Ухвала
від 06.03.2012 по справі 42/7б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

06.03.12 р. Справа № 42/7б

за заявою кредитора (заявника) Красноармійської об'єднаної державної податкової інспекції, м.Красноармійськ

до боржника Дочірнього підприємства «Комбінат комунальних підприємств №4 м.Селидове» Відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії «Селидіввугілля»

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Гринько А.А.

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредиторів: Коваленко О.В. - за довіреністю від Красноармійської ОДПІ, м.Красноармійськ, Шашков В.В. - за довіреністю від Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Селидове Донецька область

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: Гринько А.А.

Ухвалою суду від 14.02.11 за заявою Красноармійської об'єднаної державної податкової інспекції, м.Красноармійськ господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Дочірнього підприємства «Комбінат комунальних підприємств №4 м.Селидове» Відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії «Селидіввугілля».

Постановою суду від 28.02.11 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 28.05.11 та призначений ліквідатор - арбітражний керуючий Гринько А.А.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор надав до суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс.

Ухвалою суду від 06.02.12 розгляд звіту та ліквідаційного балансу призначений на 06.03.12.

До господарського суду Донецької області 23.02.12 надійшла скарга УПФУ в м.Селидове від 20.02.12 №1900/27 на бездіяльність ліквідатора.

Ухвалою суду від 27.02.12 дане клопотання призначено до розгляду в судове засідання на 06.03.12 та ліквідатора зобов'язали надати витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо майнових активів боржника; відомості щодо майн боржника (довідка відділу земельних ресурсів); довідку Державної виконавчої служби про наявність чи відсутність на виконанні виконавчих документів.

05.03.12 до господарського суду ліквідатором Дочірнього підприємства «Комбінат комунальних підприємств №4 м.Селидове» Відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії «Селидіввугілля» арбітражним керуючим Гринько А.А. надані витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна та витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо майнових активів боржника; довідка відділу земельних ресурсів; довідку Державної виконавчої служби про наявність чи відсутність на виконанні виконавчих документів.

Господарський суд, розглянувши в судовому засіданні 06.03.12 дані звіту та ліквідаційного балансу, а також додані до них документи, заслухавши пояснення та доводи ліквідатора, встановив:

На виконання вимог ст.25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів.

Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: Управління Пенсійного фонду в м.Селидове Донецька область, Красноармійська об'єднана податкова інспекція Донецької області, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м.Селидове, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності м.Селидове, Селидівський міський цент зайнятості.

Згідно отриманих відповідей з вимогами до боржника звернулися наступні кредитори: Управління Пенсійного фонду в м.Селидове Донецька область, Красноармійська об'єднана податкова інспекція Донецької області, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м.Селидове, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності м.Селидове, Селидівський міський цент зайнятості.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора. Відповідно до поданого звіту вимоги кредиторів визнані ліквідатором та включені до реєстру вимог кредиторів.

На запит ліквідатора до Селидівського Бюро технічної інвентаризації йому було надано лист, в якому зазначено, що згідно реєстрових даних за банкрутом зареєстровано право власності на 2 об'єкти, а саме: Музична школа, яка знаходиться за адресою: м.Селидове, вул.Пушкіна, 6 та Вечірня школа, яка знаходиться за адресою: м.Селидове, вул.Маяковського, 10. Однак, згідно актів прийому - передачі майна до комунальної власності територіальної громади м.Селидове, затверджених рішенням Селидівської міської ради №5/30-483 від 16.01.08 Вечірня та Музична школи були передані до комунальної власності територіальної громади м.Селидове.

У ході ліквідаційної процедури встановлено, що у банкрута інше майно відсутнє, що підтверджується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на них відповідних державних органів, що здійснюють реєстрацію та облік рухомого та нерухомого майна. Також, у банкрута відсутні залишки коштів на розрахунковому рахунку в установі банку.

В зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги кредиторів залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вважаються погашеними.

Присутні в судовому засіданні представники кредиторів проти затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута не заперечували.

За результатами розгляду в судовому засіданні звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу суд визнає їх такими, що підлягають затвердженню, а підприємство-банкрут -ліквідації, оскільки в силу п.2 ст.32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

Зауважень та заперечень стосовно проведення ліквідаційної процедури до суду не надходило.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про ліквідацію боржника.

За результатами розгляду скарги УПФУ в м.Селидове від 20.02.12 №1900/27 на бездіяльність ліквідатора, господарський суд дійшов висновку залишити скаргу без розгляду, у зв'язку з тим, що вказана скарга підписана в.о. начальника УПФУ в м.Селидове, однак відповідних документів що підтверджують його повноваження не надано.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Залишити без розгляду скаргу УПФУ в м.Селидове від 20.02.12 №1900/27 на бездіяльність ліквідатора.

2. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Дочірнього підприємства «Комбінат комунальних підприємств №4 м.Селидове» Відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії «Селидіввугілля» (ЄДРПОУ 23783536), що зареєстроване за адресою: 85400, Донецька область, м.Селидове, вул.Чайковського, б.2.

3. Юридичну особу - банкрут Дочірнє підприємство «Комбінат комунальних підприємств №4 м.Селидове» Відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії «Селидіввугілля» (ЄДРПОУ 23783536)- ліквідувати.

4. Провадження по справі - припинити.

5. Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства - банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донецької області - ,

сторонам - ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення06.03.2012
Оприлюднено27.12.2012
Номер документу28213024
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/7б

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 28.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні