Ухвала
від 06.03.2012 по справі 42/7б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

06.03.12 р. Справа № 42/7б

за заявою кредитора (заяв ника) Красноармійської об' є днаної державної податкової інспекції, м.Красноармійськ

до боржника Дочірнього під приємства «Комбінат комунал ьних підприємств №4 м.Селидов е» Відкритого акціонерного т овариства державної холдинг ової компанії «Селидіввугіл ля»

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Грин ько А.А.

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1 - за довіреністю від Красноар мійської ОДПІ, м.Красноармій ськ, ОСОБА_2 - за довірені стю від Фонду соціального ст рахування від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань України в м.Селидове Донецька область

від боржника: не з' явився

арбітражний керуючий: Грин ько А.А.

Ухвалою суду від 14.02.11 за заяв ою Красноармійської об' єдн аної державної податкової ін спекції, м.Красноармійськ го сподарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього бор жника Дочірнього підприємст ва «Комбінат комунальних під приємств №4 м.Селидове» Відкр итого акціонерного товарист ва державної холдингової ком панії «Селидіввугілля».

Постановою суду від 28.02.11 борж ник визнаний банкрутом, відк рита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 28.05.11 та пр изначений ліквідатор - арбі тражний керуючий Гринько А.А .

За результатами лікв ідаційної процедури ліквіда тор надав до суду звіт про про ведену роботу та ліквідацій ний баланс.

Ухвалою суду від 06.02.12 ро згляд звіту та ліквідаційног о балансу призначений на 06.03.12.

До господарського суду Дон ецької області 23.02.12 надійшла с карга УПФУ в м.Селидове від 20.02. 12 №1900/27 на бездіяльність ліквід атора.

Ухвалою суду від 27.02.12 дане кло потання призначено до розгля ду в судове засідання на 06.03.12 та ліквідатора зобов' язали на дати витяг з Державного реєс тру обтяжень рухомого майна та витяг з Єдиного реєстру за борон відчуження об' єктів н ерухомого майна щодо майнови х активів боржника; відомост і щодо майн боржника (довідка відділу земельних ресурсів) ; довідку Державної виконавч ої служби про наявність чи ві дсутність на виконанні викон авчих документів.

05.03.12 до господарського суду л іквідатором Дочірнього підп риємства «Комбінат комуналь них підприємств №4 м.Селидове » Відкритого акціонерного то вариства державної холдинго вої компанії «Селидіввугілл я» арбітражним керуючим Грин ько А.А. надані витяг з Державн ого реєстру обтяжень рухомог о майна та витяг з Єдиного реє стру заборон відчуження об' єктів нерухомого майна щодо майнових активів боржника; д овідка відділу земельних рес урсів; довідку Державної вик онавчої служби про наявність чи відсутність на виконанні виконавчих документів.

Господарський суд, розглян увши в судовому засіданні 06.03.12 дані звіту та ліквідаційног о балансу, а також додані до ни х документи, заслухавши пояс нення та доводи ліквідатора, встановив:

На виконання вимог ст .25 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” в ході ліквідаційної п роцедури ліквідатором прове дені заходи, направлені на ви явлення майна банкрута та мо жливих кредиторів.

Ліквідатором письмово пов ідомлені про визнання боржни ка банкрутом всі можливі кре дитори, а саме: Управління Пен сійного фонду в м.Селидове До нецька область, Красноармійс ька об' єднана податкова інс пекція Донецької області, Фо нд соціального страхування в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань в м.Селидове, Фонд соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності м .Селидове, Селидівський місь кий цент зайнятості.

Згідно отриманих відповід ей з вимогами до боржника зве рнулися наступні кредитори: Управління Пенсійного фонду в м.Селидове Донецька област ь, Красноармійська об' єднан а податкова інспекція Донець кої області, Фонд соціальног о страхування від нещасних в ипадків на виробництві та пр офесійних захворювань в м.Се лидове, Фонд соціального стр ахування з тимчасової втрати працездатності м.Селидове, С елидівський міський цент зай нятості.

У відповідності з вимогам и ст.32 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом” ліквідатором був с кладений реєстр вимог креди торів, який доданий до звіту л іквідатора. Відповідно до по даного звіту вимоги кредитор ів визнані ліквідатором та в ключені до реєстру вимог кре диторів.

На запит ліквідатора до Сел идівського Бюро технічної ін вентаризації йому було надан о лист, в якому зазначено, що з гідно реєстрових даних за ба нкрутом зареєстровано право власності на 2 об' єкти, а сам е: Музична школа, яка знаходит ься за адресою: м.Селидове, вул .Пушкіна, 6 та Вечірня школа, як а знаходиться за адресою: м.Се лидове, вул.Маяковського, 10. Од нак, згідно актів прийому - пер едачі майна до комунальної в ласності територіальної гро мади м.Селидове, затверджени х рішенням Селидівської місь кої ради №5/30-483 від 16.01.08 Вечірня та Музична школи були передані до комунальної власності те риторіальної громади м.Селид ове.

У ході ліквідаційної процедури встановлено, що у б анкрута інше майно відсутнє, що підтверджується запитами ліквідатора банкрута та від повідями на них відповідних державних органів, що здійсн юють реєстрацію та облік рух омого та нерухомого майна. Та кож, у банкрута відсутні зали шки коштів на розрахунковому рахунку в установі банку.

В зв' язку з відсутні стю майнових активів боржник а, вимоги кредиторів залишил ися незадоволеними та відпов ідно до приписів п. 6 ст. 31 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вважаються погашеними.

Присутні в судовому з асіданні представники креди торів проти затвердження зві ту ліквідатора та ліквідацій ного балансу банкрута не зап еречували.

За результатами розг ляду в судовому засіданні зв іту ліквідатора та ліквідаці йного балансу суд визнає їх т акими, що підлягають затверд женню, а підприємство-банкру т - ліквідації, оскільки в си лу п.2 ст.32 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, якщо за результ атами ліквідаційного баланс у після задоволення вимог кр едиторів не залишилося майна , господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юриди чної особи-банкрута.

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про лікві дацію боржника.

За результатами розгляду с карги УПФУ в м.Селидове від 20.02. 12 №1900/27 на бездіяльність ліквід атора, господарський суд дій шов висновку залишити скаргу без розгляду, у зв' язку з тим , що вказана скарга підписана в.о. начальника УПФУ в м.Селид ове, однак відповідних докум ентів що підтверджують його повноваження не надано.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Залишити без розгляд у скаргу УПФУ в м.Селидове від 20.02.12 №1900/27 на бездіяльність лікв ідатора.

2. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Дочірнього підприємства «Комбінат комунальних підпр иємств №4 м.Селидове» Відкрит ого акціонерного товариства державної холдингової компа нії «Селидіввугілля» (ЄДРПОУ 23783536), що зареєстроване за адрес ою: 85400, Донецька область, м.Сели дове, вул.Чайковського, б.2.

3. Юридичну особу - бан крут Дочірнє підприємство «К омбінат комунальних підприє мств №4 м.Селидове» Відкритог о акціонерного товариства де ржавної холдингової компані ї «Селидіввугілля» (ЄДРПОУ 2378 3536)- ліквідувати.

4. Провадження по справ і - припинити.

5. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкру та, державному реєстратору т а органу ДВС.

Суддя Попо в О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення06.03.2012
Оприлюднено13.03.2012
Номер документу21781387
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/7б

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 28.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні