Ухвала
від 22.02.2012 по справі 15/449-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/449-б 22.02.2012

За позовом Державної податкової інспекції у Обол онському районі м. Києва

до Дочірньог о підприємства "Столия Паб"

про визнання б анкрутом

Суддя Хоменко М.Г.

Представники :

від заявника - Чирва Д.О.

від боржника - не з"явилися

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення с прави про банкрутство боржни ка, оскільки останній неспро можний сплатити борг.

Ухвалою Господарського су ду м. Києва від 20.12.2010 порушено пр овадження у справі за № 15/449-б за особливостями, передбаченим и ст. 52 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом".

Постановою Господарського суду міста Києва від 28.12.2010 у спр аві № 15/449-б боржника визнано ба нкрутом, відкрито ліквідацій ну процедуру, ліквідатором б анкрута призначено ініціююч ого кредитора - Державну пода ткову інспекцію у Оболонсько му районі м. Києва, яку зобов'я зано надати суду ліквідаційн ий баланс банкрута та звіт лі квідатора у строк до 28.12.2011 року.

Зважаючи на той факт, що тер мін ліквідаційної процедури банкрута сплинув, а ліквідат ор не надав суду жодного дока зу виконання вимог постанови суду від 28.12.2010, зокрема, доказів вжиття всіх можливих заході в, спрямованих на пошук, виявл ення та повернення майна бор жника з метою задоволення ви мог кредиторів та надати суд у звіт ліквідатора та ліквід аційного баланс банкрута, су д вважає за доцільне признач ити розгляд справи у судовом у засіданні.

Ухвалою Господарського су ду м. Києва від 19.01.2012 продовжено строк ліквідаційної процеду ри до 22.02.2012 та призначено розгля д справи у судовому засіданн і на 22.02.2012.

У судовому засіданні, що від булось 22.02.2012 суд розглянув заяв у Державної податкової інспе кції у Оболонському районі м . Києва про звільнення її від о бов"язків ліквідатора Дочірн ього підприємства "Столия Па б", вважає їх обгрунтованою та такою, що підлягає задоволен ню. Крім того, у ініціюючого кр едитора відсутня кандидатур а арбітражного керуючого для призначення його ліквідатор ом у справі.

Відповідно до ст. 3-1 Закону У країни «Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом»арбі тражний керуючий має право п одавати до господарського су ду заяву про дострокове прип инення своїх обов'язків.

Відповідно до ст. 24 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” госпо дарський суд у ліквідаційній процедурі призначає ліквіда тора в порядку, передбаченом у цим Законом.

Враховуючи викладене, суд в важає за доцільне призначити ліквідатором Дочірнього під приємства "Столия Паб" арбіт ражного керуючого із числа о сіб, зареєстрованих Департам ентом нотаріату, банкрутства та функціонування центральн ого засвідчувального органу Міністерства юстиції Україн и , - Мисенка Ярослава Вячесла вовича.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" стр ок ліквідаційної процедури н е може перевищувати дванадця ти місяців Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не пе редбачено цим законом.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 3-1, 22-25, 52 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом", ст. 86 Гос подарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Задовольнити заяву ліквідатора Дочірнього підп риємства "Столия Паб" Державн ої податкової інспекції у Об олонському районі м. Києва.

2. Звільнити від обов"язків л іквідатора Дочірнього підпр иємства "Столия Паб" Державну податкову інспекцію у Оболо нському районі м. Києва.

3. Призначити ліквідатором Д очірнього підприємства "Сто лия Паб" арбітражного керуюч ого Мисенка Ярослава Вячесл авовича (ліцензія серії НО МЕР_1 від 01.07.2008).

4. Продовжити строк ліквідац ійної процедури Дочірнього п ідприємства "Столия Паб" на т ри місяці.

5. Зобов"язати ліквідатора н аадати суду докази подання до офіційного друкованого ор гану Верховної Ради України чи Кабінету Міністрів Україн и оголошення про визнання бо ржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

6. Зобов"язати ліквідат ора Дочірнього підприємства "Столия Паб" арбітражного ке руючого Мисенка Ярослава Вяч еславовича ознайомитись з м атеріалами справи, виконати у повному обсязі вимоги пост анови суду про визнання борж ника банкрутом, вжити всіх мо жливих заходів щодо повного виявлення майна боржника та забезпечення прав кредиторі в та подати суду звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс з відповідними додатками. Звіт ліквідатора повинен мі стити: докази вчинення належ них дій ліквідатором по вияв ленню активів та пасивів бор жника, встановлення неможлив ості відновлення платоспром ожності боржника внаслідок в житих ліквідатором заходів, встановлення неможливості з адоволення визначених за зві том ліквідатора вимог кредит орів та необхідності у зв' я зку з цим ліквідації боржник а. До звіту ліквідатора повин ні додаватись письмові поясн ення та докази проведення лі квідаційної процедури, реєст р вимог кредиторів (в разі ная вності кредиторів) з урахува нням вимог ініціюючого креди тора, докази встановлення на явності активів боржника та докази вчинення ліквідаторо м дій по встановленню грошов их вимог кредиторів шляхом н адіслання відповідних запит ів до державної податкової і нспекції, Головного управлін ня статистики; Київського мі ського бюро технічної інвент аризації та реєстрації права власності на об"єкти нерухом ого майна; Головного управлі ння земельних ресурсів; УДАІ МВС України в м. Києві; Київсь кої міської інспекції держав ного технічного нагляду; Державної комісії з цінних п аперів та фондового ринку; де ржавних реєстраторів заборо н рухомого та нерухомого май на Державного підприємства « Інформаційний центр»Мініст ерства юстиції України; Держ авного підприємства «Україн ський інститут промислової в ласності»Філія «Українськи й центр інноватики та патент но-інформаційних послуг»; Де ржавного департаменту інтел ектуальної власності; Інспек ції головного державного реє стратора флоту України; Держ авної митної служби України; Державної авіаційної адміні страції Міністерства трансп орту та зв"язку України, тощо.

7. Попередити учасників про вадження у справі про відпов ідальність за невиконання ви мог ухвали суду відповідно д о п. 5 ст. 83 ГПК України, що може бу ти застосована господарськи й судом.

8. Копію ухвали направити уч асникам провадження у справі та ліквідатору .

Суддя М.Г. Хомен ко

Дата ухвалення рішення22.02.2012
Оприлюднено12.03.2012
Номер документу21778924
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/449-б

Ухвала від 25.11.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 06.09.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 15.07.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 10.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 11.02.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 11.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 31.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 19.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні