Постанова
від 01.03.2012 по справі 9-6/12
ШУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 9-6/12

ПОСТАНОВА

"01" березня 2012 р. Шумськи й районний суд

Тернопільської області

в складі головуючої суд ді Томчук С.В.

за участі секретаря Кравчук Л.М.

з участю прокурора Табачука О.М.

захисника ОСОБА_1

розглянувши у відкрито му судовому засіданні в залі суду м.Шумськ подання слідч ого СВ Шумського РВ УМВСУ в Т ернопільській області капі тана міліції Могили І.М., п огодженого прокурором Шумс ького району Денисюком О.А., 1 березня 2012 року про обрання з апобіжного заходу у вигляді взяття під варту відносно підозрюваного ОСОБА_3.

в с т а н о в и в:

В поданні слідчого СВ Шумського РВ УМВСУ в Терн опільській області Могили І.М., погодженого прокуроро м Шумського району Денисюко м О.А. 1 березня 2012 року , ставить ся питання про обрання запоб іжного заходу у вигляді взят тя під варту відносно підозр юваного у скоєнні злочину, п ередбаченого ч.3 ст.185 КК Украї ни ОСОБА_3.

Згідно подання та поя снень слідчого Могили І.М., г р. ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уродженець с.Людвище Шум ського району, жителя с.Це ценівка Шумського району п ідозрюються в тому , що 22 сер пня 2011 року близько 22 год. ОСО БА_3 та ОСОБА_5, діючи за по передньою домовленістю, на а втомобілі марки «Опель Астра »чорного кольору, належного ОСОБА_3, д.н.з. НОМЕР_1, із причіпом, р.н. НОМЕР_2, незак онно проникли на територію, д е знаходиться авторемонтна м айстерня, належна жителю с. Рохманів Шумського району ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1., д е ОСОБА_7 шляхом вибиття ш иби віконного скла, проник у п риміщення авторемонтної май стерні, після чого відкрив вх ідні двері, через які у приміщ ення проник ОСОБА_3 Там ОСОБА_5 та ОСОБА_3 незако нно викрали автозапчастини н а суму 10 000 гривень.

23 серпня 2011 року за цим фа ктом порушена кримінальна сп рава № 1162507 за ознаками злочину , передбаченого ч. 3 ст. 185 КК Укра їни.

25 лютого 2012 року в СВ Шумс ького РВ УМВСУ в Тернопільсь кій області надійшла явка з п овинною ОСОБА_5, у якій він зізнався у вчиненні даного з лочину разом із братом ОСОБ А_3

27 січня 2012 року о 17 год. 55 хв. ОСОБА_3 затримано в поряд ку ст. 115 КПК України.

Враховуючи вищенаве дене, а також те, що на даний ча с на розгляді в Шумському рай онному суді знаходиться крим інальна справа № 1162523, по обвину ваченню ОСОБА_5 та ОСОБА _3 у вчиненні злочину, передб аченого ч.3 ч.185 КК України, що св ідчить про те, що ОСОБА_3 сх ильний до вчинення злочинів, та веде антигромадський спо сіб життя. Крім цього, ОСОБА _3 вчинив умисний корисливи й злочин, за яким законом пере дбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк по над три роки, ніде не працює, н ічим не займається, виїжджає на тимчасові заробітки, та бу дучи на волі, може скритися в ід органів досудового слід ства, а тому просить обрати в ідносно нього запобіжний зах ід утримання під вартою.

Підозрюваний ОСОБА _3 вину свою визнав повністю , по місцю проживання характе ризується позитивно, має на у триманні двоє малолітніх діт ей, молодший син, якому 6 років , є інвалід з дитинства, тяжко хворий, в даний час перебуває з дружиною на лікуванні в об ласній дитячій лікарні, а том у просить суд, не брати його п ід варту, та звільнити його з п ід затримання обравши йому м іру запобіжного заходу підпи ску про невиїзд. Від слідства ухилятися він не буде, систем атично буде з»являтися на ви клики слідчого та сприяти сл ідству.

27 січня 2012 року о 17 год. 55 хв. ОСОБА_3 затримано в пор ядку ст. 115 КПК України за під озрою у вчиненні злочину , пер едбаченого ч.3 ст.185 КК України , згідно протоколу затримання особи, підозрюваної у вчинен ні злочину .

Прокурор Шумського ра йону Табачук О.М. підтримав д ане подання і просить обрати відносно підозрюваного мір у запобіжного заходу у вигля ду взяття під варту з врахув анням особи підозрюваного, я кий вчинив тяжкий злочин.

Суд, перевіривши матері али подання, дані про особу пі дозрюваного, вислухавши пояс нення слідчого СВ Шумського РВ УМВСУ в Тернопільській об ласті, підозрюваного, думку п рокурора, вважає , що подання підлягає до задоволення.

Враховуючи ступінь тяжкості вчиненого злочин у , у вчиненні яких підозрює ться ОСОБА_3, те, що за злоч ин, передбачений ч.3 ст. 185 КК Укр аїни може бути призначена мі ра покарання у вигляді позба влення волі на строк понад п» ять років, те , що підозрювани й може ухилятися від явки до слідчих органів та суду, пере буваючи на волі може і надалі продовжувати займатися зло чинною діяльністю, суд вваж ає, що по відношенню до нього слід обрати міру запобіжног о заходу у вигляді взяття під варту.

Керуючись ст. ст. 148, 155 , 165-2 К ПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Обрати відносно під озрюваного ОСОБА_3 ІН ФОРМАЦІЯ_5, уродженця с.Лю двище, Шумського району, жи теля с.Цеценівка Шумського району, громадянина Україн и, одруженого, на утриманні ма є двоє неповнолітніх дітей, освіта середня спеціальна , безпартійного, не працюючо го, раніше не судимого, міру за побіжного заходу у вигляді в зяття під варту, з подальшим у триманням в Чортківському сл ідчому ізоляторі № 26 УДДУВП в Тернопільській області із з арахуванням за Шумським РВ У МВСУ в Тернопільській област і .

На постанову може бути подана апеляція до апеляцій ного суду Тернопільської обл асті на протязі 3 - х діб з дня її проголошення через райсу д.

Суддя: Томчук С.В.

СудШумський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення01.03.2012
Оприлюднено12.03.2012
Номер документу21722412
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —9-6/12

Ухвала від 09.11.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Київської області

Полосенко В. С.

Постанова від 05.01.2012

Кримінальне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Ковальова Ю. В.

Постанова від 01.03.2012

Кримінальне

Шумський районний суд Тернопільської області

Томчук С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні