Постанова
від 08.12.2011 по справі 2270/14225/11
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2270/14225/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 грудня 2011 року м. Хмельницький

Хмельницький окружний ад міністративний суд

в складі: головуючого-судді Петричковича А.І.

розглянувши в порядку ст . 41 КАС України адміністративн у справу за позовом < в особі > < в чиїх інтересах > Відділен ня виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійних захворю вань України в Ярмолинецьком у районі < 3-тя особа > до Това риства з обмеженою відповіда льністю "Трансбудальянс" < 3-т я особа > про стягнення забор гованості, -

В С Т А Н О В И В:

14.11.2011 року позивач зверн увся в суд з позовом в якому вк азує, що станом на 31.12.2011 року від повідач заборгував страхови х внесків з соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань за 4-ий кварта л 2010 року у розмірі 1212,78 гривень.

На підставі вищенаведеног о, позивач просить суд стягну ти з відповідача заборговані сть по страхових внесках за 4-и й квартал 2010 року у розмірі 1212,78 г ривень.

Представник позивача в суд ове засідання не з'явився, под ав суду заяву про розгляд спр ави за його відсутності, тако ж в заяві зазначив, що позовні вимоги підтримує в повному о бсязі.

Відповідач повторно до суду не з»явився і не повід омив причину цього, хоч належ но був повідомлений про час т а місце розгляду справи.

Оскільки сторони до суду не з'явились, технічний запис на звукозаписуючий пристрій не проводився, відповідно до ви мог ст.41 КАС України.

Суд дослідивши докази по сп раві, вважає що позов підляга є задоволенню з таких підста в.

Відповідно до Розрах ункової відомості про нараху вання і перерахування страхо вих внесків та витрачання ко штів Фонду соціального страх ування від нещасних випадків на виробництві та професійн их захворювань України за 4 кв артал 2010 року, яку склав відпов ідач та розрахунку позову по зивач має недоїмку зі сплати страхових внесків за 4 кварта л 2010 року у розмірі 1212,78 гривень.

Згідно п.2 ч.2 ст.45 Закону Украї ни «Про загальнообов»язкове державне соціальне страхува ння від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання, які спричинил и втрату працездатності»роб отодавець як страхувальник з обов'язаний своєчасно та пов ністю нараховувати і сплачув ати в установленому порядку страхові внески до Фонду соц іального страхування від нещ асних випадків.

Статтею 52 цього ж Закону виз начено, що страхувальник нес е відповідальність за шкоду, заподіяну застрахованому аб о Фонду соціального страхува ння від нещасних випадків вн аслідок невиконання своїх об ов'язків із страхування від н ещасного випадку, відповідно до закону. За прострочення сп лати страхового внеску до Фо нду соціального страхування від нещасних випадків із стр ахувальника стягується пеня згідно із законом. За несвоєч асне та неповне нарахування і сплату страхових внесків, п риховування (заниження) суми заробітної плати (доходу), на яку нараховуються страхові в нески, неподання, несвоєчасн е подання, подання не за встан овленою формою звітності щод о страхових внесків, несвоєч асне інформування Фонду соці ального страхування від неща сних випадків про чисельніст ь працівників, річний фактич ний обсяг реалізованої проду кції (робіт, послуг), суму заро бітної плати на підприємстві , нещасні випадки на виробниц тві та професійні захворюван ня, що сталися на підприємств і, про зміни технології робіт або виду діяльності підприє мства, ухилення від подання з аяви про взяття на облік або н есвоєчасне подання заяви про взяття на облік у Фонді соціа льного страхування від нещас них випадків, за вчинення дій , що перешкоджають уповноваж еним особам органів Фонду со ціального страхування від не щасних випадків у здійсненні перевірок, страхувальник пр итягується до відповідально сті згідно із законом.

На підставі викладеного, ке руючись Законом України «Про загальнообов»язкове держав не соціальне страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійного захвор ювання, які спричинили втрат у працездатності», ст.ст. 4-15, 70-71, 8 6, 94, 98, 99, 122, 158-163, 167, 186 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний поз ов задовольнити.

Стягнути з Товариства з обм еженою відповідальністю "Тра нсбудальянс", ідентифікаційн ий код 34515731 на користь Відділен ня виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійних захворю вань України в Ярмолинецько му районі недоїмку з страхов их внесків за 4-ий квартал 2010 ро ку у розмірі 1212,78 гривень (одна т исяча двісті дванадцять грив ень сімдесят вісім копійок).

Копії постанови надати сто ронам.

Постанова суду може бути ос каржена до Вінницького апеля ційного адміністративного с уду через Хмельницький окруж ний адміністративний суд про тягом десяти днів з дня її отр имання.

Постанова набирає законно ї сили в порядку статті 254 КАС У країни.

< виготовлено > < Дата виго товлення >

< чи набрала законної сили > < Дата набрання законної сили >

Суддя /підпис/ А.І. Петричкович

"Згідно з оригіналом" Суддя А.І. Петричкович

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.12.2011
Оприлюднено05.03.2012
Номер документу21692211
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/14225/11

Ухвала від 21.10.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 15.11.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 06.11.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Постанова від 08.12.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні