Ухвала
від 12.03.2012 по справі 2609/7883/12
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА



Справа №2609/7883/12

                                                                                                                    (2-2598/12)

У Х В А Л А

І М Е Н Е М  У К Р А Ї Н И

12.03.2012 року суддя Солом'янського районного суду м. Києва Оксюта Т.Г. розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Громадської організації народна кредитна спілка «Добробут», Підприємства «Перспективбуд», треті особи: ФК ТОВ «Житлобуд-Інвест», КП «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна»про визнання права власності на нежитлове приміщення, -

    В С Т А Н О В И В :

Позивач звернулась до суду із позовною заявою до відповідачів про визнання права власності на нежитлове приміщення.

Відповідно до ст. 119 ЦПК України позовна заява повинна містити: найменування суду, до якого подається заява; ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі; зміст позовних вимог; ціну позову щодо вимог майнового характеру; виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; перелік документів, що додаються до заяви.

Позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її подання.

Відповідно до ст. 120 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Вищевказана заява не відповідає вимогам ст.ст.119-120 ЦПК України, а саме: позивачу необхідно сплатити судовий збір, вказавши вірний розрахунковий рахунок, код отримувача та призначення платежу, оскільки з квитанції наданої позивачем вбачається невірне зазначення реквізитів для сплати судового збору.

Згідно ч. 1 ст. 121 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 119 і 120 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір чи не оплачено витрати на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

З огляду на викладене, прихожу до висновку, що позовна заява підлягає залишенню без руху.

Керуючись ст. 119-121 ЦПК  України, суддя, -

    У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Громадської організації народна кредитна спілка «Добробут», Підприємства «Перспективбуд», треті особи: ФК ТОВ «Житлобуд-Інвест», КП «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна»про визнання права власності на нежитлове приміщення залишити без руху.

Надати строк на усунення недоліків терміном два дні з моменту отримання копії ухвали, шляхом подання нової позовної заяви, з урахуванням вимог, викладених в ухвалі.

Роз'яснити, що в разі невиконання вимог, зазначених в ухвалі, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.03.2012
Оприлюднено19.03.2012
Номер документу21877374
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2609/7883/12

Рішення від 15.05.2012

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Оксюта Т. Г.

Ухвала від 22.03.2012

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Оксюта Т. Г.

Ухвала від 12.03.2012

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Оксюта Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні