Ухвала
від 28.02.2012 по справі 19/5005/1395/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19/5005/1395/2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

28.02.12р.

Справа № 19/5005/1395/2012

Суддя Петренко І.В., розглянувши матеріали

за зустрічним позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК КРИВБАС-МЕДІА", м.Кривий Ріг 

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "ВБК Надія", м.Кривий Ріг 

про визнання права власності

СУТЬ СПОРУ:

    Позивач - Товариство з обмеженою відповідальністю "ВБК Надія", м.Кривий Ріг  звернувся до господарського суду з позовом до відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК КРИВБАС-МЕДІА", м.Кривий Ріг про зобов'язання передати по Акту приймання-передачі 1/2 частину кафе "Екстрім", основною площею 459,20 кв. м., розташованого в Дзержинському районі м.Кривого Рогу в парку ім.Богдана Хмельницького за адресою: м.Кривий Ріг, вул. Металургів, 5в, та надати технічну документацію на об'єкт для реєстрації майнових прав; судові витрат просить покласти на відповідача.

27.02.2012 р. від позивача до суду надійшла заява про уточнення позову, в якій він просить визнати за ним право власності на 1/2 частин нерухомого майна, а саме: літ."А-1" нежитлова будівля кафе "Екстрім", загальною площею 408,0 кв.м., що знаходиться за адресою: м.Кривий Ріг, Дзержнський район, пр.Металургів, 5в, без акту вводу в експлуатацію; судові витрат просить покласти на відповідача.

27.02.2012 р. від відповідача до господарського суду надійшла зустрічна позовна заява до позивача в якій він просить прийняти зустрічну позовну заяву до провадження та  визнати за ним право власності на 1/2 частин нерухомого майна, а саме: літ."А-1" нежитлова будівля кафе "Екстрім", загальною площею 408,0 кв.м., що знаходиться за адресою: м.Кривий Ріг, Дзержнський район, пр.Металургів, 5в, без акту вводу в експлуатацію.

Згідно ст. 60 Господарського процесуального кодексу України, відповідач має право до початку розгляду господарським судом справи по суті  подати до позивача зустрічний позов для спільного розгляду з первісним позовом. Зустрічний позов повинен бути взаємопов'язаний з первісним.

На підставі викладеного, господарський суд вважає за можливе прийняти зустрічний позов відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК КРИВБАС-МЕДІА", м.Кривий Ріг  до Товариство з обмеженою відповідальністю "ВБК Надія", м.Кривий Ріг про визнання за ним права власності на 1/2 частин нерухомого майна, а саме: літ."А-1" нежитлова будівля кафе "Екстрім", загальною площею 408,0 кв.м., що знаходиться за адресою: м.Кривий Ріг, Дзержнський район, пр.Металургів, 5в, без акту вводу в експлуатацію та розглянути його спільно разом з первісним позовом.

          Керуючись ст.ст. 27, 60, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Прийняти зустрічну позовну заяву відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК КРИВБАС-МЕДІА", м.Кривий Ріг  до Товариство з обмеженою відповідальністю "ВБК Надія", м.Кривий Ріг про визнання за ним права власності на 1/2 частин нерухомого майна, а саме: літ."А-1" нежитлова будівля кафе "Екстрім", загальною площею 408,0 кв.м., що знаходиться за адресою: м.Кривий Ріг, Дзержнський район, пр.Металургів, 5в, без акту вводу в експлуатацію та розглянути його спільно разом з первісним позовом.

Розгляд зустрічного позову та справи призначити в судове засідання на 06.03.12р. о 12:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в  кабінеті № 31 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Куйбишева, 1а.

До засідання подати:

          Позивачу: докази в обгрунтування зустрічного позову; документи, що посвідчують правовий статус виробничої або структурної одиниці (Статут; довідка ЄДРПОУ позивача; довідка ЄДРПОУ відповідача); оригінал договору для огляду (копію у справу); додатково (письмово) повідомити відповідача про розгляд справи; забезпечити явку у повноваженого представника.     

 Відповідачу: відзив на зустрічний позов; докази в обгрунтування відзиву; документи, що посвідчують правовий статус виробничої або структурної одиниці (Статут, довідка ЄДРПОУ відповідача); оригінал договору для огляду (копію у справу); забезпечити явку уповноваженого представника.

Явка в судове засідання повноважних представників учасників судового процесу обов'язкова.

Роз'яснити сторонам, що згідно з п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, за не надіслання  витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф до 1 700 грн.

Суддя

 І.В. Петренко

 

   

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення28.02.2012
Оприлюднено03.03.2012
Номер документу21657193
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5005/1395/2012

Ухвала від 07.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

Рішення від 07.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Ігор Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні