Ухвала
від 10.11.2011 по справі 2а-0870/10420/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

10 листопада 2011 року Спра ва № 2а-0870/10420/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Чернова Ж.М., перевіривши ма теріали адміністративного п озову за позовною

заявою: Державної податков ої інспекції у Орджонікідзев ському районі м. Запоріжжя

до: Орджонікідзевської рай онної партійної організації Народної партії

про: припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

02.11.2011 Державна податкова інс пекція у Орджонікідзевськом у районі м.Запоріжжя звернул ась до суду із позовом до Ордж онікідзевської районної пар тійної організації Народної партії, у якому просить припи нити юридичну особу.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни спори за зверненням су б' єкта владних повноважень у випадках, встановлених Кон ституцією та законами Україн и відносяться до юрисдикції адміністративних судів.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до юрисдикції адміністрат ивних судів та має розглядат ися у порядку адміністративн ого судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС Укра їни позивачем дотриманий.

В процесі підготовчого про вадження суд, керуючись ч.2 ст. 53 КАС України, встановив необх ідність залучити в якості тр етьої особи на стороні відпо відача його засновника (учас ника) Політичну партію За порізької обласної організа ції народної партії, оскільк и вирішення справи може впли нути на його права, свободи, ін тереси або обов' язки.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС Укр аїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі № 2а-0870/10420/11 за позовом Державної податкової інспекції у Орджо нікідзевському районі м.Запо ріжжя до Орджонікідзевської районної партійної організа ції Народної партії, про прип инення юридичної особи.

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити судове засідання на 28 листопа да 2011 року, яке відбудеться за а дресою: м. Запоріжжя, вул. Крем лівська, 65-в о 11 год. 30 хв. Справа р озглядатиметься одноособов о суддею Черновою Жанною Мик олаївною.

3. Залучити в якості третьої особи на стороні відповідач а Політичну партію Запор ізької обласної організації народної партії, яка знаходи ться за адресою: 69002, м.Запоріж жя, Орджонікідзевський район , вул.Правди, буд. 86 кв.205.

4. Запропонувати до поч атку судового засідання нада ти:

позивачу - довіреність на представника; нормативне об ґрунтування позовних вимог; всі документи, зазначені у по зові; докази направлення коп ії позовної заяви та доданих до неї документів третій осо бі на стороні відповідача « Політичній партії Запоріз ької обласної організації на родної партії»; належно засв ідчені копії витребуваних та доданих до позову документі в надати у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу та третій особ і - свідоцтво про державну р еєстрацію; довіреність на пр едставника; у разі невизнанн я адміністративного позову н адати до 28.11.2011 письмові запереч ення на позов та документи на обґрунтування заперечень; д окази надання податкової зві тності до податкового органу або пояснення про причини її ненадання; належно засвідче ні копії витребуваних докуме нтів надати у справу, оригіна ли - суду для огляду.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

6. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Ж.М.Че рнова

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 28 листопада 2011 року < Те кст > 11:30 < Текст >

< Текст >

Дата ухвалення рішення10.11.2011
Оприлюднено28.02.2012
Номер документу21574984
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —2а-0870/10420/11

Ухвала від 10.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Постанова від 28.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні