Ухвала
від 16.02.2012 по справі 5010/1233/2011-б-13/49
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

16 лютого 2012 р. Справа № 5010/1233/2011-Б-13/49

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Шкіндера П.А.,

при секретарі судового зас ідання Кучмі І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопота ння про: визнання боржника ба нкрутом та відкриття ліквіда ційної процедури; призначенн я ліквідатора боржника арбіт ражного керуючого Колісника Андрія Олеговича по справі

за заявою: Керівника Товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Гал-Агріко",

вул.Снятинська, 8 , смт.Кути, Косівський р-н, Іван о-Франківська область, 78665

до боржника: Товариства з о бмеженою відповідальністю "Г ал-Агріко",

вул.Снятинська, 8 , смт.Кути, Косівський р-н, Іван о-Франківська область, 78665

про банкрутство

за участю представників ст орін:

арбітражний керуючий: пред ставники не з'явилися

від заявника (боржника): представники не з'явилися

ВСТАНОВИВ:

Керівником Това риства з обмеженою відповіда льністю "Гал-Агріко", (вул.Снятинська, 8, смт.Кути, Ко сівський р-н, Івано-Франківсь ка область, 78665) у відповідності до ст.7, ч.2 ст.51 Закону України "П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом" подано заяву про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відп овідальністю "Гал-Агріко", (Код ЄДРПОУ 36350177, вул.Снятинська, 8, см т.Кути, Косівський р-н, Івано-Ф ранківська область, 78665) (надалі боржник).

Ухвалою господарськог о суду Івано-Франківської об ласті від 26.07.2011 року у справі №5010 /1233/2011-5-13/49 введено процедуру розп орядження майном ТзОВ «Гал-А гріко»(Код ЄДРПОУ 36350177). Розпоря дником майна призначено Колі сника А.О.

17.08.2011 року в газеті «Голос У країни»№152 (5152) опубліковано ві домості про порушення провад ження у справі про банкрутст во.

Ухвалою господарськог о суду Івано-Франківської об ласті від 27.10.2011 року у справі №5010 /1233/2011-Б-13/49 затверджено Реєстр ви мог кредиторів ТзОВ «Гал-Агр іко».

14.11.2011 року було організов ано та проведено збори креди торів боржника, на яких обран о комітет кредиторів на яком у обрано голову комітету кре диторів, прийнято рішення пр о звернення до господарськог о суду з клопотанням про визн ання боржника банкрутом та в ведення ліквідаційної проце дури, погоджено кандидатуру ліквідатора у справі.

Постановою господарськ ого суду від 29.11.2011 року у справі №5010/1233/2011-Б-13/49 ТзОВ «Гал-Агріко»ви знано банкрутом, введено лік відаційну процедуру та призн ачено ліквідатора у справі.

Ліквідатором проводив ся пошук майна банкрута, для ч ого подавались запити до

- Управління статистики у Косівському районі - відн осно наявності у банкрута корпоративних прав.

- ВРЕР ДАІ Косівського райо ну, Управління Державтоінспе кції в Тернопільській област і - відносно наявності у банкрута транспортних засоб ів.

- Головного управління Держ комзему в Івано-Франківській області, Головного управлін ня Держкомзему у Тернопільсь кій області - відносно наявно сті у банкрута земельних діл янок.

- ОКП "Коломийське міжрайонн е бюро технічної інвентариза ції", Борщівського районного бюро технічної інвентаризац ії - відносно наявності у банк рута об'єктів нерухомості (бу динків, споруд, незавершеног о будівництва чи ін.);

- Інспекції держтехнагляду Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Ін спекції державного технічно го нагляду Тернопільської об ласної державної адміністра ції - відносно наявності у бан крута сільськогосподарсько ї техніки.

Згідно з відповідями на запити, які отримані від зазн ачених вище установ, а також і нформації, що міститься в мат еріалах справи встановлено, що товариство-банкрут не має у власності транспортних за собів, також у товариства від сутні об'єкти нерухомості, зе мельні ділянки. (Відповідь Ко сівського ВРЕР ДАІ №122 від 25.01.2011 р оку, Відповідь Управління Де ржавтоінспекції в Тернопіль ській області №13/599 від 27.01.2012 року , Відповідь Головного управл іння Держкомзему у Івано-Фра нківській області №6646/010-07/034 від 2 8.12.2011 року; Відповідь Головного управління Держкомзему у Те рнопільській області №21-27/6597 ві д 26.12.2011 року, Відповідь Борщівсь кого районного бюро технічно ї інвентаризації №1024 від 27.12.2011 ро ку, Відповідь Інспекції держ технагляду Івано-Франківськ ої обласної державної адміні страції №876/03-02 від 21.12.2011 року, Відп овідь Інспекції державного т ехнічного нагляду Тернопіль ської обласної державної адм іністрації від 19.12.2011 року. Управ ління статистики у Косівсько му районі не повідомило чи є б анкрут засновником чи учасни ком інших юридичних осіб.

18.12.2011 року на адресу кер івництва та органів управлін ня ТзОВ «Гал-Агріко»було нап равлено лист, яким останнім р оз'яснено правові наслідки в изнання боржника банкрутом. На виконання вимог Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" за Акт ом приймання-передачі від 10.01.20 12 року, ліквідатором було прий нято документи банкрута згід но з Актом, печатка товариств а. (Акт приймання-пєредачі док ументів від 10.01.2012 року).

Проведена інвентаризац ія майна. Згідно з інвентариз аційним описом №1 товарно-мат еріальних цінностей ТзОВ «Га л-Агріко»від 31.01.2012 року у банкру та відсутнє майно, яке можна б уло б включити в ліквідаційн у масу для подальшого продаж у для задоволення вимог можл ивих кредиторів. Під час здій снення ліквідаційної процед ури ліквідатором не було вия влено майна банкрута, яке б зн аходилось у третіх осіб.

У банкрута також від сутня дебіторська заборгова ність.

З метою з'ясування креди торів банкрута, окрім опублі кування в офіційних друкован их органах відомостей про ви знання боржника банкрутом, б ули направлені наступні запи ти у:

-Косівську ДПІ, Борщівську М ДПІ - відносно існування забо ргованості банкрута перед де ржавними та іншими цільовими фондами;

-Управління Пенсійного фонду України в Косівському районі, Управління Пенсійно го фонду України в Борщівськ ому районі - відносно існуван ня заборгованості банкрута п еред пенсійним фондом;

- Косівській районний це нтр зайнятості, Борщівськии районний центр зайнятості - в ідносно існування заборгова ності банкрута перед фондом загальнообов'язкового держа вного соціального страхуван ня України на випадок безроб іття;

- Верховинську міжрайо нна (також у Косівському райо ні) виконавчу дирекцію Івано -Франківського обласного від ділення Фонду соціального ст рахування з тимчасової втрат и працездатності, Борщівська міжрайонна виконавча дирекц ія фонду соціального страхув ання з тимчасової втрати пра цездатності - відносно існув ання заборгованості банкрут а перед фондом соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності;

- Відділення ФСС від НВ в Косівському районі, Відділ ення виконавчої дирекції фон ду соціального страхування в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань України в Борщівськом у районі Тернопільської обла сті - відносно існування забо ргованості банкрута перед фо ндом соціального страхуванн я від нещасних випадків на ви робництві та професійних зах ворювань України.

Згідно з отриманими від повідями зазначених вище ор ганів про відсутність заборг ованості.

На надіслані запити та у зв'язку з опублікуванням ого лошення в порядку, передбаче ному Законом України не згол осились жодні кредитори, окр ім ТзОВ «Компанія з управлін ня активами «Пріоритет Фінан с», вимоги якого затверджені ухвалою господарського суду .

Станом на сьогоднішній день всі рахунки банкрута в у становах банків є закритими.

Відділи державної вико навчої служби на надіслані з апити повідомили про відсутн ість

виконавчих документі в по яких боржником є ТзОВ «Га л-Агріко».

В зв'язку з відсутніс тю майна та майнових активів , відповідно до п.2. ст.32 і п.6. ст.40 З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, майнові вимоги кредитор ів з якими кредитори звернул ись до господарського суду т а майнові вимоги кредиторів, які не заявили вимоги, вважат и погашеними. У відповідност і до п.6.ст. 31 Закону України „Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” слід вважати дані вимоги погашеними та та кими, що підлягають списанню .

Під час проведення ліквіда ційної процедури боржника пр опозицій від санаторів, інве сторів та інших осіб, бажаючи х провести фінансове оздоров лення боржника не надходило.

Отже, суд приходить до висно вку про відсутність можливос ті відновлення платоспромож ності боржника в ході ліквід аційної процедури.

Таким чином , ліквідатором вжито всіх заходів по вияв ленню майна підприємства-бан крута однак, майна не виявлен о, тому ліквідатор просить го сподарський суд затвердити л іквідаційний звіт та баланс по цьому підприємству і лікв ідувати його як юридичну осо бу.

Відповідно до ст. 40 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" пі дставою для припинення прова дження у справі є затверджен ня звіту ліквідатора та лікв ідаційного балансу в порядку , передбаченому ст. 32 цього Зак ону.

Керуючись ст.ст. 31, 32, 40 ст. 51, За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м",ст.80, ст. 86 Господарського про цесуального кодексу України , суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквідац ійний баланс ТзОВ"Гал-Агріко ", (Код ЄДРПОУ 36350177, вул.Снятинськ а, 8, смт.Кути, Косівський р-н, Ів ано-Франківська область, 78665)

2. Юридичну особу - ТзОВ"Гал-Аг ріко", (Код ЄДРПОУ 36350177, вул.Сняти нська, 8, смт.Кути, Косівський р -н, Івано-Франківська область , 78665) ліквідувати та виключити його з Єдиного Державного Ре єстру Підприємств та Організ ацій України.

3. Затвердити звіт про робот у ліквідатора Колісника А.О .

Державному реєстратору Косівського району внест и до державного реєстру юрид ичних осіб та фізичних осіб - п ідприємців відомості про лі квідацію ТзОВ"Гал-Агріко", (Код ЄДРПОУ 36350177, вул.Снятинська, 8, см т.Кути, Косівський р-н, Івано-Ф ранківська область, 78665).

4.Зобов'язати усі банківс ькі установи закрити розраху нкові рахунки, відкриті борж ником ТзОВ"Гал-Агріко", (Код ЄД РПОУ 36350177, вул.Снятинська, 8, смт.К ути, Косівський р-н, Івано-Фран ківська область, 78665).

5.Провадження по справі прип инити.

Дану ухвалу направити:

- ініціюючому кредитору (бо ржнику) (вул.Снятинська,8, см т.Кути, Косівський район, Іван о-Франківська область, 78665);

- державному реєстратору за місцезнаходженням банкру та (Майдан Незалежності, 11, м .Косів);

- відділу з питань банкрутс тва головного управління юст иції Івано-Франківської обла сті (вул. Грюнвальдська, 11, м . Івано-Франківськ, 76000);

- арбітражному керуючому К олісник А.О. ( АДРЕСА_1 ).

Суддя Ш кіндер П.А.

Виготовлено в КП "Діловод ство спеціалізованого суду"


Кучма І. І. 16.02.12

Дата ухвалення рішення16.02.2012
Оприлюднено21.02.2012
Номер документу21438730
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —5010/1233/2011-б-13/49

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 29.11.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 27.10.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 18.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні