цієї ухвали, а також на д ень винесення цієї ухвали у с удовому засіданні надати дов ідки обслуговуючих банківсь ких установ про наявність ро зрахункових рахунків із зазн аченням МФО банків;

- до початку судового за сідання власні письмо ві підтвердження того, що у пр овадженні господарського су ду або іншого органу, який в ме жах своєї компетенції вирішу є господарський спір, немає с прави зі спору між тими ж стор онами, про той же предмет із ти х же підстав, а також немає ріш ення цих органів з такого спо ру.

5. Копії письмових доказі в, та документи по справі пода ються до суду (до початку судо вого засідання через канцеля рію Господарського суду міст а Києва), оформлені відповідн о до вимог ст. 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 "Уніфікована система організаційно-розпо рядчої документації", затвер дженого Наказом Держспоживс тандарту України № 55 від 07.04.2003 р.

6. Зобов'язати учасників пр оцесу направити в судове зас ідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст .28 ГПК України, а також надати належним чином засвідчені ко пії документів, що підтвердж ують повноваження представн иків.

7. Попередити сторони про пе редбачену п. 5 ст. 83 ГПК України відповідальність за невикон ання вимог ухвали суду, а пози вача - про передбачені п. 5. ч. 1 ст. 81 ГПК України правові насл ідки.

8. Повне рішення та ухвали в ідповідно до вимог ст. 87 ГПК Ук раїни надсилаються сторонам , прокурору, третім особам, які брали участь в судовому проц есі, але не були присутні у суд овому засіданні. Повне рішен ня та ухвалу сторонам, які бра ли участь у судовому процесі та були присутніми в судовом у засідання видаються нарочн о їх уповноваженим представ никам за їх зверненням.

9. Попередити сторін, що у б удь-яких випадках зловживанн я процесуальними правами гос подарський суд реагуватиме н а відповідні порушення у спо сіб, передбачений статтею 90 ГП К України, - шляхом винесення о кремих ухвал, а за наявності п ідстав також і надіслання по відомлень органам внутрішні х справ чи прокуратури.

Суддя О.Є. Блажівська

Ознайомлення з матері алами справи: вівторок з 14:00 до 16:00

четвер з 14:00 до 16:00

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення23.01.2012
Оприлюднено20.02.2012
Номер документу21434322
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —58/590

Рішення від 13.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

Ухвала від 14.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Блажівська О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні